MarkkinointiKollektiivi
LOADING
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[MK] EVENT: Vastuullisen työnantajamielikuvan luominen ja oman uran johtaminen 3.12.2019

3 joulukuun, 2019 @ 14:00 - 17:00

Hyvä työnantajamielikuva on kuumaa valuuttaa yrityksille tällä hetkellä työmarkkinoilla, mutta mitä sanan taakse oikeastaan kätkeytyykään, ja mihin tähän liittyviin tekijöihin yritys voi itse toiminnallaan vaikuttaa? Miten toisaalta itse johdan omaa uraani ja teen työnhakijana valintoja, jotka tuovat hallinnan tunteen ja avaimet onnelliseen työelämään?

Oikotien osuudessa pohditaan työnantajamielikuvaa vastuullisuuden kautta; miten vastuullisuus liittyy employer brandingiin ja millaisia käytännön esimerkkejä on jo nähty? Käytetäänkö yrityksen kulttuuri liian herkästi viherpesun läpi; vastaako todellisuus ulospäin luotuja mielikuvia?

DNA:lla on jo pitkään tehty matkaa Suomen parhaaksi työpaikaksi; miten tämä työskentelykulttuurin muutoksen eteen tehty työ kantaa nyt hedelmää ja vaikuttaa DNA:n henkilöstön hyvinvointiin ja ulospäin näkyvään työnantajamielikuvaan?

Solitalla työnantajamielikuva on tärkeä osa kokonaisbrändin mielikuvaa; miten ulospäin näkyvää ja kuuluvaa kulttuuria kehitetään jatkuvasti sisältäpäin siten, että se on oikeasti totta firman työntekijöille? Mikä vaikutus sparrauksella ja talon hyvällä sisäisellä hengellä on? Miten työstään ylpeät ja merkitystä kokevat ihmiset toimivat Solitan parhaana markkinointimediana?

MPS Lifeworks on mukana ihmisten ja työurien muutoksessa; miten saada hallinnan tunne työelämästä ja oman uran johtamisesta? Miten valjastan tärkeimmän kompassin, eli itseni, oikeaan suuntaan onnellisen työelämän etsinnässä?

Joulukuussa pureudutaan työnantajamielikuvaan sekä oman uran johtamiseen, ja käännetään katseet kohti ensi vuoden prioriteetteja!

Teeman näkökulmia alustavat ja yhteistä keskustelua aiheista käyvät:
Oikotieltä Joonas Pihlajamaa
DNA:lta Vilhelmiina Wahlbeck
Solitalta Outi Sivonen
MPS Lifeworksilta Elina Koskela

Tilaisuuden puhujat toivovat osallistujilta paljon kysymyksiä. Luodaan työnantajamielikuvan ja oman osaamisen johtamisen ympärille mielenkiintoinen keskusteluhetki!

Tervetuloa mukaan!

Paikka: Kinopalatsi, Sali 2, Kaisaniemenkatu 2, Helsinki

Aika:Tiistai 3.12.2019

Iltapäivän kulku:
klo 13.30: Ovet auki, tervetuloa!
klo 14.00: Tilaisuus alkaa
klo 16.00: Afterit ja verkostoitumistilaisuus alkaa. Tarjolla purtavaa ja virvokkeita.
klo 17.00:Tilaisuus päättyy.

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN ››

Tapahtuman mahdollistaa Oikotie

Ohjelma ja aikataulu saattavat muuttua vielä ennen tapahtumaa.

Tiedot

Päivämäärä:
3 joulukuun, 2019
Aika:
14:00 - 17:00
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.lyyti.fi/reg/MK-tapahtuma-tyonantajamielikuva-omaura

Järjestäjä

MarkkinointiKollektiivi
Kotisivu:
mkollektiivi.fi

Tapahtumapaikka

Finnkino Kinopalatsi
Kaisaniemenkatu 2
Helsinki, Uusimaa 00100 Suomi
+ Google Map