Aihe:

Työelämä

Blogit

Inflaatio karkaa – pysyykö palkkasi perässä?

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n tuore palkkatutkimus osoitti melkoisen palkkaeron myynti- ja markkinointipainotteisten tehtävien välillä, kirjoittaa Samuli Myllyharju (Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA) ja avaa tutkimuksen tuloksia.
Podcast

MarkkinointiRadio 71: Korvaako markkinoinnille kulttuuriseteli bonuksen, Samuli Myllyharju ja Marko Hovinmäki?

MarkkinointiRadion tässä jaksossa MarkkinointiKollektiivin Sanna-Kaisa Koiviston vieraina ovat Marko Hovinmäki ja Samuli Myllyharju (MMA).
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK & Digmarit Aamukahviseura palkkaspesiaali 11.4.2023: Miten neuvottelen itselleni toimivimman työsopimuksen?

Katso tallenteelta MarkkinointiKollektiivin ja Digmareiden Aamukahviseura palkkaspesiaali! Tunnin aikana puhutaan niin palkoista kuin myös laajemmin markkinoinnin alan työelämästä ja sen moninaisista ehdoista.
Tapahtumat

*Tilaisuus on päättynyt*: MK Markkinoinnin tulevaisuus - tekoälyä ja palkkatasa-arvoa / Jyväskylässä 26.4.2023

Ilmoittaudu mukaan MarkkinointiKollektiivin tilaisuuteen, jossa kurkistetaan markkinoinnin tulevaisuuteen teknologian ja tasa-arvon näkökulmista. Selvitetään yhdessä, miten uudet teknologiat, metaversumi ja tekoäly näkyvät markkinoijan työpöydällä.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: 18.1.2023 MK Teematilaisuus SOME 2023 - Mitä markkinoijan tulee tietää sosiaalisesta mediasta vuonna 2023?

Selvitetään yhdessä, kuinka sosiaalinen media vauhdittaa organisaation kasvua ja millainen sisältö somessa toimii parhaiten vuonna 2023! Tässä MarkkinointiKollektiivin tilaisuudessa kuulet sosiaalisen median tuoreimmista tutkimustuloksista ja trendeistä. Saat oman työsi tueksi monipuolisia käytännön esimerkkejä sosiaalisen median parissa päivittäin työskenteleviltä asiantuntijoilta. Kuulet neuvoja somessa monia markkinoijia pohdituttavaan kysymykseen: missä menee raja organisaation edustamisen ja yksityishenkilönä toimimisen välillä.
Blogit

Työntekijä somessa – näin vältät somekohut

Sosiaalisessa mediassa yrityksen sekä sen työntekijöiden on mahdollista rakentaa positiivista mielikuvaa itsestään. Jos työntekijä julkaisee työnantajaansa tai työhönsä vaikuttavia somesisältöjä, on ne tehtävä harkitusti. Lue MMA:n työsuhdejuristin Sanna Honkasen vinkit somessa toimimiseen MK Kumppaniblogista.
Blogit

Markkinointi ei ole enää markkinointia

"Itse hyppäsin keväällä liiketoiminnan johdosta takaisin markkinointiin ja riippuen siitä keiden kanssa puhun, koen, että markkinointi ihan jo sanana on kokenut inflaation. Muutamassa vastaan tulleessa tilanteessa olen purrut hampaita yhteen ja kokenut parhaaksi olla hiljaa, kuin ruveta avaamaan markkinoinnin roolia kokonaisuudessa. Jos vastapuoli myy minulle ruutuvihkoja on siitä pitkä matka keskusteluun markkinoinnin roolista liiketoiminnan arvon kasvattajana." kirjoittaa Tiina Karppinen MK Kipinävuorossa.
Blogit

Voidaanko vaihtaa työpaikkaa joka päivä?

Työpaikan vaihtoon tuntuu liittyvän jokin niin ihana asia, että se saa haluamaan vaihtaa työpaikkaa joka päivä! Onko työliitännäisessä ihmisten kohtaamisessa vielä musta aukko toiselle kauniin palautteen antamisessa? Mitä ihmettä pelkäämme, kun säästelemme kehuja - jos vaikka yhteistyökumppani ylpistyy ja nostaa hintoja? Mitäpä jos kuitenkin muistaisimme kehua ja kannustaa toisiamme, ihan tavallisena arkipäivänä yhteistyön tiimellyksessä?