*HAKU PÄÄTTYNYT* [MK] Rekry: COPYWRITER

MarkkinointiKollektiivin missioon kuuluu alan työpaikkojen ja uusien osaajien löytämisen helpottaminen, ja nyt olisi tiedossa äärimmäisen mielenkiintoinen copywriterin pesti ruokahävikkiä vähentävään startupiin. Jos vastuullisuus resonoi, lue pidemmälle ja hae paikkaa Fiksuruoka.fi copywriteriksi.

 

Me haetaan meidän markkinointitiimiin kovaa copywriteria rakentamaan Suomen vastuullisinta kuluttajabrändiä ja tone of voicea, joka jää mieleen. Hae meidän porukkaan mukaan!

Juhani Järvensivu, CEO, Fiksuruoka.fi

 

Oletko kiinnostunut missiovetoisesta yrityksestä, jossa työlläsi on suurempikin merkitys? Haluatko rakentaa nuorekkaalle kuluttajabrändille erottuvan äänensävyn, jota ihmiset kuuntelevat mielellään?

 

Fiksuruoka.fi hakee viiden hengen markkinointitiimiin copywriteria vahvistamaan Fiksuruoan missiota ja rakentamaan innostavaa kuluttajabrändiä. Hakijalta toivotaan vahvaa osaamista mainonnallisen tekstin kirjoittamisesta sekä kiinnostusta kehittyä siinä. Pääset työssäsi tuottamaan aktivoivaa sisältöä lähes jokaiseen offline- ja online-kanavaan, Fiksuruoka.fi verkkokauppaan sekä uutiskirjeeseen. Pääset vastaamaan myös sisällön kehittämisestä kokonaisuudessaan. Mainonnallisen tekstin lisäksi pääset sekä tuottamaan että julkaisemaan sisältöä Fiksuruoka.fi:n sosiaalisen median kanaviin ja vaikuttamaan kuluttajiin vahvan sosiaalisen median läsnäolon myötä. Työtäsi tukee viiden hengen markkinointitiimi, joiden kanssa pääset ideoimaan uusien mainoskampanjoiden konsepteja ja rakentamaan erottuvaa markkinointiviestintää. Mainonta ja sen sisältö tehdään lähes täysin sisäisesti, joten pääset näkemään markkinointia hyvin kokonaisvaltaisesti.

Etsittävä henkilö on luova ja joustava tiimityöskentelijä. Fiksuruoka.fi arvostaa myös kykyä priorisoida omaa työskentelyä muun tiimin mukaan, sekä kykyä ylläpitää korkeaa luovan työn tasoa. Mainostoimistotausta katsotaan eduksi, muttei välttämättömyydeksi.

 

Mitä saat Fiksuruoka.fi:llä työskentelemisestä?

Pääset mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan startup-yritykseen, joka rakentaa kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa ja innostavaa kuluttajabrändiä. Fiksuruoka.fi on vähentänyt ruokahävikkiä yhteensä jo yli kaksi miljoonaa kiloa ja kasvanut alle neljässä vuodessa nollasta n. 15 M€ liikevaihdon vauhtiin. Yrityksen kasvun takana on huippuosaaminen digitaalisen markkinoinnin, analytiikan, toimittajasuhteiden hallinnan ja liiketoiminnan johtamisen saralla. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään palvelua paremmaksi asiakkaan näkökulmasta ja asiakaskokemus sekä sen kehittäminen on äärimmäisen tärkeää. Osana tiimiä pääset oppimaan, miten palvelua kehitetään kokonaisvaltaisesti aina asiakkaan näkemästä ensimmäisestä mainoksesta paketin toimittamiseen asti.

Pääset työskentelemään reilussa ja kannustavassa työilmapiirissä ja saat ympärillesi vajaan kaksikymmentä mahtavaa työkaveria. Kaikki saavat paljon vastuuta ja jokainen pääsee osallistumaan yrityksen päätöksentekoon. Toisaalta edellytämme myös, että jokainen kantaa omistajuuden omasta vastuualueestaan. Lisäksi Fiksuruoka.fi haluaa, että yritys on kaikille tiimin jäsenille paras mahdollinen oppimispaikka. Siispä sinua autetaan kehittymään ja etenemään urallasi.

Voimme tarjota erinomaisen oppimispaikan, jossa pääset vaikuttamaan globaaliin ongelmaan markkinointiviestinnän keinoin!

Juhani Järvensivu, CEO

 

Työsuhteen speksit ja hakeminen

Fiksuruoka.fi hakee täysipäiväistä työntekijää ja työpaikkanasi tulee olemaan Fiksuruoka.fi:n viihtyisä toimisto Espoon Otaniemessä (poikkeustilan aikana tosin töitä tehdään etänä). Aloittamisen suhteen ollaan joustavia, mutta sopivan henkilön löytyessä aloitus onnistuu vaikka heti.

Lähetä hakemuksesi 5.7.2020 mennessä etuliitteellä ”[MARKKINOINTI]” sähköpostitse osoitteeseen rekry@fiksuruoka.fi. Voit myös olla yhteydessä Fiksuruoka.fi porukkaan, mikäli sinulla on mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen. Lauri ja Riku ovat luvanneet vastailla tiedusteluihin!

Lauri Enckell
Head of Brand and Creative
+358 451491353
lauri.enckell@fiksuruoka.fi

Riku Poutanen
CMO
+358 408475854
riku.poutanen@fiksuruoka.fi

,

Comments are closed.