URAPALVELUT MARKKINOINNIN AMMATTILAISILLE

Yksi MarkkinointiKOllektiivin tärkeimmistä tavoitteista on markkinoinnin ammattilaisten osaamisen kehittymisen tukeminen.

MarkkinointiKollektiivin yhteisö on tullut tunnetuksi muun muassa siitä, että organisaatiot etsivät kauttamme aktiivisesti uusia osaajia. Myös MarkkinointiKollektiivin tuotannon tuottajiin ollaan suoraan yhteydessä “tiedätkö ketään hyvää henkilöä tähän pestiin”-kysymyksillä rekrytointeja tehtäessä. Tähän kysymykseen haluamme vastata jatkossa vielä paremmin, ja samalla voimme mahdollisesti auttaa juuri sinua löytämään uuden uran.

URASPARRAUS

Kaipaatko apua urasi seuraavan askeleen määrittämiseen? Urasparrauksessa autamme sinua oivaltamaan vahvuutesi sekä löytämään uudet väylät osaamisesi kehittämiseksi.

Urasparrauksessa käydään läpi esimerkiksi työhistoriaasi, tulevaisuuden toiveitasi ja intohimosi kohteita. Muodostamme niistä yhdessä kanssasi henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman. Uravalmennuksen ei tarvitse johtaa työpaikan vaihdokseen, vaan se voi toimia hyvänä apuna kehittymiseen myös nykyisessä työssä.

Urasparraus toimii myös erinomaisena työkaluna oman ammattiosaamisen ajantasaisena pitämiseen.

Kerromme heti, kun haku seuraavaan urasparraus-lähtöömme on auki!

OSAAJAPOOLI

MarkkinointiKollektiivi haluaa yhdistää markkinoinnin asiantuntijat ja markkinoinnin ammattilaista etsivät tahot.

Sinä, markkinoinnin ammattilainen: Ilmianna itsesi MK OsaajaPooliin!

Hyödynnämme MK OsaajaPoolia aktiivisesti, ja voimme olla sinuun suoraan yhteydessä, kun tietoomme tulee rekrytointitarpeita, joista ei vielä mahdollisesti julkisesti kerrota. Käy keskustelu Osaajabottimme kanssa, ja kerro meille tulevaisuuden haaveistasi ja osaamisestasi.

"Urasparraus auttoi minua selkeästi ymmärtämään sen, kuinka etuoikeutettu olen, että voin nykyisessä työssä kehittää omaa osaamistani, ja kuinka voin kehittää omia vahvuuksiani myös työn ulkopuolella."

"Tämä urasparraus todella avasi silmiäni oman uran edistämiseen, ja antoi rohkeutta sanoittaa omaa osaamistani konkreettisemmin. Tunnistin vahvuuteni, ja löysin omasta arjestani sellaisia kohtia, joissa voin kehittää niitä osa-alueita, jotka voisivat olla urani kannalta tärkeitä jatkossa. Kiitos!"

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää urapalveluista?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sanna-Kaisa Koivisto

Chief Operating Officer, Producer
+358 44 365 6084
sanna-kaisa@mkollektiivi.fi