MarkkinointiKollektiivi
LOADING
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[MK] Data Meets Luovuus

lokakuu 25, 2018 @ 14:30 - 17:30

Oletko data-uskovainen? Vai luotatko enemmän intuition ja luovuuden voimaan? Markkinoinnin ammattilaiset voi karkeasti jaotella niihin joiden mielestä data on lähtökohtaisesti ratkaisu kaikkeen ja toisaalta toiseen heimoon, jonka mielestä luovuus ja oivaltavat puhuttelutavat ratkaisevat viime kädessä pelin. Onpa tässä yhteydessä pudoteltu tunnisteita kuten brändihaihattelijat ja datahörhöt.

Totuus löytyy kuitenkin näiden “maailmojen” väliltä ja siihen keskitymme tässä MarkkinointiKollektiivin Data meets luovuus -tapahtumassa. Juoksutamme stagelle esiintyjiä, jotka kertovat eri näkökulmista omia ratkaisujaan datan ja luovuuden yhdistelemiseen tavoilla, jotka yhdessä synnyttävät parempaa markkinointia.

Tuttuun tapaan saamme kuunnella puheenvuoroja, jotka herättävät ajatuksia ja saavat aikaan värikästä keskustelua sekä tapahtumassa että somessa. Varmista eturivin paikkasi tapahtumaan ilmoittautumalla mukaan nyt – paikat loppuvat taas hetkessä!

Paikka: (Tennispalatsi, Sali 6)

Ohjelma:

klo 14.30 ovet aukeaa

klo 15.00 ohjelma alkaa

  • Data sykähdyttävän tarinankerronnan ja terävämpien insightien takaajana / Jani Halme (ToinenPHD)
  • Näkökulmia luovuudesta – mitä luovuus oikeastaan on ja millaisia edellytyksiä luova työ asettaa yksilöille ja organisaatioille? / Kare Nieminen (DNA)
  • Mitä tapahtuu, kun datan hyödyntäminen iskeytyy vihdoin myös ulkomainonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen? / Sampo Koskinen (JCDecaux)
  • Data luovan suunnittelun polttoaineena – oppeja tosielämästä / Tuukka Muhonen (Dagmar)

n. klo 16.30 ohjelma päättyy. Afterit ja verkostoitumistilaisuus alkaa. Tarjolla purtavaa ja virvokkeita.

n. klo 17.30 tilaisuus päättyy.

Ohjelma ja aikataulu saattavat muuttua vielä ennen tapahtumaa.

Tapahtuman mahdollistaa ToinenPHD

MarkkinointiKollektiivin tapahtumat ovat erittäin suosittuja ja varataan loppuun nopeasti. Tapahtumat ovat osallistujille ilmaisia ja siksi vastineeksi oletamme, ettei kukaan jätä varaamaansa lippua käyttämättä. Lipun saa perua veloituksetta 7 päivää ennen tapahtumaa. Sitä lähempänä tapahtumaa perutusta tai kokonaan käyttämättä jätetystä lipusta veloitamme 100 euron korvausmaksun. Hyväksyt tämän ehdon samalla kun varaat lippusi.

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 25, 2018
Aika:
14:30 - 17:30
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://mk-data-meets-luovuus.eventbrite.com

Tapahtumapaikka

Tennispalatsi
Salomonkatu 15
Helsinki,
+ Google Map