MarkkinointiKollektiivi
LOADING
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

MK EVENT: Kuinka parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa markkinointia teknologian avulla?

20 tammikuun @ 08:25 - 10:30

MK EVENT:
Kuinka parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa markkinointia teknologian avulla?

Milloin: Keskiviikkona 20.1.2021 klo 8:25-10:30
Missä: Virtuaalitilaisuutena verkossa


MarkkinointiKollektiivi ja Vipu kutsuvat sinut käytännönläheiseen nykyaikaisen markkinoinnin tehoaamuun! Teknologia parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa markkinointia -tilaisuudessa kuulet, millaisia liiketoimintahyötyjä HubSpotin teknologiaa hyödyntämällä voidaan saada aikaiseksi, ja opit mitä kaikkia markkinoinnin osa-alueita voidaan automatisoida markkinoinnin tuloksien ja markkinoijan työpäivän, tehostamiseksi.

 

 

Aamun aikana saat vinkkejä asiakasta palvelevasta markkinoinnista sekä tutustut demon avulla HubSpotin toiminnallisuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tässä tilaisuudessa jargon häädetään nurkkaan ja käytetään aika teknologia-avusteisen markkinoinnin toteutuksen tarkasteluun!
Tilaisuus on jaettu kolmeen osaan. Voit osallistua koko aamuun, tai hypätä linjoille mukaan kohtaan, jossa sinua kiinnostava asia on käsittelyssä:
  • Käsitteet haltuun: Mitä on inbound? Aloitamme tilaisuuden inbound-markkinoinnin alustuksella. Saat kuulla tiiviisti inbound-markkinoinnin perusteet ja tulet tutuksi teeman käsitteistön kanssa.
  • Teknologia tutuksi: Kaikki tehot irti! Demo-osuudessa pääset tutustumaan monipuolisesti HubSpot Marketing Hub -järjestelmän ominaisuuksiin ja työkaluihin –  verkko- ja markkinointianalytiikkaa unohtamatta.
  • FAQ: Mitä muut miettivät? Lopuksi kuulet vastauksia yleisimpiin pohdintoihin ja kysymyksiin, joita eri organisaatioissa on käyty HubSpotin käyttöönottoon ja päivittäiseen käyttöön liittyen: Haluamme jakaa näitä sinulle avuksi ja opiksi!
Tilaisuudessa on kunkin osuuden kohdalle varattu aikaa osallistujien kysymyksille.

Tilaisuuden aikataulu:

Klo 8:25  Linjat avataan – Tervetuloa ja mahdollisuus ennakkokysymyksiin
Klo 8:30  Käsitteet haltuun: Mitä on inbound? ja aikaa kysymyksille (25 min)
Klo 8:55  Tauko 5 min
Klo 9:00  Teknologia tutuksi: Kaikki tehot irti! ja aikaa kysymyksille (1h 15 min)
Klo 10:15  FAQ: Mitä muut miettivät?  ja aikaa kysymyksille ( 15 min)
Klo 10:30  Tilaisuus päättyy

 

 

Ajatuksiaan ja oivalluksiaan avukseksi tilaisuudessa ovat jakamassa:
  • Johanna Mikkonen, Vipu
  • Tuulikki Haaranen, Vipu
Johanna toimii Vivussa myyntijohtajana. Hän keskittyy omassa roolissaan HubSpotin tuomiin liiketoimintahyötyihin ja niihin haasteisiin, joihin järjestelmä tuo helpotusta – niin myynnin, markkinoinnin kuin ylimmän johdon kannalta.
Tuulikki työskentelee Vivussa inbound-managerina, perehdyttäen Marketing Hubin saloihin, toimii  tarvittaessa tukena myös suunnittelussa, ja käyttää myös itse päivittäin HubSpotia tehdessään Vivun asiakkaille markkinointia.

 

Tapahtuma on veloitukseton.

 

Tapahtuman mahdollistaa Vipu.

 

Tervetuloa, ilmoittaudu mukaan!

 

Ohjelma ja aikataulu saattavat muuttua vielä ennen tapahtumaa.

Tiedot

Päivämäärä:
20 tammikuun
Aika:
08:25 - 10:30
Tapahtumaluokka: