URAPALVELUT MARKKINOINNIN AMMATTILAISILLE

Yksi MarkkinointiKOllektiivin tärkeimmistä tavoitteista on alan osaajien ammatillisen osaamisen kehittymisen tukeminen.

Yhteisömme on tullut tunnetuksi muun muassa siitä, että organisaatiot etsivät kauttamme aktiivisesti uusia osaajia tiimeihinsä. Myös meihin MK:n tuotannon puolella ollaan suoraan yhteydessä “tiedätkö ketään hyvää henkilöä tähän pestiin”-kysymyksillä rekrytointeja tehtäessä. Tähän kysymykseen haluamme vastata jatkossa vielä paremmin auttaaksemme mahdollisesti juuri sinua löytämään uuden uran. Olemme sitä mieltä, että jokaisella on mahdollisuus opettaa toisia. Jaetaan tietoa avoimesti, ja näytetään samalla omaa osaamistamme.

URASPARRAUS

Kaipaatko apua urasi seuraavan askeleen määrittämiseen? Me autamme oivaltamaan vahvuutesi sekä löytämään uudet väylät osaamisesi kehittämiseksi.

Käymme yhdessä läpi työhistoriaasi, toiveitasi, intohimosi kohteita ja tulevaisuuden toiveitasi, ja muodostamme niistä yhdessä kanssasi henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman, jossa autamme sinua onnistumaan. Uravalmennuksen ei tarvitse johtaa työpaikan vaihdokseen vaan se voi toimia hyvänä apuna kehittymiseen myös nykyisessä työssä.

Uravalmennus toimii myös erinomaisena työkaluna oman ammattiosaamisen ajantasaisena pitämiseen.

Kerromme heti, kun haku seuraavaan urasparraus-lähtöömme on auki!

OSAAJAPOOLI

MarkkinointiKollektiivi haluaa yhdistää markkinoinnin alan asiantuntijat ja markkinoinnin ammattilaista etsivät tahot.

Sinä, markkinoinnin osaaja: Ilmianna itsesi MK OsaajaPooliin!

Käy keskustelu Osaajabottimme kanssa, ja kerro meille tulevaisuuden haaveistasi ja osaamisestasi.

Hyödynnämme MK OsaajaPoolia aktiivisesti, ja voimme olla sinuun suoraan yhteydessä, kun tietoomme tulee uusia rekrytointitarpeita, joita ei vielä mahdollisesti julkisesti kerrota. Saat myös itse päättää, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä, vai haluatko mielummin jutella Osaajabotin kanssa kirkastaaksesi itsellesi omaa suuntaasi.

"Urasparraus auttoi minua selkeästi ymmärtämään sen, kuinka etuoikeutettu olen, että voin nykyisessä työssä kehittää omaa osaamistani, ja kuinka voin kehittää omia vahvuuksiani myös työn ulkopuolella."

"Tämä urasparraus todella avasi silmiäni oman uran edistämiseen, ja antoi rohkeutta sanoittaa omaa osaamistani konkreettisemmin. Tunnistin vahvuuteni, ja löysin omasta arjestani sellaisia kohtia, joissa voin kehittää niitä osa-alueita, jotka voisivat olla urani kannalta tärkeitä jatkossa. Kiitos!"

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää urapalveluista?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sanna-Kaisa Koivisto

Head of Career Services
+358 44 365 6084
sanna-kaisa@mkollektiivi.fi