Aihe:

Työelämä

Blogit

Kuinka nostat markkinoinnin arvostusta oman organisaatiosi sisällä?

Markkinoinnin arvostuksen puute ei näy pelkästään asenteellisena puheena, vaan myös kriittisemmissä tekijöissä kuten investoinneissa. Tässä kirjoituksessa nostamme esiin tekijöitä, jotka viestivät markkinoinnin arvostuksen puutteesta, mistä arvostamattomuus johtuu ja annamme neuvoja siihen, kuinka jokainen markkinoija voi nostaa arvostusta omassa organisaatiossaan.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 28.5.2024: Markkinoija, tarkista palkkasi – millaista palkkaa markkinointialalla maksetaan? Vieraana Tuula Sirén (Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA)

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on tutkinut jo useamman vuoden ajan myynnin ja markkinoinnin alan palkkoja. Tutkimusdatojen vertailusta käy ilmi, että markkinoinnin alan palkat ovat kehittyneet edellisvuodesta, ja kehitykseen on vaikuttanut etenkin henkilökohtainen sopiminen.
Podcast

MarkkinointiRadion Sunnuntaibrunssi Jakso 6 Teemu Neiglick

Jakson vieraana Teemu Neiglick - Miten meditoimiston IT-tukihenkilö päätyi maailman suurimman toimistokonsernin maajohtajaksi?
Podcast

MarkkinointiRadion Sunnuntaibrunssi Jakso 5: Paula Brown

Vieraanaa Paula Brown - Miten Paula päätyi mediatoimiston asiakasvastaavasta diginomadiksi ja ikonisen suomalaisbrändin jenkkivahvistukseksi?
Podcast

MarkkinointiRadion Sunnuntaibrunssi Jakso 4: Anssi Järvinen

Markkinointiradion Sunnuntaibrunssin tämän viikon vieras Anssi Järvinen on copywriter jumalan - tai punk-bändin -armosta.
Podcast

MarkkinointiRadion Sunnuntaibrunssi Jakso 3: Sampo Karpo

Markkinointiradion Sunnuntaibrunssin tämän viikon vieraana on Sampo Karpo, pilotoinnin ja erikoistoiminnan mies, jolta eivät ideat eivätkä mielipiteet lopu kesken.
Blogit

Se mitä toinen sanoo markkinointialasta, ei ole toiselle totuus

MarkkinointiKollektiivi teki syksyllä 2023 ansiokasta työtä kerätessään tietoa lähes kuudensadan kollegamme hyvinvoinnista alalla. Ah! Ajattelin. Tätä olen odottanut. Sain itse olla mukana julkistamassa tuloksia ja puheenvuorollani rohkaisemassa markkinointiväkeä pitämään huolta positiostaan, työnsä edellytyksistä ja tuesta oman työn kehittämiseen – tai lähtemään. 
Podcast

MarkkinointiRadion Sunnuntaibrunssi Jakso 2: Veera Bianca

Markkinointiradion Sunnuntaibrunssin tämän viikon vieras on Veera Papinoja, joka paremmin Veera Biancana tunnetaan. Veera on vaikuttajamarkkinoinnnin ammattilainen, jonka uran startti oli vahinkolaukaus blogimaailman alkuhämärissä. Sieltä on kuljettu pitkä matka nykyiseen yhden naisen mediaan nimeltä Veera Bianca, johon kuuluu niin matkailuvaikuttamista, kehopositiivisuuspodcastia kuin somestrategioitakin.