AAMUKAHVISEURA

Viikottainen virtuaalinen kohtaamispaikka markkinoinnin keskusteluille

MK Aamukahviseurassa keskustellaan markkinoinnista ja alan ajankohtaisista aiheista rennoissa merkeissä tiistaisin klo 8.30-9.00. Aamukahviseuran ovet ovat avoinna kaikille!

MK Aamukahviseuran tarkoituksena on antaa osallistujille inspiraatiota arkeen, ja auttaa pysymään tietoisena alan käänteistä vaihtuvien vieraiden näkemyksien avulla. MK Aamukahviseuraa juontavat MarkkinointiKollektiivin tuotannon tiimin jäsenet.

Näin saat MK Aamukahviseurasta parhaan hyödyn itsellesi

Ilmoittaudu heti mukaan seuraavaan MK Aamukahviseuraan! Löydät tulevan tiistai-aamun teeman ja vieraan tältä sivulta. Osallistujana pääset kommentoimaan ja kysymään suoraan aiheesta vieraalta, ja pääset näin vaikuttamaan myös aamun keskustelun sisältöön. 

Vinkki: Mikäli seuraavan MK Aamukahviseuran aihe kiinnostaa, mutta kalenterisi on jo täynnä, suosittelemme silti ilmoittautumaan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden tallenne sähköpostiin.

Alta löydät aiempien MK Aamukahviseura-lähetysten tallenteita. Linjoja on avattu yhdessä tiistaiaamuisin jo maaliskuusta 2020, joten sisältöjä ja aiheita riittää! Toivottavasti löydät niistä sinua parhaiten auttavat ja inspiroivat jaksot.

Halutessasi voit myös liittyä MK Aamukahviseuran postituslistalle bottimme avulla, ja saat aina kutsun seuraavasta lähetyksestä suoraan sähköpostiisi:

MK Aamukahviseura - etäinspiraatiota markkinoinnista lähelle ja kauas

Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 6.6.2023: Miten tavoitteellista tarinankerrontaa tehdään lyhytvideoissa? Vieraana Mika Käyhty ja Julia Toivio (Insait)

MK Aamukahviseurassa Mika Käyhty ja Julia Toivio (Insait) kertovat, miten lyhytvideoiden kautta kerrotaan tarinoita. Mitä erityisesti tulee ottaa huomioon, kun lähtee tekemään tavoitteellista tarinankerrontaa? Mika ja Julia käyvät läpi lyhytvideoformaatin parhaat käytännöt esimerkkien ja käytännönvinkkien kautta.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 30.5.2023: Markkinoija, haluatko vapauttaa aikaasi? Vieraana Paula Ranttila (Pliant)

MK Aamukahviseurassa vieraana Paula Ranttila (Pliant) jakaa näkökulmia ja tarinoita etenkin performance -markkinointia tekevien markkinoijien arjen sujuvoittamiseksi ja helpottamiseksi. Paulan kanssa käydään läpi käytännönläheisiä esimerkkejä ajan vapauttamisesta matkatoimiston ja eurooppalaisen digitoimiston arjen kautta.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 23.5.2023: Markkinoija, ymmärrätkö asiakkaan elinkaaren arvon markkinoinnissa? Vieraana Sami Lehmus (Fonecta)

MK Aamukahviseurassa vieraana Sami Lehmus (Fonecta) kertoo, miksi asiakkaan elinkaaren arvo on tärkein mittari markkinoinnissa ja analytiikassa, ja miten tätä tietoa voidaan hyödyntää eri kokoisissa yrityksissä.
Katso kaikki tallenteet

Mitä MK Aamukahviseurasta on sanottu?

“Olen vähän yllättynyt siitä, että miten tärkeitä näistä aamukahveista on itselleni tullut. On ollut ihanaa viettää aikaa “tuttujen” osallistujien ja hostien kanssa säännöllisesti mielenkiintoisten aiheiden parissa ja herätellä itseä uusilla aiheilla. “

“Todella hyvät ja napakat puolituntiset ja mielenkiintoisia, myös itselle ihan uusia, topiceja! Tykkään!


Tosi kiva aloittaa työt aamukahviseurasta – jatkakaa :)”

Vieraaksi MK Aamukahviseuraan?

Mikäli haluaisit vieraaksi MK Aamukahviseuraan, voit olla suoraan meihin yhteydessä:

Sanna-Kaisa Koivisto: sanna-kaisa@mkollektiivi.fi
Sanna Valkeejärvi: sanna@mkollektiivi.fi

Lue LINKKI 10 Marketing Hubin onnistuneista vierailuista MK Aamukahviseurassa.

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen. Unelmamme on, että Suomessa tehdään maailman parasta markkinointia. Tätä unelmaa tavoittelemme tukemalla markkinoinnin alalla työskentelevien henkilöiden kompetenssia ja ammatillista hyvinvointia. Haluamme myös edistää koko markkinointialan yhteishenkeä ja nostaa markkinoinnin arvostusta.

Ota yhteyttä

Kysy mitä tahansa tai kerro ideasi - olemme pian yhteydessä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.