MarkkinointiKollektiivi
LOADING
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[MK] KOULUTUS: SUJUVAMPAA SISÄLTÖMARKKINOINTIA

12 helmikuun @ 09:00 - 12:00

Sisältömarkkinointi on vakiinnuttanut asemansa osana markkinoijan työkalupakkia. Tämän takia MarkkinointiKollektiivi järjestää yhdessä kaupallisen kirjoittamisen ja viestinnän ammattilaisen, Iina Kansosen johdolla, Sujuvamman sisältömarkkinoinnin koulutuksen. Tämä koulutus auttaa sinua tekemään entistä vaikuttavampaa, laadukkaampaa ja läpinäkyvämpää sisältömarkkinointia.

Koulutuksen osa-alueet:
– Sisältömarkkinoinnin etiikka – mistä ja miten voin kirjoittaa?
– Laadukkaan sisällön ABC – näistä aineksista syntyy hyvä sisältö
– Kaupallinen kirjoittaminen – konkreettisia vinkkejä suunnitteluun ja kirjoittamiseen

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU?
Sisältömarkkinoinnin tuottajille tai sisältömarkkinoinnin tekemistä opetteleville. Jos tehtäviisi tai toimenkuvaasi kuuluu vaikuttavan sisällön tuottaminen, on tämä koulutus tarkoitettu juuri sinulle.

MIKSI KANNATTAA OSALLISTUA?
Opit tuottamaan kaupallista tekstiä, joka ei jää huttuiseksi hötöksi, joka puhuttelee yleisöäsi ja saa aikaan vaikutuksia myös liiketoimintasi kannalta.

On syytä tähdentää, että tähän koulutukseen osallistumalla olet tulossa tekemään ja oppimaan aktiivisesti – tämä ei ole passiivista yleisössä istumista!

Koulutuksen vetäjänä toimii Iina Kansonen. Iinalla on vuosien kokemus kaupallisesta kirjoittamisesta sekä sisältökokonaisuuksien tuottamisesta niin media-alalta kuin viestinnästä. Iina on FM (mediatutkimus, kirjoittaminen) ja viittä vaille valmis medianomi ylemmän ammattikorkeakoulun journalismin linjalta.

On äärimmäisen tärkeää, että sitoudut koulutusohjelmaan ja lähiopetuskertoihin (yht. 4 kpl) sekä edistät projektia myös omalla ajallasi. Ohjelman jättäminen kesken tarkoittaa menetettyä mahdollisuutta jonkun toisen Kollektiivilaisen osalta.

LÄHIOPETUSTEN AJANKOHDAT (Varmistathan jo tässä vaiheessa, että ne sopivat kalenteriisi)
– 12.2. klo 09-12
– 24.2. klo 09-12
– 4.3 klo 09-12
– 16.3. 09-12

Tilat ja tarjoilut koulutukselle mahdollistaa Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset, MMA.
Koulutus järjestetään MMA:n toimitiloissa Pasilassa, osoitteessa Asemamiehenkatu 2, 9. krs, 00520 HELSINKI.

Lähiopetuskerroilla työskennellään enimmäkseen pienryhmissä ja tapaamisten välissä työstetään omaa osa-aluetta eteenpäin. Lähiopetuskerroille on hyvä tulla aina valmistautuneena, niin saat sekä muilta paikallaolijoilta että koulutuksen vetäjiltä mahdollisimman paljon irti. Koulutuksen lähiopetuskerroille tarvitset mukaasi tietokoneen.

Jätä hakemuksesi koulutukseen täällä viimeistään 15.1. mennessä. Ilmoitamme koulutukseen valituille hakijoille henkilökohtaisesti vko 3 aikana.

Koulutus on maksuton.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja vastauksia muihin kysymyksiin saat MarkkinointiKollektiivin Maricalta, Villeltä tai Sanna-Kaisalta.

HAE MUKAAN ››

Tiedot

Päivämäärä:
12 helmikuun
Aika:
09:00 - 12:00
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

MarkkinointiKollektiivi
Kotisivu:
mkollektiivi.fi

Tapahtumapaikka

MMA
Asemamiehenkatu 2, 9. krs
Helsinki, 00520 Suomi
+ Google Map