REKRYTOINTIPALVELUT YRITYKSILLE

MArkkinointikollektiivissa haluamme olla auttamassa onnistuneissa rekrytoinneissa ja tiimin oikeanlaisen osaamisen kehittämisessä. 

MarkkinointiKollektiivin kautta tavoitat tuhansia alan asiantuntijoita. Heitä, jotka haluavat kehittyä ja kasvaa. Kunnianhimoisia, parhaaseen pyrkiviä markkinoinnin tekijöitä ja tulevaisuuden rakentajia.

Anna meidän auttaa oikeiden hakijoiden tavoittamisessa, tarpeenne kirkastamisessa, rekryprosessin helpottamisessa ja ajankäytössä.

Alta löydät palvelumme ja vinkkimme alan osaajien tavoittamiseksi! 

MK SUORAHAKU

Tuntuuko sopivan henkilön löytäminen haasteelliselta? Eikä olisi aikaa vetää perinteistä kuukauden rekryprosessia, jonka päätyttyä edessä ei välttämättä ole yhtään sopivaa hakijaa? Vai onko haku syytä pitää vielä rekryprosessin ajan salassa isommalta valokeilalta?

  • Suorahaku on näissä tapauksissa paras keino rekrytoinnin toteuttamiseksi. MarkkinointiKollektiivin suorahakupalvelu on keskittynyt nimenomaan markkinoinnin ammattilaisiin.
  • Saamme nopeasti kiinni osaajatarpeestanne sekä tiedämme markkinointialan työntekijä- ja osaamismarkkinat erittäin tarkasti, mutta kykenemme myös haastamaan näkemystänne sopivasta kandidaatista ja  osaajatarpeestanne
MK REKRYBOTTI

Haluatko toteuttaa edistyksellistä ja valtavirrasta erottuvaa rekrytointia? Rekrybotti sijoitetaan hakuilmoituksesi yhteyteen ja se suorittaa alustavia työhaastatteluja kaikille työpaikastasi kiinnostuneille.

  • Auttaa hakijaa selvittämään parissa minuutissa olisiko avoin työpaikka hänelle sopiva
  • Rohkaisee hakijaa osallistumaan hakuprosessiin
  • Tekee hakemisen hakijalle todella helpoksi
  • Käy ison liudan hakijoita läpi rekrytoijan puolesta ja säästää häneltä aikaa
  • Etsii hakijoista parhaat rekrytoijan puolesta
Rekryilmoituksen jako

MarkkinointiKollektiivi kerää yhteen markkinoinnin avoimia työpaikkoja kaksi kertaa kuukaudessa Mahdollisuuksia-uutiskirjeeseen, ja saattaa näin alan työpaikat koko yhteisömme verkkokalvoille. Yrityksenne ilmoitus saadaan siis jaettua juuri oikean kohderyhmän tietoisuuteen.

Voit jakaa työpaikkailmoituksen kaikille nähtäväksi MarkkinointiKollektiivin Facebook-ryhmässä, muista käyttää aihetunnistetta REKRY tai #rekry, tällöin se päätyy uutiskirjeeseen mukaan.

Voimme myös nostaa työpaikkailmoitusta sivustollamme ja auttaa muillakin tavoin näkyvyyden kasvattamisessa. Ole rohkeasti meihin yhteydessä sivun alareunan lomakkeella, tai soita suoraan Sanna-Kaisalle!

OMAn tiimin sparraus

Haluaisitko saada parhaan tehon irti nykyisestä tiimistäsi? Haluaisitko selvittää, miten tiiminne peilautuu muihin alan ammattilaisiin ja tiimien kokoonpanoon? Haluaisitko ulkopuolisen, neutraalin näkökulman tiiin osaamisen kehittämiseen? 

MarkkinointiKollektiivi tarjoaa tiimisparrausta, jossa käydään läpi yhdessä määrittelemät aiheet, motivaatio- ja vahvuustekijöistä aina työhyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviin asioihin.

"Haimme viiden hengen markkinointitiimiimme melko spesiaalia osaamista Copywriterin tehtävään vastaamaan meidän mainonnan tekstisisällöistä. Jaoimme typaikkailmoituksen mm. MarkkinointiKollektiivin kautta ja suurin osa hyvistä hakijoista tuli tätä kautta. Löysimme n. 150 hakijan joukosta lopulta aivan huipputyypin!"
- Juhani Järvensivu, toimitusjohtaja, Fiksu Ruoka Oy

Sanna-Kaisa Koivisto

Head of Career Services
+358 44 365 6084
sanna-kaisa@mkollektiivi.fi