AAMUKAHVISEURA

Viikottainen virtuaalinen kohtaamispaikka markkinoinnin keskusteluille

MK Aamukahviseurassa keskustellaan markkinoinnista ja alan ajankohtaisista aiheista rennoissa merkeissä tiistaisin klo 8.30-9.00. Aamukahviseuran ovet ovat avoinna kaikille!

MK Aamukahviseuran tarkoituksena on antaa osallistujille inspiraatiota arkeen, ja auttaa pysymään tietoisena alan käänteistä vaihtuvien vieraiden näkemyksien avulla. MK Aamukahviseuraa juontavat MarkkinointiKollektiivin tuotannon tiimin jäsenet.

Näin saat MK Aamukahviseurasta parhaan hyödyn itsellesi

Ilmoittaudu heti mukaan seuraavaan MK Aamukahviseuraan! Löydät tulevan tiistai-aamun teeman ja vieraan tältä sivulta. Osallistujana pääset kommentoimaan ja kysymään suoraan aiheesta vieraalta, ja pääset näin vaikuttamaan myös aamun keskustelun sisältöön. 

Vinkki: Mikäli seuraavan MK Aamukahviseuran aihe kiinnostaa, mutta kalenterisi on jo täynnä, suosittelemme silti ilmoittautumaan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden tallenne sähköpostiin.

Alta löydät aiempien MK Aamukahviseura-lähetysten tallenteita. Linjoja on avattu yhdessä tiistaiaamuisin jo maaliskuusta 2020, joten sisältöjä ja aiheita riittää! Toivottavasti löydät niistä sinua parhaiten auttavat ja inspiroivat jaksot.

Halutessasi voit myös liittyä MK Aamukahviseuran postituslistalle bottimme avulla, ja saat aina kutsun seuraavasta lähetyksestä suoraan sähköpostiisi:

MK Aamukahviseura - etäinspiraatiota markkinoinnista lähelle ja kauas

Tapahtumat

ILMOITTAUDU MUKAAN: MK Aamukahviseura 31.1.2023: Kuinka maksimoidaan ansaittu näkyvyys? Vieraina Iina Kansonen ja Satu Hurme (MarkkinointiUutiset)

Ilmoittaudu heti mukaan seuraavaan MK Aamukahviseuraan! MK Aamukahviseurassa toimittajat Iina Kansonen ja Satu Hurme (MarkkinointiUutiset) kertovat miten toimittajan saa kiinnostumaan juttuvinkistä. Mitä jokaisen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisen on hyvä muistaa markkinointiviestinnän ja journalismin rajapinnoista? Kuinka toimittajaa voi auttaa työssään ja parantaa täten oman juttunsa läpimenoa? Tästä Aamukahviseurasta saat itsellesi konkretiaa myös siitä, miltä markkinoinnin ala näyttää toimittajan silmin.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 24.1.2023: Millainen on toimiva sisältöstrategia? Vieraana Marika Siniaalto, Grapevine

MK Aamukahviseurassa Marika Siniaalto (Grapevine) jakaa kokemuksiaan toimivasta sisältöstrategiasta. Marikan kanssa käymme läpi, mitä hyvässä sisältöstrategiassa pitäisi aina huomioida ja miksi. Kuulemme myös, miten sisältöstrategia tukee luovuutta. Tästä Aamukahviseurasta saat itsellesi konkreettisia neuvoja sisältöstrategian määrittelyyn, valintoihin ja jalkauttamiseen.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 17.1.2023: Miten menestyviä brändejä rakennetaan sisältöjen avulla vuonna 2023? Vieraana Evelin Kask, Vapa Media

Ilmoittaudu heti mukaan seuraavaan MK Aamukahviseuraan! MK Aamukahviseura saa vieraakseen Evelin Kaskin, Vapa Median New Phenomena Directorin. Työssään uusia ilmiöitä ja trendejä tutkiva Evelin valottaa, millaiset sisällöt kirittävät brändejä menestykseen alkavana vuonna. Evelin jakaa aamukahvin äärellä omat tärppinsä tämän hetken kiinnostavimpiin sisältötrendeihin. Saamme myös kuulla, mikä merkitys omilla kanavilla on vaikuttavassa sisältömarkkinoinnissa, ja mitä on hyvä ottaa huomioon sisältömarkkinointia suunnitellessa ja toteuttaessa.
Katso kaikki tallenteet

Mitä MK Aamukahviseurasta on sanottu?

“Olen vähän yllättynyt siitä, että miten tärkeitä näistä aamukahveista on itselleni tullut. On ollut ihanaa viettää aikaa “tuttujen” osallistujien ja hostien kanssa säännöllisesti mielenkiintoisten aiheiden parissa ja herätellä itseä uusilla aiheilla. “

“Todella hyvät ja napakat puolituntiset ja mielenkiintoisia, myös itselle ihan uusia, topiceja! Tykkään!


Tosi kiva aloittaa työt aamukahviseurasta – jatkakaa :)”

Vieraaksi MK Aamukahviseuraan?

Mikäli haluaisit vieraaksi MK Aamukahviseuraan, voit olla suoraan meihin yhteydessä:

Sanna-Kaisa Koivisto: sanna-kaisa@mkollektiivi.fi
Sanna Valkeejärvi: sanna@mkollektiivi.fi

Lue LINKKI 10 Marketing Hubin onnistuneista vierailuista MK Aamukahviseurassa.

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen. Unelmamme on, että Suomessa tehdään maailman parasta markkinointia. Tätä unelmaa tavoittelemme tukemalla markkinoinnin alalla työskentelevien henkilöiden kompetenssia ja ammatillista hyvinvointia. Haluamme myös edistää koko markkinointialan yhteishenkeä ja nostaa markkinoinnin arvostusta.

Ota yhteyttä

Kysy mitä tahansa tai kerro ideasi - olemme pian yhteydessä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.