MK REKRY: Copywriter The F Companylle

F Company Copywriter

 

Osaatko kirjoittaa sisältöä, joka sitouttaa lukijansa? Innostutko, kun löydät parempia tapoja tavoittaa ihmisiä? Hienoa, lue sitten eteenpäin!

Kumppanimme, B2B-asiakkailleen tuloksellista markkinointia tarjoava The F Company hakee nyt kauttamme riveihinsä uutta copywriteria. The F Companyn porukka on motivoitut, tuloksia tavoitteleva ja yhteen hiileen puhaltava joukko markkinoinnin asiantuntijoita. Yritys tunnetaan nopeasta kasvustaan, ja nyt tarvetta on sisältönikkarille, jota kiinnostaa haastaa oma tapansa työskennellä markkinoinnin parissa. 

 

Kriteerit ovat tähän porukkaan liittymiselle hyvin selkeät: 

  1. Haluat tehdä mitattavaa, toimivaa ja koukuttavaa sisältöä. Olet jo tottunut tuottamaan sisältöjä, ja haluat analysoida tuloksia ja sisällön suorituskykyä.
  2. Nautit siitä, että ympärilläsi on korkealla suorittamismotivaatiolla varustettu työyhteisö, se liekittää sinutkin puskemaan tuloksellisia sisältöjä B2B-asiakkaillenne ja kehittymään jatkuvasti.
  3. Sinulle on luontevaa työskennellä sekä suomeksi että englanniksi.

 

Työssä pääset luomaan erilaisia B2B-sisältöjä suomeksi ja englanniksi yhdessä projektitiimin kanssa. Tämä voi sisältää blogeja, artikkeleita, sosiaalisen median viestejä, mainoksia, julkaisuja ja jopa verkkosivustoja. 

 

“Join us, and within one year you’ll be twice as good as you are today.” David Blinov, Managing Partner and Growth Marketer.

 

Oppiminen ja osaamisen kasvattaminen on The F Companylle sydämen asia. The F Company haluaa varmistaa, että kaikki heillä työskentelevät henkilöt oppivat ja kehittyvät, ja siitä pitää huolen mm. jokaiselle varattu henkilökohtainen kuukausittainen budjetti kehittymistä varten. Palkkaa copywriterin työstä maksetaan 2800 – 3800 € työkokemuksesta riippuen. Jos kaikki menee hienosti, sitoutuneella tekijällä on myös mahdollisuus osuuteen yrityksen osakkeista. 

The F Company haluaa olla hyvin rehellinen toimintatavastaan: työpäivissä tapahtuu paljon, ja porukkaan sopii sellainen henkilö, jolle tällainen toimintatapa toimii. Toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta tarjolla on mahdollisuus tehdä myös etänä. 

Miltä kuulostaa, innostuitko? Jos sydämessäsi läikähtää, tämä paikka voi olla juuri oikea seuraava urasteppi sinulle! Juttele rohkeasti MK bottimme kanssa, niin katsotaan: 

, ,

Comments are closed.