Aihe:

Sosiaalinen media

Blogit

TikTok valmiina haastamaan Netflixin – suoratoistopalveluiden tulevaisuus

TikTokin ylivoima on ollut keskustelunaiheena jo useamman vuoden ajan, mutta kiinnostavin kysymys liittyy tulevaisuuteen: Pystyykö TikTok vahvistamaan markkina-asemaansa ja jopa kilpailemaan Netflixin kanssa? TikTok on jo ohittanut suosiollaan jopa YouTuben, joten tämä ei ole tuulesta temmattua puhetta.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: SOME 2024 – Mitä markkinoijan tulee tietää sosiaalisesta mediasta vuonna 2024?

Tässä MarkkinointiKollektiivin tilaisuudessa kuulet sosiaalisen median tuoreimmista tutkimustuloksista ja suomalaisen sosiaalisen median käytön erityispiirteistä. Saat oman työsi tueksi monipuolisia esimerkkejä ja herätteitä sosiaalisen median parissa päivittäin työskenteleviltä asiantuntijoilta.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 6.6.2023: Miten tavoitteellista tarinankerrontaa tehdään lyhytvideoissa? Vieraana Mika Käyhty ja Julia Toivio (Insait)

MK Aamukahviseurassa Mika Käyhty ja Julia Toivio (Insait) kertovat, miten lyhytvideoiden kautta kerrotaan tarinoita. Mitä erityisesti tulee ottaa huomioon, kun lähtee tekemään tavoitteellista tarinankerrontaa? Mika ja Julia käyvät läpi lyhytvideoformaatin parhaat käytännöt esimerkkien ja käytännönvinkkien kautta.
Blogit

Cha cha cha – on vihreää kultaa brändikentällä

"Käärijä on ylivoimaisesti parasta mitä suomen brändikentällä on nähty vuosiin", kirjoittaa Inca Paatela MK Kipinävuorossaan ja kertoo, mitä brändit voisivat oppia Käärijän artistikuvasta.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 28.3.2023: Kanavastrategia, joka huomioi somekanavien muutokset, Vieraana Jaakko Ylisipola (Vapa Media)

MK Aamukahviseurassa vieraana Jaakko Ylisipola (Vapa Media), joka kertoo, miten sosiaalisen median kanavat ja niiden ominaisuudet muuttuvat vuonna 2023. Miten näiden muutosten tulisi vaikuttaa brändien kanavastrategiaan? Jaakko jakaa parhaat vinkkinsä sosiaalisen median kanavastrategian ajantasalla pitämiseen.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 14.2.2023: Kuinka menestyä TikTokissa vuonna 2023? Vieraina Mika Käyhty ja Julia Toivio (Insait)

MK Aamukahviseuran vieraina 14.2.2023 Julia Toivio ja Mika Käyhty (Insait), jotka avaavat TikTok-markkinoinnin salat ja kertovat, miten kasvattaa liiketoimintaa lyhyiden videoiden kautta. Tarjolla esimerkkejä ja konkretiaa TikTokissa menestymiseen!
Blogit

Mitä hyvin johdettu sosiaalisen median hallinta mahdollistaa vuonna 2023?

Sosiaalisen median käyttö asiakaspalvelukanavana on yksi tämän vuoden nouseva trendi, mutta se vaatii nopeaa reagointia ja lyhyttä vasteaikaa, kirjoittaa Emilia Meyer-Arnold (Retriever) MK Kumppaniblogissa. Käy lukemassa, miten hallita ja johtaa sosiaalisen median kokonaisuutta vuonna 2023!
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: 18.1.2023 MK Teematilaisuus SOME 2023 - Mitä markkinoijan tulee tietää sosiaalisesta mediasta vuonna 2023?

Selvitetään yhdessä, kuinka sosiaalinen media vauhdittaa organisaation kasvua ja millainen sisältö somessa toimii parhaiten vuonna 2023! Tässä MarkkinointiKollektiivin tilaisuudessa kuulet sosiaalisen median tuoreimmista tutkimustuloksista ja trendeistä. Saat oman työsi tueksi monipuolisia käytännön esimerkkejä sosiaalisen median parissa päivittäin työskenteleviltä asiantuntijoilta. Kuulet neuvoja somessa monia markkinoijia pohdituttavaan kysymykseen: missä menee raja organisaation edustamisen ja yksityishenkilönä toimimisen välillä.