MRxWörks: Näin niitä mielikuvia luodaan, jakso 4: Mitä ovat lean-metodit?

Mitä ovat lean-metodit?

MRxWörks: Näin niitä mielikuvia luodaan, jakso 4: Mitä ovat lean-metodit?
MarkkinointiRadio

 
Play/Pause Episode
00:00 / 24:56
Rewind 30 Seconds
1X

Mitä ovat lean-metodit? Miten lean ja teal liittyvät toisiinsa ja miten lean helpottaa arjen tekemistä? Toisiaan mahtavina työkavereina suitsuttavat, Wörksin pitkän linjan suunnittelijat Anna Laurinen ja Otso Lindfors valottavat millaista lean arki todella on. Miten tällainen tekeminen tehostaa mainostoimiston ja asiakkaan välistä yhteistyötä? Keskustelussa esille nousee rohkeus, hullujen ideoiden valloilleen päästäminen ja se, kuinka Wörksillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. 

“Näin niitä mielikuvia luodaan” on MarkkinointiRadion ja luovan toimiston Wörksin yhteinen podcast-sarja, joka paljastaa, mitä markkinointialan kulisseissa tapahtuu! 8-osaisessa sarjassa selvitetään muun muassa, miten mielikuvia palveluista ja tuotteista luodaan, kuinka markkinointia käytännössä tehdään, millaista on mainostoimiston arki, ja miltä markkinoinnin tulevaisuus näyttää. 

Jaksoissa käydään intohimoista keskustelua strategisen markkinointitoimiston arjesta Wörksin asiantuntijoiden kesken. Tuotannosta on vastannut MarkkinointiKollektiivi. Haastattelijan äänenä MarkkinointiKollektiivin Marica Thorén.

 

, , ,

Comments are closed.