MK Rekry: Markkinointisuunnittelija Kuululle

 

Hei sinä, digimarkkinoinnin suunnittelija!

 

Kumppanimme, sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut markkinointitoimisto Kuulu hakee nyt iloiseen ja eloisaan joukkoonsa uutta markkinointisuunnittelijaa. Kuulu näkyy ja kuuluu itsekin paljon sosiaalisessa mediassa, ja myös kouluttaa osaamistaan muille, mutta kaiken tekemisen keskiössä on vahva halu tarjota asiakkaille laadukasta ja tuloksia tuottavaa markkinointia.

Onko sinulla näkemystä digimarkkinoinnin kampanjoihin liittyen, olet tehokas ja säntillinen, mutta sinulla on silti aikaa inhimillisille kohtaamisille asiakkaiden kanssa? Olet oikeasti hyvä työkaveri ja tiimin jäsen, ja haluat kehittyä urallasi ja sitoutua tekemiseen pitkäjänteisesti? Monikanavainen sisällöntuotanto onnistuu sinulta luonnostaan, ja ymmärrät eri kanavien erot?  Sitten tämä työ voisi olla juuri sinulle tehty.

Aito osaaminen seuraavien kanavien mainonnasta katsotaan eduksesi: Facebook, Instagram, LinkedIn sekä Twitter.

Pesti on Helsingin toimiston kasvavaan tiimiin, toki etätyöt onnistuvat. Mutta usko pois, tässä joukossa haluat olla myös osana arjen tekemistä toimistolla. Perehdytyksen kannalta olisi myös hyvä, jos pystyt liikkumaan Helsingin toimistolle aina silloin tällöin, alussa tiiviimminkin.

Kuulusta voit kurkata lisää täältä, mutta jos tämä kyseinen paikka kiinnostaa, niin juttelehan MarkkinointiKollektiivin RekryBotin kanssa, ja katsotaan, voisimmeko edistää rekrytointia osaltasi:

Comments are closed.