REKRYTOINTI- JA URAPALVELUT

haluamme tukea yhteisömme jäsenten urakehitystä markkinoinnin saralla ja auttaa yrityksiä palkkaamaan heidän tarvitsemiaan  ammattilaisia.

MarkkinointiKollektiivi on perustettu nostamaan suomalaisen markkinoinnin tasoa ja tavoitteenamme on auttaa markkinoinnin ammattilaisia kehittymään. Tärkeä osa ammatillista kehittymistä on sopivien haasteiden saaminen jokapäiväisessä työssä. Joskus nykyisen työpaikan mahdollisuudet ja ammattilaisen toiveet omasta kehittymisestä eivät kohtaa - ja toisaalta myös alan yritysten on rekrytoitava uusia tekijöitä. MarkkinointiKollektiivi tarjoaa markkinoinnin alan rekrytointi- ja urapalveluita avuksi niin alan ammattilaisille kuin yrityksille. Lue alta lisää urapalveluista markkinoinnin ammattilaisille ja rekrypalveluista yrityksille.

Urapalvelut MARKKINOINNIN ammattilaisille

Etsitkö uusia haasteita markkinoinnin parista tai haluaisitko kuulla ensimmäisten joukossa uusista uramahdollisuuksista? Tarvitsetko uraohjausta? Katso palvelumme juuri sinulle.

Tutustu urapalveluihin
REKRYpalvelut YRITYKSILLE

Etsiikö organisaatiosi uutta markkinoinnin osaajaa? Haluaisitko sparrata kansamme millaista osaamista nyt kannattaa hankkia? Haluatko helpotusta rekryprosessiin? Katso palvelumme yrityksille.

Tutustu rekrypalveluihin
Kysyttävää? Jos haluat tietää listää palveluistamme  ota yhteyttä ja palaamme pian asiaan.