M

K Aamukahviseurassa keskustellaan markkinoinnista ja alan ajankohtaisuuksista rennoissa merkeissä

MarkkinointiKollektiivi kutsuu kaikki virtuaaliseen MK Aamukahviseuraan joka tiistai klo 8.30-9.00! Haluamme ylläpitää markkinoinnin alan kontakteja, ja jakaa inspiraatiota, oivalluksia ja oppeja heti aamutuimaan kaikille!

Markkinoinnin alan ammattilaisia jokaiseen tiistaipäivään herättelevä MK Aamukahviseura on saavuttanut supersuosion, ja kahvilamme ovet ovatkin auki kaikille, joita käsittelyssä kulloinkin olevat aiheet kiinnostavat. MK Aamukahviseuraa hostaavat MarkkinointiKollektiivin tuotannosta vaihdellen Marica Thorén, Pauliina Määttä ja Sanna-Kaisa Koivisto.

MK AAMUKAHVISEURASSA TIISTAINA 2.3. KLO 8.30-9.00: Miltä näyttää Suomen Martech Landscape 2021? Santtu Kottila (MK) ja Heikki Sivonen (Lyyti)

Seuraavassa MK Aamukahviseurassa julkaistaan MarkkinointiKollektiivin luoma Suomen Martech Landscape 2021! Santtu Kottila on luvannut valaista, miltä näyttää Suomen markkinointiteknologiakenttä, ja millaisiin markkinoinnin tarpeisiin löytyy kotimainen vaihtoehto.

Saamme tilaisuudessa kuulla myös, miten suomalaista kenttää voi peilata muun maailman tekemiseen, kun suomalaisen martech-talon CMO Heikki Sivonen (Lyyti) liittyy Santun kanssa linjoille aiheesta!

Ilmoittaudu heti mukaan tästä!

Kiitos kumppanillemme Readpeakille tämän MK Aamukahviseuran mahdollistamisesta.

Millaista MK Aamukahveilla sitten on? Otteita aiempien aamukahvien osallistujapalautteista:

“Olen vähän yllättynyt siitä, että miten tärkeitä näistä aamukahveista on itselleni tullut. On ollut ihanaa viettää aikaa “tuttujen” osallistujien ja hostien kanssa säännöllisesti mielenkiintoisten aiheiden parissa ja herätellä itseä uusilla aiheilla. “

“Todella hyvät ja napakat puolituntiset ja mielenkiintoisia, myös itselle ihan uusia, topiceja! Tykkään!

Tosi kiva aloittaa työt aamukahviseurasta – jatkakaa :)”

MISTÄ ON JO KESKUSTELTU?

Aamukahviseuran lähetyksissä on keskusteltu mm. laiskan datan aktivoimisesta, asiantuntijoiden johtamisesta, paremmasta asiakasymmärryksestä, verkkokaupan avaamisesta, ihmisiä liikuttavista inspiroivista sisällöistä, tapahtumaliiketoiminnan kehittymisestä, inklusiivisesta markkinoinnista, Amazonista, virtuaalimaailman hyödyntämisestä markkinoinnissa, b2b-markkinoinnista…

Tutustu aikaisempiin lähetyksiin tästä >>

VIERAAKSI MK AAMUKAHVISEURAAN?

Mikäli haluaisit vieraaksi MK Aamukahviseuraamme, voit olla suoraan meihin yhteydessä:
Marica Thorén marica@mkollektiivi.fi
Sanna-Kaisa Koivisto sanna-kaisa@mkollektiivi.fi
Pauliina Määttä pauliina@mkollektiivi.fi

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen. Unelmamme on, että Suomessa tehdään maailman parasta markkinointia. Tätä unelmaa tavoittelemme tukemalla markkinoinnin alalla työskentelevien henkilöiden kompetenssia ja ammatillista hyvinvointia. Haluamme myös edistää koko markkinointialan yhteishenkeä ja nostaa markkinoinnin arvostusta.

Julkaistu 
23.2.2021
Tapahtumat
 -kategoriassa

Lisää 

Tapahtumat

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.