AAMUKAHVISEURA

Viikottainen virtuaalinen kohtaamispaikka markkinoinnin keskusteluille

MK Aamukahviseurassa keskustellaan markkinoinnista ja alan ajankohtaisista aiheista rennoissa merkeissä tiistaisin klo 8.30-9.00. Aamukahviseuran ovet ovat avoinna kaikille!

MK Aamukahviseuran tarkoituksena on antaa osallistujille inspiraatiota arkeen, ja auttaa pysymään tietoisena alan käänteistä vaihtuvien vieraiden näkemyksien avulla. MK Aamukahviseuraa juontavat MarkkinointiKollektiivin tuotannon tiimin jäsenet.

Näin saat MK Aamukahviseurasta parhaan hyödyn itsellesi

Ilmoittaudu heti mukaan seuraavaan MK Aamukahviseuraan! Löydät tulevan tiistai-aamun teeman ja vieraan tältä sivulta. Osallistujana pääset kommentoimaan ja kysymään suoraan aiheesta vieraalta, ja pääset näin vaikuttamaan myös aamun keskustelun sisältöön. 

Vinkki: Mikäli seuraavan MK Aamukahviseuran aihe kiinnostaa, mutta kalenterisi on jo täynnä, suosittelemme silti ilmoittautumaan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden tallenne sähköpostiin.

Alta löydät aiempien MK Aamukahviseura-lähetysten tallenteita. Linjoja on avattu yhdessä tiistaiaamuisin jo maaliskuusta 2020, joten sisältöjä ja aiheita riittää! Toivottavasti löydät niistä sinua parhaiten auttavat ja inspiroivat jaksot.

Halutessasi voit myös liittyä MK Aamukahviseuran postituslistalle bottimme avulla, ja saat aina kutsun seuraavasta lähetyksestä suoraan sähköpostiisi:

MK Aamukahviseura – etäinspiraatiota markkinoinnista lähelle ja kauas.

Tapahtumat

ILMOITTAUDU MUKAAN: MK Aamukahviseura 13.8.2024: 2024 toimittajakyselyn tulokset – vinkkejä toimiviin lehdistötiedotteisiin markkinoijille ja viestijöille, vieraana Fanni Mäki (Liana)

Millainen lehdistötiedote lähtee lentoon – tai pääsee läpi mediassa? Liana kysyi jo neljättä kertaa suomalaisilta toimittajilta, miten he käyttävät työssään lehdistötiedotteita ja millaiset tiedotteet pääsevät heidän seulojensa läpi. Tässä Aamukahviseurassa Fanni Mäki (Liana) esittelee Toimittajakysely 2024:n tuloksia tehden siitä poimintoja markkinoijien ja viestijöiden avuksi. 
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 28.5.2024: Markkinoija, tarkista palkkasi – millaista palkkaa markkinointialalla maksetaan? Vieraana Tuula Sirén (Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA)

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on tutkinut jo useamman vuoden ajan myynnin ja markkinoinnin alan palkkoja. Tutkimusdatojen vertailusta käy ilmi, että markkinoinnin alan palkat ovat kehittyneet edellisvuodesta, ja kehitykseen on vaikuttanut etenkin henkilökohtainen sopiminen.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 21.5.2024: Millaisia yli 55-vuotiaat oikeasti ovat? Tutkittua tietoa arvo- ja asennemaailmasta, vieraana Sylva Vahtera (Iro Research)

Millaista elämää yli 55-vuotiaat elävät ja millaisia he ovat kuluttajina? Tämän meille kertoo Sylva Vahtera (Iro Research), joka esittelee Aamukahviseurassa uunituoreen tutkimuksen ikäryhmästä 55+.
Katso kaikki tallenteet

Mitä MK Aamukahviseurasta on sanottu?

“Olen vähän yllättynyt siitä, että miten tärkeitä näistä aamukahveista on itselleni tullut. On ollut ihanaa viettää aikaa “tuttujen” osallistujien ja hostien kanssa säännöllisesti mielenkiintoisten aiheiden parissa ja herätellä itseä uusilla aiheilla. “

“Todella hyvät ja napakat puolituntiset ja mielenkiintoisia, myös itselle ihan uusia, topiceja! Tykkään!


Tosi kiva aloittaa työt aamukahviseurasta – jatkakaa :)”

Vieraaksi MK Aamukahviseuraan?

Mikäli haluaisit vieraaksi MK Aamukahviseuraan, voit olla suoraan meihin yhteydessä:

Sanna-Kaisa Koivisto: sanna-kaisa@mkollektiivi.fi
Marica Thorén: marica@mkollektiivi.fi

Lue 10 Marketing Hubin onnistuneista vierailuista MK Aamukahviseurassa.

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen. Unelmamme on, että Suomessa tehtäisiin maailman parasta markkinointia. Tätä unelmaa tavoittelemme tukemalla markkinoinnin alalla työskentelevien henkilöiden kompetenssia ja ammatillista hyvinvointia. Haluamme myös edistää koko markkinointialan yhteishenkeä ja nostaa markkinoinnin arvostusta.

Ota yhteyttä

Kysy mitä tahansa tai kerro ideasi - olemme pian yhteydessä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.