AVOIN TYÖPAIKKA: [ALD Automotive] Markkinointikoordinaattori B2B

MarkkinointiKollektiivin missioon kuuluu alan työpaikkojen ja uusien osaajien löytämisen helpottaminen, ja nyt olisi tiedossa mielenkiintoinen markkinointikoordinaattorin pesti ALD Automotivella Vantaalla. Toimenkuva suuntautuu vahvasti B2B-markkinointiin, ja tarve nelihenkisen tiimin lisälle on välitön. 

Jos ensisijaisen asiakaskokemuksen tuottaminen, leasingtoiminta ja B2B-markkinointi kiinnostavat, luehan eteenpäin ja hae paikkaa!


Markkinointikoordinaattori B2B

Olemme kulkeneet pitkän tien yritysleasing-palvelun tarjoajasta kohti laaja-alaista liikkumispalvelujen tuottajaa, mutta yksi asia on pysynyt liiketoimintamme keskiössä ja tämä on tuottaa ensiluokkaista asiakaskokemusta meidän yritysasiakkaillemme. Ja tässä me tarvitsemme avuksemme sinua!

Tunnistamme, että maailma ympärillämme muuttuu ja myynti- ja markkinointiprosessien on mukauduttava tähän muutokseen ja tässä avainrooliin astuu meidän uusi markkinointikoordinaattori. Me etsimme B2B-markkinoinnin osaajaa ja haluamme tarjota uudelle työkaverillemme tilaa kasvuun, joten emme ole hakanneet kiveen kaikkia osa-alueita, joita henkilöllä on oltava. 

Osaamisalueet, joista odotamme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta ja näyttöä ovat:

  • Markkinoinnin vuosisuunnittelu eri kumppanien kanssa on kuulunut työtehtäviisi jo aiemmin tai ainakin olet siinä ollut tiiviisti mukana, jos et siitä ole täysin itse vastannut.
  • SEM- & SEO-osaaminen ovat riittävällä tasolla, jotta keskustelut sujuvat asiantuntijoiden kanssa.
  • Sisällön tuottaminen yhtiömme omiin medioihin. Sinä kuitenkin päätät, mitkä kanavat toimivat parhaiten riippuen kohderyhmästä ja viestistä, me tarjoilemme vain kanavavaihtoehdot.
  • Kokemusta ja näkemystä myynti- ja markkinointi yhteistyöstä B2B liiketoiminnassa. Kehityskaarta saa mielellään olla jäljellä tähän liittyen, mutta odotamme että sinulla on ajatus tai kaksi tähän liittyen ja lisäksi käytännön kokemusta.
  • Myyntimateriaalien tuottaminen on sinulle muutakin kuin power pointteja näteillä kuvilla ja sinulla on aitoa mielenkiintoa myyntitarinoita sekä B2B myynti- ja markkinointiprosessia kohtaan ja pystyt sparraamaan tässä meidän myyntiä. Tälläkin puolella olemme valmiit laittamaan sinut muutamaa numeroa liian isoihin kenkiin, kunhan paloa ja uskallusta löytyy taustalta. 
  • Kyky kampittaa ammattijargoniaa ja yksinkertaistaa joskus monimutkaisiakin asioita asiakkaille ymmärrettävään muotoon.
  • Sinä ja digitaaliset asiakaspolut olette kohdanneet aiemminkin.
  • Markkinoinnin perustyökalut ovat niin sanotusti hallussa. Osaat operoida kuvankäsittelyohjelmilla, CMS sovelluksista sekä markkinointiviestinnän työkaluista on riittävästi hajua sekä perus office-paketit luistavat. Ennen kaikkea omaksut uusia työkaluja mutkattomasti.

 

Millaista henkilöä etsimme tiimiimme?

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja olet avoimen innokas. Uskallat kokeilla uusia asioita ja omaat positiivisen asenteen. Maailma ei ole meilläkään valmis, joten toivomme sinun viihtyvän muuttuvassa ympäristössä. Osaat suunnitella työtäsi ja sinulla pysyy langat käsissä tiukemmissakin tilanteista. Pystyt saattamaan valitut projektit loppuun asti aikataulun mukaisesti. Taustalla on jokin soveltuva opinahjo, joka on sinua avittanut työelämään. Monesti meillä on tavattu näissä hommissa tradenomeja ja kauppatieteilijöitä.

 

Millaiseen tiimiin tulisit?

Meitä on dynaaminen neljän hengen porukka, joista sinun työnkuvan kannalta varmasti tärkein kollega on meidän B2C Markkinointipäällikkö. Lisäksi tiimistä löytyy yksi tuotevastaava sekä tiimin esimies. Päivittäisessä työssäsi teet tiiviisti yhteistyötä muiden osastojen ja markkinointikumppaniemme kanssa. 

Jätäthän hakemuksesi 29.2.2020 mennessä hakujärjestelmämme kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakemusaikana, sillä kaipuu uuden kollegan suhteen on suuri.

Lisätietoa tehtävästä saa tiedustella: Päivi Lindqvist, Business Development Team Manager, puhelimitse 040 520 1741, maanantaina 17.2 klo 16-17, keskiviikkona 19.2 klo 13-15 ja maanantaina 24.2 klo 14-16 tai sähköpostilla paivi.lindqvist@aldautomotive.com.

HAE PAIKKAA TÄÄLTÄ >>

,

Comments are closed.