*HAKU PÄÄTTYNYT* [MK] Suorahaku: B2B-markkinointi- ja myyntipäällikkö

Haetaan jo market fittinsä löytäneen kasvuyrityksen tiimiin markkinoinnista ja myynnistä vastaavaa henkilöä. Yritys on siirtymässä kasvussaan seuraavaan vaiheeseen ja rakentaa parhaillaan ydintiimiä operatiivisen toiminnan pyörittämiseen. Yrityksen taustalla on myös erittäin kokenut 5 hengen tiimi, joka on kasvattanut yrityksen nykyiseen tilanteeseen, mutta tarvitsee nyt lisäkäsiä kasvun vauhdittamiseksi. Sinä voit olla joko kannuksesi jo hankkinut kokenut osaaja tai nuori kyky, jolla on potentiaalia kasvaa isoksi vastuunkantajaksi.

Yrityksen tuotteen myymisessä korostuu sosiaalisen median kanavat myyntikanavana, joten kaikkein tärkein kriteeri tässä työssä on aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa. Toki tätä voi kompensoida järisyttävän hyvällä live-maailman kontaktiverkostolla.

Tässä listaus asioista, joita esimerkiksi voisit osata tai joita tehtävässä menestyminen voi edellyttää. Ei ole kuitenkaan tarkoitus olla virtuoosi kaikissa näissä:

  • Ymmärrät miten markkinoinnilla luodaan kysyntää, jota myynnillä voidaan niittää
  • B2B-myyntikokemus yrityksille, joko markkinoinnille tai HR:lle
  • Et pelkää myyntityötä, mutta ymmärrät myös markkinoinnin merkityksen
  • Sosiaalinen myynti eli aktiivisuus verkossa ja somessa on tärkeä vaatimus tässä tehtävässä menestymisessä
  • Kokemus yritys/mainoslahjojen tai messumatskujen myynnistä ja kontaktit tyypillisiin yritysasiakkaisiin katsotaan eduiksi, mutta eivät ole välttämättömyys

Persoona

  • Kiinnostunut myynnistä ja markkinoinnista – eli kasvun luomisesta!
  • Ei pelkää asiakaskohtaamisia livenä tai puhelimeen tarttumista
  • Olet yritteliäs ja oma-aloitteinen

Tehtävä on valittavasta henkilöstä riippuen joko osa-aikainen tai täysipäiväinen. Kumpikaan vaihtoehto ei ole toista parempi ja voit alta löytyvässä haastattelussa kertoa suoraan oman preferenssisi.

Hae tehtävää käymällä alustava työhaastattelu MarkkinointiKollektiivin kykybotin kanssa alla. Haku on luottamuksellinen.

 

 

Comments are closed.