*HAKU PÄÄTTYNYT* [MK] Rekry: Digimarkkinoija – OP

*HAKU PÄÄTTYNYT*

 

 

 

 

 

Tässä Digimarkkinoijan tehtävässä sijoitut Kortit ja Maksaminen alueen digimyyntiin. Vastuullasi on digitaalisen markkinoinnin operatiivinen suunnittelu, toteutus ja tuloksellisuus alueella: tuot laadukasta liikennettä OP:n kanaviin ja seuraat digitaalisen markkinoinnin toteutumista asettamalla tavoitteita, mittaamalla ja raportoimalla tuloksia.

Toimillasi pyrit aktiivisesti kasvattamaan sähköisen myynnin osuutta ja oletkin tulosvastuullinen jatkuvan optimoinnin suhteen. Asiakas on meille äärimmäisen tärkeä ja punaisena lankana kaikessa tekemisessäsi kulkeekin asiakaskokemus: osaltasi parannat sitä aktiivisesti ja annat sen ohjata tekemistäsi.

Mitä odotamme sinulta

Haemme osaajaa, joka on jo näyttänyt kyntensä digimarkkinoinnin saralla ja saavuttanut näyttöjä tuloksellisesta ja monikanavaisesta digimarkkinoinnista. Olet siis toiminut alalla muutaman vuoden ja saanut käytännön kokemusta työskentelystä digimyynnin moniosaajatiimissä.

Sinulla on vankka osaaminen webanalytiikkatyökaluista sekä lukutaitoa ja kokemusta webanalytiikan hyödyntämisestä osana jatkuvaa konversio-optimointia. Sinulla on myös riittävästi uteliaisuutta dataa kohtaan, ja pystyt myös tukeutumaan analytiikkaan ja numeroihin osana mainonnan optimointityötä. Käytät sujuvasti mainonnanhallintajärjestelmiä kuten Adformia, Doubleclickiä, Adwordsia ja Smartlya.

Tyyppinä olet tavoite-orientoitunut, uskalias ja ulospäinsuuntautunut: nautit sidosryhmien kanssa työskentelystä ja verkostoitumisesta. Lisäksi sinulla on kokemusta mediatoimistotyöskentelystä tai yhteistyöstä mediatoimiston kanssa. Työskentelyotteesi on kokeileva ja haluat kehittää omaa osaamistasi laajasti.

Mitä saat meiltä

Digitaalisen myynnin tiimissä pääset aidosti kehittämään oman osaamisesi lisäksi digimyyntiä ja –markkinointia. Tiimiläisiltä saat tähän vahvan tuen ja olemmekin melkoisen tiivis yhteisö: kuuntelemme ja sparraamme toisiamme yli vastuu- ja asiantuntijuus-alueiden, sillä kaikilla meillä on annettavaa ja opittavaa. Olemme vielä suhteellisen tuore ja uudistunut tiimi, eli nyt on oiva tilaisuus hypätä mukaan porukkaan.

Olemme jo innoissamme ottaneet käyttöön ketterän toimintamallin työkaluja ja kulttuuria: olemme rohkeita heittäytymään ja esittelemään keskeneräistä, ja teemme tiiviisti yhteistyötä yli vastuurajojen ja löydämme keinoja esteiden ylittämiseen ja onnistumiseen.

Skrolllaa alaspäin ja käynnistä alustava bottihaastattelu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 400.

Comments are closed.