Aihe:

Työelämä

Blogit

Johtaja! Arvosta osaamista ja rakenna yhteispeliä

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA tutki hiljattain myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten näkemyksiä muun muassa johtamisen nykytilasta ja haasteista. Myynti & Markkinointi 2023 -barometrin tuloksissa korostui tarve kohentaa alojemme saumatonta yhteistyötä.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 28.11.2023: Heille, jotka haluavat muuttaa markkinointityötään: muut älkää vaivautuko

Markkinoijan arki on tasapainoilua nopeuden ja pysyvyyden välillä. Sen tulisi olla oikeassa suhteessa tilanneherkkyyttä ja reagoimista muutokseen, mutta yhtä aikaa myös valmistelevaa, pitkän tähtäimen brändillistä työtä. Tulisi tukea liiketoiminnan selviytymistä tänään ja huomenna – samalla kun rakennetaan mainetta, jolla selätetään mahdolliset huonommat ajat.
Blogit

*Kysely on suljettu*: Markkinointialan suuri hyvinvointikysely

MarkkinointiKollektiivi haluaa tietää mitä sinulle, markkinoinnin alan ammattilainen, kuuluu. Markkinointialan suuren hyvinvointikyselyn avulla koostamme kokonaiskuvaa siitä, miten markkinoinnin alan ammattilaisilla menee työelämässä ja millaisena markkinointiala koetaan.
Blogit

35 vinkkiä työhyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen

Työhyvinvointi, jaksaminen ja palautuminen ovat jatkuvasti muuttuvan työelämän pyörteissä yhä merkittävämmässä roolissa niin yksilön kuin yhteisön hyvinvoinnin kannalta. Keräsimme yhteen teematilaisuutemme osallistujien jakamia vinkkejä hyvinvoinnin ja jaksamisen parantamiseen, joiden ensimmäinen osa on tässä.
Blogit

Näin parannat työhyvinvointia ja jaksamista – 27 vinkkiä jokaisen arkeen

Olipa kyse yksittäisestä ihmisestä tai yhteisöstä, jaksaminen, palautuminen ja työhyvinvointi ovat entistä keskeisemmässä roolissa nopeasti muuttuvassa työelämässä. Keräsimme yhteen teematilaisuutemme osallistujien jakamia vinkkejä hyvinvoinnin ja jaksamisen parantamiseen, joiden toinen osa on tässä.
Blogit

Inflaatio karkaa – pysyykö palkkasi perässä?

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n tuore palkkatutkimus osoitti melkoisen palkkaeron myynti- ja markkinointipainotteisten tehtävien välillä, kirjoittaa Samuli Myllyharju (Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA) ja avaa tutkimuksen tuloksia.
Podcast

MarkkinointiRadio 71: Korvaako markkinoinnille kulttuuriseteli bonuksen, Samuli Myllyharju ja Marko Hovinmäki?

MarkkinointiRadion tässä jaksossa MarkkinointiKollektiivin Sanna-Kaisa Koiviston vieraina ovat Marko Hovinmäki ja Samuli Myllyharju (MMA).
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK & Digmarit Aamukahviseura palkkaspesiaali 11.4.2023: Miten neuvottelen itselleni toimivimman työsopimuksen?

Katso tallenteelta MarkkinointiKollektiivin ja Digmareiden Aamukahviseura palkkaspesiaali! Tunnin aikana puhutaan niin palkoista kuin myös laajemmin markkinoinnin alan työelämästä ja sen moninaisista ehdoista.