*HAKU PÄÄTTYNYT * MK REKRY: FREELANCER-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ markkinointiviestinnän pariin

freelancer-projektipäällikkö

 

Hei sinä kokenut, uusia haasteita etsivä freelancer-projektipäällikkö! Olet jo useammassa liemessä keitetty, mutta janoat edelleen uusia, mielenkiintoisia projekteja markkinointiviestinnän parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme, arvostetulle mainostoimistolle itsenäistä freelancer-projektipäällikköä!

 

Freelancer-projektipäällikön toimenkuva pitää sisällään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, olet kuin osa asiakkaan omaa markkinointiviestintätiimiä. Sinulla on kyky ymmärtää asiakkaan haasteita, ja olla herkällä korvalla kuuntelemassa, mitä asiakas milloinkin tarvitsee. Tartut myös tilaisuuteen, jos näet, että voisitte auttaa asiakasta vielä paremmin.

Olisi hyvä, jos sinulla olisi taustaa mainostoimistosta. Pystyt luomaan asiakassuhteeseen syvän luottamuksen ilmapiirin omalla toiminnallasi, ja uskallat haastaa päätöksiä tarpeen tullen.

Pidät tiukasti sekä projektin aikataulut että budjetin hallussasi, ja rakastat järjestelmällisyyttä. Jaat mielelläsi tietoa tiimin kesken, ja haluat löytää ratkaisuja mahdollisiin haasteisiin. Olet taitava kommunikoimaan, ja kanssasi työskennelleet ihmiset ovat valmiita jatkamaan yhteistyötä jatkossakin. Olet kiinnostunut meitä ympäröivästä maailmasta, ja näet ympärilläsi mahdollisuuksia!

 

POSITIO ON HERÄTTÄNYT PALJON KIINNOSTUSTA. OLEMME LAITTANEET HAUN TOISTAISEKSI KIINNI, JOTTA EHDIMME REAGOIMAAN TÄHÄN ASTI TULLEISIIN HAKEMUKSIIN. 

Kuulostaako tutulta? Juttele lisää meidän botin kanssa, ja selvitetään, voisitko olla sopiva kandidaatti tähän tehtävään! 

Älä aikaile, vaan juttele botin kanssa heti, jos sydämessä läikähtää! Edistämme rekrytointia välittömästi.

 

Comments are closed.