MarkkinointiKooste – Jaa markkinoinnin sisältövinkkisi Kollektiivin jäsenten kanssa

MarkkinointiKooste kesälukemista

Oletko törmännyt markkinoinnin sisältöön, joka on inspiroinut sinua, tarjonnut ahaa-elämyksiä, saanut sydämesi sykkimään ja aivosi hyrräämään? 

Hyvät sisällöt ansaitsevat lukijansa. Ne opettavat, oivalluttavat ja inspiroivat. Vievät meitä eteenpäin!

MarkkinointiKollektiivi ja A-lehdet ovat hyvien sisältöjen puolella. Siksi haluamme auttaa jakamaan hyvät markkinoinnin sisällöt kaikille. Tässä tarvitsemme sinut apuun!

Ilmianna MarkkinointiKollektiivin tuotannolle markkinointiin liittyvä sisältö, josta itse innostuit, opit tai oivalsit jotakin markkinoinnista. Sisältö voi olla missä muodossa tahansa (video, audio, teksti) – vain hyvällä sisällöllä on merkitystä. Myös johtamiseen ja alan ammattilaisten hyvinvointiin tukea tuovat sisällöt ovat tervetulleita.

Koostamme vinkit MarkkinointiKoosteeksi kaikille! Materiaalia jaamme viikkojen 24 ja 25 aikana Kollektiivin uutiskirjeessä, sekä lopulta isona koosteena verkkosivuillamme.

Jaa omat luottosisältösi koko Kollektiivin kanssa alla olevasta linkistä, ja bongaa itse uusia, oivalluttavia sisältöjä laiturin nokkaan tai lenkkiseuraksi. Keräämme vinkkejä koosteeseen tiistaiaamuun 9.6. saakka.

MarkkinointiKoosteen mahdollistaa A-lehdet.

Kiitos jo etukäteen <3

Jaa vinkkisi tästä.

Comments are closed.