TULE MUKAAN MARKKINOINTIKOLLEKTIIVIIN

MarkkinointiKollektiiviin liittyäksesi sinun tulee joko tilata uutiskirjeemme tai hypätä mukaan menoon Facebook-ryhmäämme. Suosittelemme molempien kanavien seuraamista, sillä ryhmästä saat hyvää yhteisön tukea sekä vinkkejä kollegoiltasi. Uutiskirjeemme taas kuratoi ajankohtaiset uutiset tiiviiseen pakettiin.

Tervetuloa mukaan menoomme – olemme yhteisömme summa.

MITÄ MARKKINOINTIKOLLEKTIIVI TEKEE?

MarkkinointiKollektiivin tuotannon puoli järjestää kohtaamisia ja oppimismahdollisuuksia kollektiivin jäsenille ympäri vuoden. Opit, oivallukset ja inspiraatio syntyvät parhaiten kun kokoonnumme yhteen!

Tuotamme markkinoinnin teematapahtumia ajankohtaisten ja kiinnostavien teemojen ympärillä. Koulutuksia täsmäapuna arjen haasteisiin. Blogipostauksia ja podcasteja puheenaiheiden herättämiseksi. Teemme alan suorarekryjä ja edistämme alan työpaikkojen löytymistä.

Annamme myös juuri sinun kaltaisillesi ammattilaisille mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin. Näkökulmasi voit kirjoittaa vaikka Kipinävuoro-blogiimme.

1. Liity tästä MarkkinointiKollektiivin Facebook -ryhmään.

Muista vastata esitettyihin kysymyksiin, mukaan otamme vain kysymyksiin asiallisesti ja perustellen vastanneet.

 
MarkkinointiKollektiivi
Closed group · 11,228 members
Join Group
MarkkinointiKollektiivi on erään huhtikuisen arki-illan yksittäisestä LinkedIn-postauksesta kierteelle lähtenyt, ja siten pikavauhtia alkunsa saanut, ...
 

2. Tilaa tästä uutiskirjeemme.

MarkkinointiKollektiivin uutiskirje kertoo tilaajilleen ensimmäisenä yhteisön jäsenille suunnatuista uusista tapahtumista ja koulutuksista. Kirje koostaa yhteen markkinoinnin alan avoimet työpaikat ja pitää sinut tietoisena myös tuoreimmista sisällöistämme. Liity uutiskirjerekisteriimme tilaajaksi tästä: