MK Aamukahviseurassa keskustellaan markkinoinnista ja alan ajankohtaisuuksista rennoissa merkeissä

MarkkinointiKollektiivi kutsuu kaikki virtuaaliseen MK Aamukahviseuraan joka tiistai klo 8.30! Haluamme ylläpitää markkinoinnin alan kontakteja, ja jakaa inspiraatiota, oivalluksia ja oppeja heti aamutuimaan kaikille.

Markkinoinnin alan ammattilaisia joka tiistaina herättelevä MK Aamukahviseura on saavuttanut supersuosion, ja lähetyksiä on takana jo yli 60! Virtuaalisen kahvilamme ovet ovat auki kaikille, joita kyseisen aamun teema kiinnostaa. MK Aamukahviseuraa hostaavat MarkkinointiKollektiivin tuotannon tiimin jäsenet.

Hyvä tietää: Kaikki MK tilaisuudet ovat osallistujille veloituksettomia.

MK Aamukahviseura palaa kesätauolta 17.8.2021 klo 8.30! 

TUNNISTA JA TUNNUSTA OSAAMISESI!

Vieraana Virpi Haavisto (Piilo-osaajat Ry)

MK Aamukahviseura palaa kesätauolta! Ennen kuin sukelletaan markkinoinnin substanssin pariin, otetaan käsittelyyn loman jälkeen ajankohtainen aihe, oma ammatillinen tulevaisuus. Saamme vieraaksemme kumppanimme DigiMaMan lähettämänä Virpi Haaviston Piilo-osaajat Ry:ltä.

Virpin kanssa juttelemme aiheesta, joka on hyvin herkkä ja haavoittuvainenkin, nimittäin oma osaaminen ja ammatilliset tarpeet! Kuten piilotyöpaikkojakin, myös osaamista on valtavasti piilossa, ja tämän aamun tarkoituksena on kaivaa markkinoinnin asiantuntijoiden osaaminen rohkeasti esille.

ILMOITTADU JO MUKAAN LYYTISTÄ!

__________________________________________________________

Haluatko kutsun omaan sähköpostiisi? Liity MK Aamukahviseuran postituslistalle jättämällä tietosi alle: 

OTTEITA MK AAMUKAHVISEURAN SAAMISTA PALAUTTEISTA: 

“Olen vähän yllättynyt siitä, että miten tärkeitä näistä aamukahveista on itselleni tullut. On ollut ihanaa viettää aikaa “tuttujen” osallistujien ja hostien kanssa säännöllisesti mielenkiintoisten aiheiden parissa ja herätellä itseä uusilla aiheilla. “

“Todella hyvät ja napakat puolituntiset ja mielenkiintoisia, myös itselle ihan uusia, topiceja! Tykkään!

Tosi kiva aloittaa työt aamukahviseurasta – jatkakaa :)”

MISTÄ ON JO KESKUSTELTU?

Aamukahviseuran lähetyksissä on keskusteltu mm. laiskan datan aktivoimisesta, asiantuntijoiden johtamisesta, paremmasta asiakasymmärryksestä, verkkokaupan avaamisesta, ihmisiä liikuttavista inspiroivista sisällöistä, tapahtumaliiketoiminnan kehittymisestä, inklusiivisesta markkinoinnista, Amazonista, virtuaalimaailman hyödyntämisestä markkinoinnissa, b2b-markkinoinnista…

Tutustu aikaisempiin lähetyksiin tästä >>

VIERAAKSI MK AAMUKAHVISEURAAN?

Mikäli haluaisit vieraaksi MK Aamukahviseuraamme, voit olla suoraan meihin yhteydessä:
Sanna-Kaisa Koivisto: sanna-kaisa@mkollektiivi.fi, Sanna Valkeejärvi: sanna@mkollektiivi.fi

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen. Unelmamme on, että Suomessa tehdään maailman parasta markkinointia. Tätä unelmaa tavoittelemme tukemalla markkinoinnin alalla työskentelevien henkilöiden kompetenssia ja ammatillista hyvinvointia. Haluamme myös edistää koko markkinointialan yhteishenkeä ja nostaa markkinoinnin arvostusta.

Julkaistu 
21.6.2021
Tapahtumat
 -kategoriassa

Lisää 

Tapahtumat

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.