MarkkinointiKollektiivi

Podcast

Mikä on tärkeää? Jakso #12: B2B-markkinointi - Orastavaa kasvua näkyvissä? - Brändien kannanotot

Mikä on tärkeää? -podcastin jaksossa keskustellaan B2B-markkinoinnin (korkeasta!) tasosta Suomessa, taloustilanteen elpymisen indikaattoreista ja sen vaikutuksista markkinointi-investointeihin sekä brändien kantaa ottavasta markkinoinnista ja sen tärkeydestä Hartwallin esimerkin kautta.
Blogit

Se mitä toinen sanoo markkinointialasta, ei ole toiselle totuus

MarkkinointiKollektiivi teki syksyllä 2023 ansiokasta työtä kerätessään tietoa lähes kuudensadan kollegamme hyvinvoinnista alalla. Ah! Ajattelin. Tätä olen odottanut. Sain itse olla mukana julkistamassa tuloksia ja puheenvuorollani rohkaisemassa markkinointiväkeä pitämään huolta positiostaan, työnsä edellytyksistä ja tuesta oman työn kehittämiseen – tai lähtemään. 
Tapahtumat

ILMOITTAUDU MUKAAN: MK Aamukahviseura 16.4.2024: Onnistu dataohjautuvassa markkinoinnissa: konkreettisia vinkkejä menestyksen tielle, vieraana Daniela Alén (Meltwater)

Data ei ole enää vain muotisana – se on kilpailuetusi. Tässä MK Aamukahviseurassa syvennymme datalähtöisen markkinoinnin strategioihin, kun vieraaksemme saapuu Daniela Alén (Meltwater).
Podcast

MarkkinointiRadion Sunnuntaibrunssi Jakso 2: Veera Bianca

Markkinointiradion Sunnuntaibrunssin tämän viikon vieras on Veera Papinoja, joka paremmin Veera Biancana tunnetaan. Veera on vaikuttajamarkkinoinnnin ammattilainen, jonka uran startti oli vahinkolaukaus blogimaailman alkuhämärissä. Sieltä on kuljettu pitkä matka nykyiseen yhden naisen mediaan nimeltä Veera Bianca, johon kuuluu niin matkailuvaikuttamista, kehopositiivisuuspodcastia kuin somestrategioitakin.
Podcast

Mikä on tärkeää? Jakso #11: Tapahtumat- Myynnin ja markkinoinnin yhteistyö - Ikoninen brändi

Mikä on tärkeää? -podcastin jaksossa keskustellaan tapahtumamarkkinoinnista ja tapahtumien trendeistä, myynnin ja markkinoinnin yhteistyöstä ja liidigeneroinnista sekä ikonisen brändin (Heinz) elementeistä ja kyvystä reagoida nopeasti leviäviin ilmiöihin.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura palkkaspesiaali 9.4.2024: Markkinoinnin ammattilaisen arvo, vieraina Juri Aaltonen (Erto) ja Kati Huovinmaa (ammattimentori)

KUTSU Digmarit ry:n palkkasuosituksen läpikäyntiin. Mitä markkinoinnin alalla tienataan? Kuinka neuvottelen oikean palkan suhteessa työtehtäviini, ja mistä muista elementeistä kuin palkasta ammattilaisuuden arvo koostuu?
Podcast

MarkkinointiRadion Sunnuntaibrunssi Jakso 1: Ville Toriseva

Markkinointiradion Sunnuntaibrunssin ensimmäisenä vieraana on Ville Toriseva. Ville on tuttu nimi niin markkinointitoimistoissa kuin asiakkaiden puolellakin. Vaikka kilometrejä - ja pari exitiä - on jo takana, riittää Villellä vielä intohimoa lajiin jota markkinointiviestinnäksikin kutsutaan.
Tapahtumat

ILMOITTAUDU MUKAAN: B2B-markkinointi nyt – tavoitteellisen kasvun kulmakivet

Haluatko kehittää B2B-liiketoimintaasi myynnin ja markkinoinnin yhteispelillä ja strategisella kasvumarkkinoinnilla? Selvitetään yhdessä, miten joskus kompleksinenkin B2B-toimintaympäristö aukeaa yhteisellä näkemyksellä ja suunnalla.