MarkkinointiKollektiivi
LOADING
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutus: Markkinoinnin Big Picture 2019

toukokuu 6 @ 14:00 - 18:00

Markkinoinnin turbulentissä ympäristössä unohtuu helposti iso kuva: Missä yrityksemme on tällä hetkellä? Mihin haluamme päästä? Miten sinne pääsemme ja mitä me siihen tarvitsemme?

Tähän tarpeeseen MarkkinointiKollektiivi järjestää yhdessä ToinenPHD:n kanssa koulutuksen, jossa pureudutaan markkinnoin isoon kuvaan.

KOULUTUKSEN OSA-ALUEET:

– Customer Journey ja datan ohjausvoima läpi organisaation
– Markkinoinnin vaikuttavuuden mittaaminen ja kytkeminen liiketoiminnan ajureihin
– Oman datavarannon rakentaminen markkinoinnin kilpailueduksi
– Data, luovuus ja kanavasuunnittelu

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU?

– Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti markkinointijohdossa ja/tai liiketoimintajohdossa toimiville päättäjille / itsenäisessä markkinoinnin päätöksentekoroolissa toimiville markkinointipäälliköille ja vastaaville

MIKSI KANNATTAA OSALLISTUA?

– Kirkastat markkinoinnin ison kuvan ja saat lisää rohkeutta kokonaisvaltaiseen toiminnanmuutokseen, jossa yhdistyvät asiakkaiden käyttäytymisestä johdettu organisaatio, kulttuuri ja johtamismalli
– Saat uuden verkoston tuttuja, jotka miettivät arjessaan samoja asioita kuin sinä
– Konkreettisia työkaluja arkeen

On syytä tähdentää, että tähän ohjelmaan osallistumalla olet tulossa tekemään ja oppimaan aktiivisesti – tämä ei ole passiivista yleisössä istumista!

Koulutuksen vetäjinä toimivat Jarmo Lipiäinen ja Toni Keskinen ToinenPHD:ltä, joilla on yhdessä reilusti yli vuosikymmenen kokemus yritysten opastamisessa asiakkaidensa polkujen hahmottamiseen ja mallintamiseen. Ovatpa he kirjoittaneet aiheesta kirjankin.

On äärimmäisen tärkeää, että sitoudut koulutusohjelmaan ja lähiopetuskertoihin (yht. 3 kpl) sekä edistät projektia myös omalla ajallasi. Ohjelman jättäminen kesken tarkoittaa menetettyä mahdollisuutta jonkun toisen osalta, kuka ei mahtunut mukaan.

LÄHIOPETUSTEN AJANKOHDAT (Varmistathan jo tässä vaiheessa, että ne sopivat kalenteriisi)
– Maanantai 6.5. klo 14-18
– Keskiviikko 15.5. klo 14-17
– Keskiviikko 22.5. klo 14-18

Koulutuspaikkana toimii ToinenPHD:n tila Lintulahdenkatu 3:ssa Helsingissä.

Lähiopetuskerroilla työskennellään enimmäkseen pienryhmissä ja tapaamisten välissä työstetään omaa osa-aluetta eteenpäin. Lähiopetuskerroille on hyvä tulla aina valmistautuneena, niin saat sekä muilta paikallaolijoilta että koulutuksen vetäjiltä mahdollisimman paljon irti.

Jätä hakemuksesi ohjelmaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 29.4. Ilmoitamme koulutukseen valituille hakijoille henkilökohtaisesti vko 18 aikana.

Koulutus on maksuton.

JÄTÄ HAKEMUKSESI ››

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja vastauksia muihin kysymyksiin saat MarkkinointiKollektiivin Villeltä (ville@mkollektiivi.fi)

Koulutuksen mahdollistaa ToinenPHD

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 6
Aika:
14:00 - 18:00
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://forms.gle/ApaXtk3QtW26pW3B9

Tapahtumapaikka

ToinenPHD
Lintulahdenkatu 3
Helsinki, 00530 Finland
+ Google Map