Aihe:

PR

Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 10.10.2023: Miten markkinoija voi hyödyntää ajankohtaisia ilmiöitä?

Aamukahviseura saa vieraakseen Juri Volaman, joka vie viestinnän ja markkinoinnin ammattilaiset Suomen suosituimpien uutisten pariin. Kuulemme, miten markkinoija voi hyödyntää ajankohtaisia ilmiöitä, kun mediassa helähtää ja palstatilaa vievät Käärijän, Wilma Murron, suurten yrityskauppojen tai ilmaveivien kaltaiset aiheet.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 29.8.2023: Millaista on moderni ja datalähtöinen PR?

Aamukahviseura saa vieraakseen Noora Rahusen, joka johdattelee viestinnän ja markkinoinnin ammattilaiset tämän päivän PR:n maailmaan.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 31.1.2023: Kuinka maksimoidaan ansaittu näkyvyys? Vieraina Iina Kansonen ja Satu Hurme (MarkkinointiUutiset)

Ilmoittaudu heti mukaan seuraavaan MK Aamukahviseuraan! MK Aamukahviseurassa toimittajat Iina Kansonen ja Satu Hurme (MarkkinointiUutiset) kertovat miten toimittajan saa kiinnostumaan juttuvinkistä. Mitä jokaisen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisen on hyvä muistaa markkinointiviestinnän ja journalismin rajapinnoista? Kuinka toimittajaa voi auttaa työssään ja parantaa täten oman juttunsa läpimenoa? Tästä Aamukahviseurasta saat itsellesi konkretiaa myös siitä, miltä markkinoinnin ala näyttää toimittajan silmin.
Koulutukset

HAKU PÄÄTTYNYT: MK Koulutus: Tiedottamisesta mediasuhdetyöhön – miten saat ansaittua näkyvyyttä?

Tule oppimaan mukaan mediasuhdetyöstä! Miten rakentaa hyvä tiedote, ja miten saada oma tiedote läpi? Tule oppimaan!
Blogit

Blogien kuolema ja kolme muuta myyttiä vaikuttajamarkkinoinnista

Vaikuttajamarkkinointi on kovassa nousussa – eikä syyttä. Lue ajatuksia ja näkemyksiä vaikuttajamarkkinointiin tästä!
Blogit

Markkinoija, onko työkalupakkisi kunnossa? Viestintätaidot markkinoijan työssä

Erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot ovat edellytys markkinoinnin maailmassa pärjäämiseksi - mutta arvostammeko me niitä tarpeeksi?
Blogit

Teemme parempaa markkinointia, jos emme siiloudu - Viestintä vs. Markkinointi

Viestintä on yläkäsite, jonka alle markkinointi, journalismi ja yritysviestintä lukeutuvat. Väitän että markkinoinnin laatu ja vaikuttavuus paranevat...
Uutiset

MarkkinointiKollektiivi kasvaa vauhdilla - mukaan neljä uutta kumppania

Markkinoinnista ja suomalaisen markkinoinnin kehittämisestä kiinnostuneille perustettu MarkkinointiKollektiivi on kasvanut jo 5000 verkostoksi.