*HAKU PÄÄTTYNYT* [MK] Suorahaku: Markkinointipäällikkö / Tuottaja / Primusmoottori urheilumarkkinointiin liittyvään yritykseen

Oletko sinä intohimoisesti sekä urheiluun että markkinointiin suhtautuva osaaja? Nyt on Suomen mittakaavassa poikkeuksellinen mahdollisuus yhdistää nämä kaksi intohimoa! Haussa olisi markkinointipäällikkö / tuottaja / priimusmoottori (titteli katsotaan sopivan tekijän mukaan!), joka olisi kiinnostunut sekä sportista että markkinoinnista ja urheiluliiketoiminnasta.

Pääset vastuulliseen, mutta erittäin vapaaseen rooliin luomaan uutta urheilumarkkinoinnin saralla. Luontainen palava innostus urheiluun ja markkinointiin on tässä työssä ”must” – muuten tehtävänkuva muokkautuu sinun osaamisesi mukaisesti.

Tässä listaus asioista, joita esimerkiksi voisit osata. Ei ole siis tarkoitus olla virtuoosi kaikissa näissä ja vilpitön halu oppia on nykyistä osaamispakkia tärkeämpää:

  • Saitin, blogin, somen suunnittelu ja julkaisu
  • Sisältöjen kirjoittaminen, editointi, kuvitus, videot, webinaarit, podcastit
  • Visuaalista silmää ja graafisia perustaitoja
  • olet nopea oppimaan uusien työkalujen ja sovellusten käyttöä
  • sisällöntuotantokyvyt ja halu tehdä urheilua ja liiketoimintaa risteäviä sisältöjä

Tässä tehtävässä menestyäkseen on oltava yritteliäs ja oma-aloitteinen. Lisäksi tarvitaan intohimoa urheilua, markkinointia ja sisällöntuotantoa kohtaan.

Tehtävän monipuolisuudesta johtuen tähän saatetaan valita kaksi kandidaattia tai vain yksi. Kannattaa siis hakea, vaikka kaikki osaamisalueet eivät omasta takataskusta löytyisikään.

Tehtävä on valittavasta henkilöstä tai henkilöistä riippuen joko osa-aikainen tai täysipäiväinen. Kumpikaan vaihtoehto ei ole toista parempi ja voit alta löytyvässä haastattelussa kertoa suoraan oman preferenssisi.

Hae tehtävää käymällä alustava työhaastattelu MarkkinointiKollektiivin kykybotin kanssa alla. Haku on luottamuksellinen.

 

 

Comments are closed.