MarkkinointiKollektiivi
LOADING
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[MK] KOITOS – Paremman sanomalehtimainonnan puolesta 6.-7.2.2020

6 helmikuun @ 09:00 - 7 helmikuun @ 16:00

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

Koitos on kaksipäiväinen, osallistava mainoskilpailu kaikille markkinoinnin ammattilaisille. Intensiivisen työpajan muodossa järjestettävä kilpailu haastaa alan perinteisiä suunnittelun tapoja ja soveltaa niitä sanomalehtimainonnan kontekstissa. Kisaajien tavoitteena on suunnitella markkinointiviestinnän konsepti Mielenterveyspoolille. Voittajajoukkoueen mainos toteutaan ja ajetaan Kärkimedian valikoiduissa medioissa.

KENELLE KOITOS ON TARKOITETTU?
Kaikille markkinoinnin parissa työskenteleville ammattilaisille. Jos haluat oppia lisää hyvän sanomalehtimainonnan suunnittelusta, hioa konseptisuunnittelun taitojasi, jakaa osaamistasi muille, laajentaa verkostoasi, haastaa itseäsi ja parantaa mielenterveyden haasteita maassamme on tämä kilpailu juuri sinua varten.

MIKSI KANNATTAA OSALLISTUA?
Koitoksen johtavana ajatuksena on oman ammattiosaamisen ja näkemyksen kasvattaminen. Osallistumalla pääset verkostoituminen muiden alan ammattilaisten kanssa yhdessä työskentelemällä. Ymmärryksesi vaikuttavasta sanomalehtimainonnasta tulee kasvamaan. Pääset vaikuttamaan koko Suomen tasolla ihmisten hyvinvointiin. Saat näkemyksellistä sparrausta Koitos-kisan tuomaristolta. Tuomarit tulevat olemaan kisaajien apuna koko toisen päivän ajan.

KOITOS – PÄIVÄMÄÄRÄT:
– to 6.2.2020 klo 09-17
– pe 7.2.2020 klo 09-17

Koitos pidetään SmartVillagen tiloissa, Espoon Keilaniemessä.

KOITOKSEN TUOMARIT:
Tuomariston puheenjohtaja Anu Niemonen (Senior Creative, Hasan & Partners)
Veera Siivonen (VP Portfolio Development and Marketing, Helsingin Sanomat)
Jussi Lindholm (CEO, Vepsäläinen)
Tomi Wirtanen (Director Global Brands & Portfolio, Paulig)
Jani Halme (Creative Director, ToinenPHD)
Mika Matikainen (Design Founder, Wolt)

KOITOKSEN VOITTAJILLE:
Haluamme kertoa voittajista ja heidän ajatuksistaan kaikille alan ammattilaisille. Kärkimedia ja MarkkinointiKollektiivi tekevät voittajista jutun omiin kanaviinsa. Voittajajoukkue on kunniavieraana maaliskuussa pidettävässä, koko Koitoksen avaavassa, MarkkinointiKollektiivin ja Kärkimedian tapahtumassa.
Kärkimedia hemmottelee ja huomioi voittajajoukkuetta ja tarjoaa heille elämyksellisen päivän, jonka sisältö on suunniteltu tukemaan voittajajoukkueen jaksamista sekä mielenterveyttä.

 

HAE MUKAAN KOITOKSEEN ››

 

KOITOKSEN MAHDOLLISTAA KÄRKIMEDIA

Kysymyksiä? Laita viestiä Maricalle (marica@mkollektiivi), Sanna-Kaisalle (sanna-kaisa@mkollektiivi.fi)  tai Katille (kati.melart@karkimedia.fi)

Tiedot

Alkaa:
6 helmikuun @ 09:00
Loppuu:
7 helmikuun @ 16:00
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwPrhpFXPfwEpLdOgrnsyD34CD1dzUNSzrjUG-WJ_RH5Mc2Q/viewform?usp=sf_link

Tapahtumapaikka

Smart Village @ HTC Waterfront
Keilaranta 15 B
Espoo, 02150
+ Google Map