TULE MUKAAN MARKKINOINTIKOLLEKTIIVIIN

MIKÄ MARKKINOINTIKOLLEKTIIVI?

MarkkinointiKollektiivi on erään huhtikuisen arki-illan yksittäisestä LinkedIn-postauksesta kierteelle lähtenyt, ja siten pikavauhtia alkunsa saanut, verkosto suomalaisen markkinointiosaamisen kehittämisestä kiinnostuneita nykyisiä ja tulevia markkinoinnin ammattilaisia..

Kollektiivissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista, tehdään extempore siistejä juttuja, sparraillaan, ideoidaan, järkätään tapahtumia, julkaistaan sisältöjä, ratkotaan suomalaisen markkinoinnin ongelmia, opitaan toisiltamme ja paljon muita asioita, jotka keksimme yhdessä. Pääasia on se, että juuri sinä opit uutta ja myös jaat osaamistasi muille. Suomi on liian pieni maa siihen, että pidämme hyväksi havaitut asiat omana tietonamme.

Yhdistetään voimamme ja tehdään suomalaisesta markkinointiosaamisesta yritystemme kilpailuetu myös kansainvälisesti!

MITÄ MARKKINOINTIKOLLEKTIIVI TEKEE?

Järjestämme kohtaamisia ja oppimismahdollisuuksia kollektiivin jäsenille ympäri vuoden. Mahdollistamme luontevia tilaisuuksia tavata uusia ihmisiä, keskustella sekä jakaa osaamista.

Isoja tapahtumia tärkeiden ja kiinnostavien teemojen ympärillä. Työpajoja syvällistä ajatustenvaihtoa varten. Blogipostauksia puheenaiheiden herättämiseksi. Urailtoja ammatillisen inspiraation ja kehittymisen tueksi.

Annamme myös juuri sinun kaltaisillesi ammattilaisille mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

1. Liity MarkkinointiKollektiivin Facebook -ryhmään - muista vastata esitettyihin kysymyksiin

 
MarkkinointiKollektiivi
Closed group · 11,228 members
Join Group
MarkkinointiKollektiivi on erään huhtikuisen arki-illan yksittäisestä LinkedIn-postauksesta kierteelle lähtenyt, ja siten pikavauhtia alkunsa saanut, ...
 

2. Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajat saavat ensimmäisenä tiedon mm. tulevista MarkkinointiKollektiivin tapahtumista.