REKRYTOINTIPALVELUT YRITYKSILLE

MArkkinointikollektiivissa haluamme olla auttamassa onnistuneissa rekrytoinneissa ja tiimin oikeanlaisen osaamisen kehittämisessä. 

MarkkinointiKollektiivin kautta tavoitat tuhansia markkinoinnin alan asiantuntijoita. Heitä, jotka haluavat kehittyä ja kasvaa. Kunnianhimoisia, parhaaseen pyrkiviä markkinoinnin ammattilaisia ja tulevaisuuden kasvun rakentajia.

Anna meidän auttaa organisaatiosi markkinoinnin positioiden rekrytoinneissa: tarpeenne kirkastamisessa, hakijoiden täsmällisessä tavoittamisessa ja rekryprosessin ajankäyttöä keventämällä.

Lue lisää palveluistamme markkinoinnin alan ammattilaisten tavoittamiseksi! 

MK SUORAHAKU

Tuntuuko markkinoinnin ammattilaisen rekrytointi haasteelliselta? Eikö olisi aikaa perinteiseen kuukauden rekryprosessiin, jonka päätyttyä edessä ei välttämättä ole yhtään sopivaa hakijaa? Vai onko haku syytä pitää vielä rekryprosessin ajan salassa isommalta valokeilalta?

  • Suorahaku on näissä tapauksissa paras keino rekrytoinnin toteuttamiseksi. MarkkinointiKollektiivin suorahakupalvelu on keskittynyt nimenomaan markkinoinnin ammattilaisiin.
  • Saamme nopeasti kiinni osaajatarpeestanne sekä tiedämme markkinointialan työntekijä- ja osaamismarkkinat erittäin tarkasti, mutta kykenemme myös haastamaan näkemystänne sopivasta kandidaatista ja  osaajatarpeestanne
MK REKRYBOTTI

Haluatko olla toteuttamassa edistyksellistä ja valtavirrasta erottuvaa rekrytointia? MK Rekrybotti sijoitetaan hakuilmoituksesi yhteyteen ja se suorittaa alustavia työhaastatteluja kaikille työpaikastasi kiinnostuneille. Rekrybotti on saanut paljon kiitosta työpaikkaa hakeneilta.

  • Rekrybotti auttaa hakijaa selvittämään parissa minuutissa olisiko avoin työpaikka hänelle sopiva.
  • Rekrybotti rohkaisee hakijaa osallistumaan hakuprosessiin.
  • Rekrybotti tekee hakemisen hakijalle todella helpoksi.
  • Rekrybotti käy ison liudan hakijoita läpi rekrytoijan puolesta ja säästää häneltä aikaa.
  • Rekrybotti etsii hakijoista parhaat rekrytoijan puolesta.
Rekryilmoituksen jako

MarkkinointiKollektiivi koostaa yhteen markkinoinnin avoimia työpaikkoja kaksi kertaa kuukaudessa MK Mahdollisuuksia-uutiskirjeeseen.

Nostamme uutiskirjeeseen MarkkinointiKollektiivin Facebook-ryhmässä ilmoitetut alan työpaikat (ryhmään voi jokainen jakaa työpaikkailmoituksen veloituksetta) - muista käyttää työpaikkaa jakaessasi aihetunnistetta REKRY tai #rekry. MK Mahdollisuuksia-uutiskirjeeseen on myös mahdollista ostaa kuvallinen ja huomiota herättävä nostopaikka!

Voimme myös nostaa työpaikkailmoitusta verkkosivullamme ja läpi MarkkinointiKollektiivin sosiaalisen median kanavien. Ole rohkeasti meihin yhteydessä sivun alareunan lomakkeella, tai soita suoraan Sanna-Kaisalle!

OMAn tiimin sparraus

Haluaisitko saada ajantasaisen kuvan tiimisi nykyisestä osaamisesta ja mahdollisista kehityskohteista? Haluaisitko selvittää, miten tiiminne peilautuu muihin alan ammattilaisiin? Kaipaatko ulkopuolista, neutraalia näkökulmaa tiimin osaamisen kehittämiseen? 

MarkkinointiKollektiivi tarjoaa tiimisparrausta, jolla voidaan selvittää markkinointitiimin motivaatio- ja vahvuustekijöitä laaja-alaisesti. Tiimisparrauksessa otetaan kantaa niin tiimin kompetenssiin kuin työhyvinvointiin ja palautumisenkin osa-alueisiin.

"Haimme viiden hengen markkinointitiimiimme melko spesiaalia osaamista copywriterin tehtävään vastaamaan meidän mainonnan tekstisisällöistä. Jaoimme työpaikkailmoituksen mm. MarkkinointiKollektiivin kautta ja suurin osa hyvistä hakijoista tuli tätä kautta. Löysimme n. 150 hakijan joukosta lopulta aivan huipputyypin!"
- Juhani Järvensivu, toimitusjohtaja, Fiksu Ruoka Oy

Sanna-Kaisa Koivisto

Chief Operating Officer, Producer
+358 44 365 6084
sanna-kaisa@mkollektiivi.fi