Aihe:

Vaikuttajamarkkinointi

Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 21.3.2023: Miten markkinointi, myynti ja verkkosivu saadaan toimimaan parhaiten yhdessä? Vieraana Mikael da Costa (Leadoo Marketing Technologies)

MK Aamukahviseurassa 21.3.2023 Mikael da Costa (Leadoo Marketing Technologies) kertoi, kuinka verkkosivuista saadaan paras teho irti sekä organisaation myynnin että markkinoinnin yhteisiä tavoitteita ajatellen. Mikael jakaa konkreettisia vinkkejä datan hyödyntämiseen etenkin B2B-puolen kaupanteossa onnistumiseen pitkäksi venyvissä myyntiprosesseissa.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 14.3.2023: Miten suunnitellaan tehokasta ja sitouttavaa vaikuttajamarkkinointia? Vieraana Jari Lamminaho (10.fi)

MK Aamukahviseuran vieraana 14.3.2023 Jari Lamminaho (10.fi), joka kertoo, miten tehokas ja tuloksellinen vaikuttajayhteistyö syntyy. Jari antaa parhaat vinkkinsä vaikuttajatiimin kokoamiseen, sisällön suunnitteluun ja briiffaukseen. Jarin kanssa jutellaan erityisesti urheilijoista vaikuttajina ja siitä miten aito, rohkea ja rosoinen sisältö on vaikuttajamarkkinoinnin nykypäivää.
Koulutukset

*Haku on päättynyt*MK Koulutus: TIEDOTA JA NÄY!

Hae mukaan MarkkinointiKollektiivin koulutukseen: TIEDOTA JA NÄY! Miten saat ansaittua näkyvyyttä mediassa?
Podcast

MarkkinointiRadio 24: Salla Erkkilä & Kestävämpää vaikuttajamarkkinointia

Tässä MarkkinointiRadion jaksossa puhutaan siitä, minkälaisia ovat hyvän vaikuttajayhteistyön tunnusmerkit? Mitä ei kannata tehdä?
Blogit

Audio & vaikuttajamarkkinointi - viesti läpi vaikka silmät kiinni!

Altistumme päivittäin tuhansille visuaalisille viesteille. Mutta miten mainostajan viestit voisivat kulkea entistä enemmän myös puheen tasolla?
Blogit

Vaikuttajamarkkinointi - Sopimusten 5+1 sudenkuoppaa

Vaikuttajamarkkinoinnissa on hyvä pitää muutama pelisääntö mielessä, kurkkaa tyypilliset suden kuopat ja onnistu vaikuttajamarkkinoinnissa!