*HAKU PÄÄTTYNYT* [MK] SUORAHAKU: Asiakkuusjohtaja Helsinkiläiseen mediatoimistoon

[HAKU PÄÄTTYNYT]

 

 

 

Haetaan uuden aikakauden asiakkuusjohtajaa Helsinkiläiseen mediatoimistoon. Olet terveellä itseluottamuksella varustettu, luotat omaan ammattitaitoosi ja sinussa kytee edelleen vahva nälkä kehittyä. Uskallat haastaa kumppania omalla toimialallaan ja puhut C-tason tyyppien kanssa samaa kieltä.

Hoivaasi ja johtoosi positiossa tulee yksi Suomen vanhimmista brändeistä, joka operoi myös kansainvälisellä tasolla.

Tehtävässäsi toteutat karkeasti kolmea osa-aluetta:

  1. Myyntirooli asiakkaan arvontuotanto edellä. Johdat asiakkuuttamme niin, että arvotuotanto on molemminpuolista. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeista ja toimiston palveluista yhteensopivuuksia, joilla rakennat molempien menestystä kohti tulevaisuutta. Ymmärrät joko valmiiksi kumppanin liiketoimintaa tai olet innokas kaivautumaan siihen syvälle.
  2. Sisäisen tiimin johtaminen. Ison kumppanin eteen tehdään töitä useassa eri “poikkitieteellisessä” yksikössä ja läpi usean asiakkuustiimin. Tukenasi on luonnollisesti projektipäälliköt, mutta kokonaiskuvan johtamisen vastuu on sinulla. Kokemus joko toimistokentällä (mainostoimisto, mediatoimisto, media) tai asiakasyrityksen puolella toimistokumppanin kanssa työskentelystä on sinulle eduksi.
  3. Kansainvälisen tekemisen johtaminen asiakkuudessa. Asiakasyritys operoi kansainvälisellä tasolla ja osaa toimenpiteistä johdetaan Helsingistä käsin. Jämäkkyyttäsi, järjestelmällisyyttäsi ja näkemystäsi tarvitaan myös eheän kuvan välittämiseksi kansainvälisellä tasolla.

Tärkeintä on asiakkuusjohtajana toimiminen, vahva kyky konsultoida asiakkaan markkinointia ja prosesseja sekä johtajuus. Avainasiakkuuden lisäksi portfolioon tulisi sisältymään myös muita, pienempiä asiakkuuksia sekä osallistumista uusasiakashankintaan. Toiveesi ja osaamisesi mukaan tarjolla on myös esimiesrooli.

Kutkutteleeko? Skrollaa alaspäin ja vastaile meidän Kykybotin™ työhaastikseen, niin olemme vastaustesi perusteella sinuun mahdollisesti yhteyksissä.

 

Comments are closed.