Aihe:

Sosiaalinen media

Podcast

MarkkinointiRadio 47: Emmi Mikkola: Orgaaninen sisältö ja maksettu mainonta LinkedInissä

MarkkinointiRadion jaksossa puhutaan Emmi Mikkolan kanssa LinkedInistä. Jaksosta saat aimo annoksen informaatiota ja hyödyllisiä vinkkejä kanavan hyödyntämiseen!
Tapahtumat

MK EVENT: Kuinka parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa markkinointia teknologian avulla?

MarkkinointiKollektiivi ja Vipu kutsuvat sinut käytännönläheiseen nykyaikaisen markkinoinnin tehoaamuun 20.1.2021, ilmoittaudu täältä!
Blogit

Somewhere over the rainbow: Pride-viikolla markkinointi herää asiakkaiden silmissä eloon

Tällä viikolla kuluttajat, markkinointia tekevien asiakkaat, heräävät huomaamaan muutoin ”turhan” ja ”näkymättömän” markkinoinnin ”joka ei kiinnosta”.
Podcast

MarkkinointiRadio 15: Salla Vainionpää & Syväsukellus Linkedinin tilanteeseen Suomessa

Tässä MarkkinointiRadion jaksossa luvassa puhetta siitä, miksi Linkkariin kannattaisi siis mennä ja mitä siellä kannattaisi oikeastaan tehdä?
Blogit

Vaikuttajamarkkinointi - Sopimusten 5+1 sudenkuoppaa

Vaikuttajamarkkinoinnissa on hyvä pitää muutama pelisääntö mielessä, kurkkaa tyypilliset suden kuopat ja onnistu vaikuttajamarkkinoinnissa!
Podcast

MarkkinointiRadio 1: Tommi Viitala

Vieraana Veikkauksen brandi- ja markkinointiguru Tommi Viitala, jonka kanssa paneudutaan siihen miten markkinoijien ja kumppaniverkoston yhteistyö toimisi optimaalisesti.
Blogit

5+1 Pointtia: Facebook - Mitä markkinoijan pitäisi ymmärtää?

Myykö Facebook käyttäjädataasi? Kuunnellaanko sinua mainonnan kohdentamiseksi? Lukeeko joku viestejäsi? Pitääkö olla huolissaan?
Uutiset

MarkkinointiKollektiivi kasvaa vauhdilla - mukaan neljä uutta kumppania

Markkinoinnista ja suomalaisen markkinoinnin kehittämisestä kiinnostuneille perustettu MarkkinointiKollektiivi on kasvanut jo 5000 verkostoksi.