MK Aamukahviseurassa keskustellaan markkinoinnista ja alan ajankohtaisuuksista rennoissa merkeissä

MarkkinointiKollektiivi kutsuu kaikki virtuaaliseen MK Aamukahviseuraan joka tiistai klo 8.30! Haluamme ylläpitää markkinoinnin alan kontakteja, ja jakaa inspiraatiota, oivalluksia ja oppeja heti aamutuimaan kaikille!

Markkinoinnin alan ammattilaisia jokaiseen tiistaipäivään herättelevä MK Aamukahviseura on saavuttanut supersuosion, ja kahvilamme ovet ovatkin auki kaikille, joita käsittelyssä kulloinkin olevat aiheet kiinnostavat. MK Aamukahviseuraa hostaavat MarkkinointiKollektiivin tuotannosta vaihdellen Marica Thorén ja Sanna-Kaisa Koivisto.

Hyvä tietää: Kaikki MK tilaisuudet ovat osallistujille veloituksettomia.

MK AAMUKAHVISEURAN SEURAAVASSA LÄHETYKSESSÄ 18.5. KLO 8.30-9.00:

Asiakasvirtojen ohjaaminen kivijalkaan

Vieraana Iiro Antero (PinMeTo)

Markkinoinnissa tehdään paljon toimenpiteitä, joilla pyritään herättämään asiakkaan mielenkiinto ja ohjaamaan ostoksille - on kyseessä sitten palvelu, ravintola, erikoisliike tai päivittäistavarakauppa. Hämmästyttävän moni jättää konkreettisesti viitoittamatta tien, joka ohjaa asiakkaan kivijalkaan saakka. Tässä Aamukahviseuran jaksossa varmistetaan, että jokaiselle toimijalle ja palveluntarjoajalle on selvää, kuinka asiakas ohjataan sujuvasti kivijalkaan asti!

Puolituntisen aikana käsitellään seuraavia teemoja:

📍 50% hakukoneissa tehdyistä hauista on niin kutsuttuja lähialuehakuja - kuinka tavoitat kyseisten hakujen tekijät asiakasvirran kasvattamiseksi?
📍 Millaisia konkreettisia ja helppoja toimia jokainen voi tehdä asiakaspolun loppupään helpottamiseksi ja asiakastyytyväisyyttä kasvattaakseen?
📍 Miten näillä toimilla tehostat vaikuttajamarkkinointia?

Ilmoittaudu mukaan tästä!
OTTEITA PALAUTTEISTA LIITTYEN MK AAMUKAHVISEURAAN: 

“Olen vähän yllättynyt siitä, että miten tärkeitä näistä aamukahveista on itselleni tullut. On ollut ihanaa viettää aikaa “tuttujen” osallistujien ja hostien kanssa säännöllisesti mielenkiintoisten aiheiden parissa ja herätellä itseä uusilla aiheilla. “

“Todella hyvät ja napakat puolituntiset ja mielenkiintoisia, myös itselle ihan uusia, topiceja! Tykkään!

Tosi kiva aloittaa työt aamukahviseurasta – jatkakaa :)”

MISTÄ ON JO KESKUSTELTU?

Aamukahviseuran lähetyksissä on keskusteltu mm. laiskan datan aktivoimisesta, asiantuntijoiden johtamisesta, paremmasta asiakasymmärryksestä, verkkokaupan avaamisesta, ihmisiä liikuttavista inspiroivista sisällöistä, tapahtumaliiketoiminnan kehittymisestä, inklusiivisesta markkinoinnista, Amazonista, virtuaalimaailman hyödyntämisestä markkinoinnissa, b2b-markkinoinnista…

Tutustu aikaisempiin lähetyksiin tästä >>

VIERAAKSI MK AAMUKAHVISEURAAN?

Mikäli haluaisit vieraaksi MK Aamukahviseuraamme, voit olla suoraan meihin yhteydessä:
Marica Thorén marica@mkollektiivi.fi
Sanna-Kaisa Koivisto sanna-kaisa@mkollektiivi.fi

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen. Unelmamme on, että Suomessa tehdään maailman parasta markkinointia. Tätä unelmaa tavoittelemme tukemalla markkinoinnin alalla työskentelevien henkilöiden kompetenssia ja ammatillista hyvinvointia. Haluamme myös edistää koko markkinointialan yhteishenkeä ja nostaa markkinoinnin arvostusta.

Julkaistu 
27.4.2021
Tapahtumat
 -kategoriassa

Lisää 

Tapahtumat

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.