TULE KUMPPANIKSI

Mitä tarkoittaa kumppanuus MarkkinointiKollektiivin kanssa?

Järjestämme suosittuja markkinointialan tapahtumia kuukausittain, joissa pureudutaan eri teemoihin ja aiheisiin inspiroivien puheenvuorojen kautta. Ota teema ja tilaisuus nimiisi tai tuo teemaan mukaan oma asiantuntijapuheenvuorosi! Tavoitat ja kohtaat aiheen parista kiinnostuneet MarkkinointiKollektiivilaiset.

Toteutamme myös räätälöityjä tilaisuuksia kumppaneidemme omiin toimitiloihin, joihin kutsumme Kollektiivilaiset mukaan oppimaan!

Sisällöt

MarkkinointiKollektiivin sisällöt ovat jalkautuneet moniin kanaviin: hostaamme jo vuodesta 2018 yhteisön jäseniä inspiroinutta MarkkinointiRadio-podcastia, sekä julkaisemme kumppaneidemme ja yhteisömme jäsenten ajatuksia Kipinävuoro-blogissa.

Kumppaninamme voit päästä sisällöissämme ääneen ja päästä tarjoamaan ajatuksesi yhteisön jäsenille!

Koulutukset

MarkkinointiKollektiivin koulutuksiin haetaan ja motivoituneimmat pääsevät mukaan. Olemme järjestäneet kumppaniemme kanssa mm. useita erinomaista palautetta keränneitä koulutuksia, mentoriohjelman sekä hackathonin.

Koulutus on kumppanille paikka todella syventyä valikoidun kohderyhmän kanssa omaan asiaansa ja luoda alan ammattilaisille vahva muistijälki heihin!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Marica Thorén

Head of Partnerships
+358 40 675 8908
marica@mkollektiivi.fi

KUMPPANIKSI?

Laita tästä viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.