MARKKINOINTIKALENTERI

MarkkinointiKollektiivi haluaa olla helpottamassa tiedonjakoa markkinoinnin alan ammattilaisten kesken. MarkkinointiKalenteri kerää yhteen kaikki alan tapahtumat, koulutukset, webinaarit – alamme menot, jotka ovat tätä ennen olleet levällään siellä ja täällä.

Löydät kaikki meille ilmoitetut markkinoinnin alan ammattilaisille tai markkinoinnista kiinnostuneille suunnatut tilaisuudet ja koulutukset keskitetysti MarkkinointiKalenterista.

Iso kiitos tämän MarkkinointiKalenterin mahdollistamisesta Lyytille, jonka avulla varmistat tapahtumiesi onnistumisen ja vaivattoman ilmoittautumisen!


Haluaisitko ilmoittaa oman tapahtumasi kalenteriin?

Oletko järjestämässä tapahtumaa, koulutusta, webinaaria tai muuta markkinointiin liittyvää inspiroivaa, opettavaa ja oivalluttavaa tilaisuutta? Ilmoita se meille, ja jaamme sen kalenteriimme kaikkien nähtäville!

Toimi näin:
Ilmoita meille oma tapahtumasi linkin Lyyti-lomakkeella. Kerro meille tapahtumasta kaikki pyytämämme tiedot, näin saamme tapahtuman nopeammin sivustollemme. Tapahtuman tietojen ilmestyminen MarkkinointiKalenteriin saattaa kestää muutaman työpäivän. Voit ilmoittaa meille niin veloituksettomat kuin myös maksulliset tapahtumat.

Ota yhteyttä

Kysy mitä tahansa tai kerro ideasi - olemme pian yhteydessä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.