TERVETULOA MARKKINOINTIKOLLEKTIIVIN YHTEISÖN JÄSENEKSI

MarkkinointiKollektiivin tekeminen pyörii vahvasti yhteisön jäsenten tekemisessä, ja koskee juuri sinua.

Hyppää rohkeasti mukaan meininkiimme:

 

Tutustu sisältöihin ja tule mukaan niitä tekemään!

 •  Liity MarkkinointiKollektiivin uutiskirjetilaajaksi! Kaikki toiminta ei aina näy Facebookin keskusteluvirran keskeltä. Kohtaamisista, tapahtumista, koulutuksista, MarkkinointiKollektiivin yhteisön jäsenille luoduista sisällöistä ja alan työpaikoista saat ensimmäisenä tiedon uutiskirjeemme kautta.
 • Tuotamme MarkkinointiRadio-podcastia jossa pengotaan alan aiheita laidasta laitaan. Jaksoja on jo yli kolmekymmentä ja löydät niistä ajatuksia esimerkiksi mittaamiseen ja työnantajamielikuvan rakentamiseen.
 • Kipinävuoro-blogissa julkaistaan yhteisömme jäsenten mielipiteitä, inspiraatiota ja oppeja jakoon – jokaisella on varmasti ajatuksia joista me kaikki voimme oppia!
 • Jätä oma Kipinävuoro-blogisi meille julkaistavaksi!
 • MarkkinointiOpas yhdistää konkreettisesti yhteisön jäsenten tiedonjaon. Katso MarkkinointiOpas-tallenteet tästä.

 

Tapahtumat ja koulutukset

 

Ura markkinointialalla tai uusia tekijöitä tiimiinne

 • Haluamme auttaa alan duunipaikkojen löytämisessä ja täyttämisessä. Olemme apuna rekrytoinneissa ja koostamme ryhmään postatut työpaikat yhteisömme jäsenille rekrykirjeeseen. Vinkkaa ryhmään kun kaipaat uutta kollegaa tai nappaa itsellesi uusi työpaikka ilmoitusten takaa. Muista käyttää aihetunnistetta REKRY tai #rekry.
 • Kehitämme myös jatkuvasti urapalveluita yksittäisten asiantuntijoiden avuksi uran edistämisessä.

 

Kertaus FACEBOOK-ryhmämme toiminnasta

  1. Kunnioita muita
   Osaamisemme, ymmärryksemme ja arvomme eroavat, joten suhtaudu muihin avoimin mielin. Kritisoi ja keskustele rakentavasti.
  2. Älä myy
   Kollektiivin tavoitteena on nostaa suomalaisten markkinointiosaamisen tasoa. Keskustelu ja kohtaamiset ovat tämän ytimessä. Ryhmän tarkoitus ei ole olla markkinapaikka. Lue myös sääntö #1.
  3. Käytä aihesanoja
   Käytä aihesanoja, jotta muut kiinnostuneet voivat liittyä aloittamaasi keskusteluun helpommin. Voit myös jakaa vapaita työpaikkoja ryhmään, muistathan tällöin käyttää #rekry -tunnistetta.