*HAKU PÄÄTTYNYT* [MK] Rekry: Tuottaja MarkkinointiKollektiiviin

MarkkinointiKollektiivin toiminta kasvaa ja me tarvitsemme nyt lisää käsipareja pyörittämään arkea; sekä suunnittelemaan että toteuttamaan missiotamme.

MarkkinointiKollektiivin unelmana on tehdä Suomesta maa, jossa tehdään maailman parasta markkinointia. Missiomme pohjautuu avoimuuteen, oppien jakamiseen, luottamukseen ja markkinointialan ihmisten urien kehittämiseen. Kun tulevaisuudessa puhutaan markkinoinnin pioneereista, maailman katseet kääntyvät Suomeen! 

MarkkinointiKollektiivi järjestää mahdollistajakumppaneidensa kanssa jatkuvasti kasvavalle, yli 13 000 hengen markkinoinnintialan yhteisölle alan koulutuksia, tapahtumia ja mentorointiohjelmia. Teemme alan suorarekryjä ja puhumme hyvän markkinointialan arjen puolesta sekä tuotamme ajankohtaista sisältöä.  Pidämme huolta, että osaamisen jakaminen on luonnollinen osa suomalaista markkinointialan kehittymistä.

Meidän kanssamme pääset toteuttamaan kaikkea yllämainittua! Toivomme, että tuot mukanasi myös ideoita, joita emme ole vielä keksineet – miten MarkkinointiKollektiivi voisi tulevaisuudessa opettaa, inspiroida ja oivalluttaa yhteisön jäseniä? Tehdään yhdessä markkinoinnista innostuvien ihmisten työelämästä parempaa: annetaan välineitä oppia uutta, jakaa tietoa ja lisätään alan avoimuutta. Meillä saat innostua, ideoida, kokeilla ja kehittää! 

Tiimimme päivittäiset työtehtävät ovat hyvin monipuolisia. Niiden yhteisenä nimittäjänä on, että työ liittyy aina vahvasti yhteisömme jäsenten inspiroimiseen ja oppimisen mahdollistamiseen. Arki tässä työssä sisältää MarkkinointiKollektiivin mission esilletuomista ja yhteistyöideointia kaikissa relevanteissa yhteyksissä, tapahtumatuotantoa, b2b-myyntiä ja kumppanikeskusteluita, sisällöntuotantoa kanaviimme, tapahtumien ja koulutusten juontamista ja keskustelujen moderointia, koulutussisältöjen suunnittelua sekä projektinjohtoa. 

Mitä me toivoisimme uudelta työkaverilta MarkkinointiKollektiivin tuotannon puolella? 

  • Aitoa halua auttaa yhteisömme jäseniä kehittymään markkinoinnin alalla
  • Järjestelmällisyyttä ja kykyä viedä asioita eteenpäin itsenäisesti
  • Markkinointialan tuntemista ja kiinnostusta sen kehittämiseen
  • Projektinjohtotaitoja
  • Yrittäjähenkisyyttä
  • Kaupallista ajattelutapaa
  • Kykyä hahmottaa isompia kokonaisuuksia, mutta myös tarttua pieniin yksityiskohtiin
  • Aitoa halua kehittää MarkkinointiKollektiivin toimintaa
  • Kiinnostusta ja ymmärrystä markkinointiteknologioista, joiden avulla viestimme yhteisöllemme.

Haemme tiimiimme mukaan vakituista ja kokopäiväistä vahvistusta. Pääkallopaikkamme sijaitsee Helsingissä, mutta työtä tehdään paljon myös etänä. 

Tällä hetkellä MarkkinointiKollektiivi työllistää kaksi kokopäiväistä sekä kolme osa-aikaista työntekijää. Kaikilla meillä on toisistamme eriävät taustat alalla ja käytämme erilaisia vahvuuksiamme arjessa työtehtävien jakamiseen. Tulevan työkaverimme on siis mahdollisuus omalla osaamisellaan myös vaikuttaa siihen, millaiseksi yhteinen arkemme muodostuu. Tittelisi saat joukkioomme liittyessäsi valita ihan itse!

Tässä työpaikassa yrittäjähenkisyys yhdistyy lämpimään ja välittävään tiimityöskentelyyn. Olemme toisiamme sparraava ja parhaimpaansa pyrkivä porukka, jossa näkemyksistä keskustellaan välillä intohimoisestikin. Haluamme haastaa työelämän normeja, testaamme ja rakennamme omalle tiimillemme parasta mahdollista työelämää. 

Innostaisiko sinua olla mukana viemässä markkinointialaa eteenpäin ja liittyä MarkkinointiKollektiivia pyörittävän porukan tiimikaveriksi? Nyt on hyvä hetki ilmaista kiinnostuksesi!

Juttele hetki meidän MKbotin kanssa (avautuu alle), haku tehtävään tapahtuu sen kautta. Etenemme rekryssä mahdollisimman pikaisesti. 

 

Comments are closed.