TULE KUMPPANIKSI

Mitä kumppanuus MarkkinointiKollektiivin kanssa tarkoittaa?

MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin ja elinvoimaisin markkinoinnin alan yhteisö. Kumppaninamme pääset alan keskusteluiden ytimeen!

Kumppaninamme pääset osaksi MarkkinointiKollektiivin monipuolisia ja kiiteltyjä toimia. Sovimme yhdessä kumppanimme tavoitteisiin nähden parhaat ja toimivimmat paikat olla esillä kanssamme. Järjestämme esimerkiksi suosittuja markkinointialan tapahtumia, joissa pureudutaan eri teemoihin ja aiheisiin inspiroivien puheenvuorojen kautta. Ota teema ja tilaisuus kumppanina nimiisi ja tuo teemaan mukaan oma asiantuntijapuheenvuorosi! Tavoitat ja kohtaat aiheen parista kiinnostuneet MarkkinointiKollektiivilaiset.

Toteutamme myös räätälöityjä tilaisuuksia kumppaneidemme omiin toimitiloihin, joihin kutsumme Kollektiivilaiset mukaan oppimaan!

Sisällöt ja tapahtumat

MarkkinointiKollektiivin sisällöt ovat jalkautuneet moniin kanaviin: hostaamme jo vuodesta 2018 yhteisön jäseniä inspiroinutta MarkkinointiRadio-podcastia, sekä julkaisemme kumppaneidemme ja yhteisömme jäsenten ajatuksia Kipinävuoro-blogissa.

Järjestämme tilaisuuksia ja tapahtumia, aina suurista kokopäivistä teematapahtumista inspiroiviin lyhyempiin tietoisku- tyylisiin tilaisuuksiin. Tuotamme suosittua MK Aamukahviseuraa ja järjestämme verkostoitumista varten esimerkiksi MarkkinointiTreffejä.

Kumppaninamme voit päästä sisällöissämme ääneen ja päästä tarjoamaan ajatuksesi yhteisön jäsenille!

Koulutukset ja ura- ja rekrypalvelut

MarkkinointiKollektiivin koulutuksiin haetaan ja motivoituneimmat pääsevät mukaan. Olemme järjestäneet kumppaniemme kanssa mm. useita erinomaista palautetta keränneitä koulutuksia, mentoriohjelman sekä hackathonin.

Koulutus on kumppanille paikka todella syventyä valikoidun kohderyhmän kanssa omaan asiaansa ja luoda alan ammattilaisille vahva muistijälki heihin!

Autamme kumppaneitamme oman markkinointitiimin potentiaalin selvittämisessä, ja olemme tukena kumppaneidemme rekrytointiproseseissa tarvittavalla laajuudella. Kauttamme haetaan avoimille markkinoinnin positioille lisänäkyvyyttä, mutta olemme toteuttaneet myös lukuisia suorahakuja kumppaneillemme markkinointitiimin vahvistustarpeisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Sanna Valkeejärvi

Partnerships & Skiing
+358 40 554 8535
sanna@mkollektiivi.fi

Sanna-Kaisa Koivisto

Head of Career Services
+358 44 365 6084
sanna-kaisa@mkollektiivi.fi

Santtu Kottila

Founder
+358 40 184 3287
santtu@mkollektiivi.fi

Marica Thorén

Head of Partnerships
+358 40 675 8908
marica@mkollektiivi.fi

Liina Roponen

Producer
+358 44 983 5298
liina@mkollektiivi.fi