TULE KUMPPANIKSI

Mitä kumppanuus MarkkinointiKollektiivin kanssa tarkoittaa?

MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin ja elinvoimaisin markkinoinnin alan yhteisö. Kumppaninamme pääset markkinoinnin alan keskusteluiden ytimeen! Pääsääntöisesti kumppanimme työskentelevät MarkkinointiKollektiivin kanssa 1) hankkiakseen uusia asiakkaita, 2) kasvattaakseen brändinsä ja asiantuntijoidensa tunnettuutta ja 3) kehittääkseen työnantajamielikuvaansa.

Tuo organisaatiosi osaksi MarkkinointiKollektiivin monipuolisia ja kiiteltyjä toimia. Sovimme yhdessä kumppanimme tavoitteisiin nähden toimivimmat kohtaamispisteet olla esillä MarkkinointiKollektiivin yhteisölle. Lue alta lisää toimistamme tai ole yhteydessä niin kerromme lisää!

MarkkinointiKollektiivin sisällöt ja tapahtumat

MarkkinointiKollektiivin sisällöt ovat jalkautuneet moniin kanaviin: tuotamme jo vuodesta 2018 yhteisön jäseniä inspiroinutta MarkkinointiRadio-podcastia, sekä jakelemme kumppaneidemme ja yhteisömme jäsenten ajatuksia blogeissa. Julkaisemme maamme ainoaa markkinoinnin uutismediaa, johon voit kauttamme hankkia natiivimainontaa. Tutustu markkinoinnin ammattilaisten omaan mediaan: www.markkinointiuutiset.fi

Järjestämme viikottaista MK Aamukahviseura-webinaaria ja tuotamme joka kuukausi markkinoinnin eri teemoista teematilaisuuksia. Kohtautamme yhteisömme jäseniä niin virtuaalisesti kuin kasvokkain ympäri maamme.

Vuonna 2023 MarkkinointiKollektiivin teematilaisuuksissa puhutaan esimerkiksi markkinoinnin tulevaisuudesta, vastuullisuudesta, b2b-markkinoinnista ja tutustutaan markkinointiteknologioihin. Kasvokkain tapaamme yhteisön jäseniä Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä, Oulussa ja Rovaniemellä.

Olemme myös luomassa yhteisöä myynnin ammattilaisille.

Esimerkkejä tapahtumiemme tavoittavuuksista: Vuonna 2023 pidettyjen MK Aamukahviseura -lähetysten keskiarvoinen ilmoittautumismäärä on 380 henkeä. Vuonna 2023 pidettyjen MK teematilaisuuksien keskiarvoinen ilmoittautumismäärä on 700 henkeä.

MarkkinointiKollektiivin koulutukset ja ura- ja rekrypalvelut

MarkkinointiKollektiivi järjestää yhdessä kumppaniensa kanssa markkinoinnin alan koulutuksia. Koulutuksiin haetaan ja motivoituneimmat pääsevät mukaan. Olemme järjestäneet kumppaniemme kanssa koulutuksia esimerkiksi asiakaspoluista, luovasta kirjoittamisesta ja markkinoinnin mittaamisesta. Meillä on kokemusta myös kumppaneiden kanssa järjestetyistä mentoriohjelmista sekä hackathoneista.

MarkkinointiKollektiivin ura- ja rekrypalveluiden puolella autamme kumppaneitamme esimerkiksi oman markkinointitiimin potentiaalin selvittämisessä. Olemme tukena markkinoinnin ammattilaisiin kohdistuvissa rekrytointiproseseissa lisänäkyvyyden tukemisesta aina rekrytoinnin ulkoistettuun kumppaniin - olemme toteuttaneet lukuisia suorahakuja kumppaneillemme markkinointitiimin vahvistustarpeisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Santtu Kottila

Founder
+358 40 184 3287
santtu@mkollektiivi.fi

Sanna-Kaisa Koivisto

Chief Operating Officer, Producer
+358 44 365 6084
sanna-kaisa@mkollektiivi.fi

Marica Thorén

CEO, Head of Partnerships
+358 40 675 8908
marica@mkollektiivi.fi

Emmi Paunonen

Head of Production & Development
+358 45 652 5986
emmi@mkollektiivi.fi