REKRYTOINTI- JA URAPALVELUT

haluamme tukea yhteisömme jäsenten urakehitystä markkinoinnin saralla sekä auttaa yrityksiä palkkaamaan heidän tarvitsemiaan  ammattilaisia.

MarkkinointiKollektiivi on perustettu nostamaan suomalaisen markkinoinnin tasoa ja tavoitteenamme on auttaa markkinoinnin ammattilaisia kehittymään. Tärkeä osa ammatillista kehittymistä on myös sopivien haasteiden saaminen jokapäiväisessä työssä. Joskus nykyisen työpaikan mahdollisuudet ja ammattilaisen toiveet omasta kehittymisestä eivät kohtaa ja toisaalta myös alan yritysten on rekrytoitava uusia tekijöitä nykyisten siirtyessä uusiin haasteisiin tai kasvun vauhdittamiseksi. Siksi MarkkinointiKollektiivi tarjoaa myös rekrytointi- ja urapalveluita sekä alan tekijöille että yrityksille. 

Urapalvelut MARKKINOINNIN ammattilaisille

Tarvitsetko uraohjausta, etsitkö uusia haasteita markkinoinnin parissa, tai haluaisitko kuulla ensimmäisten joukossa uusista uramahdollisuuksista?
Katso palvelumme juuri sinulle.

Tutustu urapalveluihin
REKRYpalvelut YRITYKSILLE

Etsitkö uutta markkinoinnin osaajaa? Haluaisitko sparrata kansamme siitä, millaista osaamista nyt kannattaa hankkia? Haluatko helpottaa omaa rekryprosessia? Katso palvelumme yrityksille!

Tutustu rekrypalveluihin
Kysyttävää? Jos haluat tietää listää palveluistamme  ota yhteyttä ja palaamme pian asiaan.