OSAAJAPOOLI

MarkkinointiKollektiivi haluaa yhdistää markkinoinnin alan asiantuntijat ja markkinoinnin ammattilaista etsivät tahot.

Yhteisömme on tullut tunnetuksi muun muassa siitä, että organisaatiot etsivät kauttamme aktiivisesti uusia osaajia tiimeihinsä. Myös meihin MK:n tuotannon puolella ollaan suoraan yhteydessä “tiedätkö ketään hyvää henkilöä tähän pestiin”-kysymyksillä rekrytointeja tehtäessä. Tähän kysymykseen haluamme vastata jatkossa vielä paremmin auttaaksemme mahdollisesti juuri sinua löytämään uuden uran.

Maailman epävarma ja paikoin kaoottinen tilanne on vaikuttanut myös markkinoinnin alaan. Tällä hetkellä uusia uramahdollisuuksia on vähemmän tarjolla. Paljon hyviä tekijöitä on työtä vailla. Olemme kuitenkin aivan varmoja, että suunta kääntyy parempaan päin, ja markkinoinnin tekijöille on tarvetta jatkossakin! Tässä hetkessä voi olla myös hyvä miettiä, mihin suuntaan omaa uraansa haluaa tulevaisuudessa viedä.

 

Sinä, markkinoinnin osaaja: Ilmianna itsesi MK OsaajaPooliin! Käy keskustelu Osaajabottimme kanssa, ja kerro meille tulevaisuuden haaveistasi ja osaamisestasi.

Hyödynnämme MK OsaajaPoolia aktiivisesti, ja voimme olla sinuun suoraan yhteydessä, kun tietoomme tulee uusia rekrytointitarpeita, joita ei vielä mahdollisesti julkisesti kerrota. Saat myös itse päättää, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä, vai haluatko mielummin jutella Osaajabotin kanssa kirkastaaksesi itsellesi omaa suuntaasi.

 

Käy keskustelu OsaajaBottimme kanssa alla:

Muista myös, että voit edelleen hakea MarkkinointiOppaaksi, ja näin hyödyntää osaamistasi ja tuoda sitä esille! Lue lisää täältä: https://www.mkollektiivi.fi/markkinointiopas/