Aihe:

Vastuullisuus

Blogit

Markkinoija, näin hyödynnät vastuullisuutta markkinoinnissa

Teot puhuvat ja viestit vaikuttavat vastuullisuusmarkkinoinnissa. Mutta miten hyödyntää vastuullisuutta markkinoinnissa ja varmistaa muutos? Lue Suvi Johanssonin Kipinävuoro-blogi aiheesta!
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 24.10.2023: Älä anna vastuullisuuden viedä yöunia – apua vastuullisuuteen pk-yrityksille ja markkinoijille

Ovatko vastuullisuus, vastuullisuusviestintä ja vastuullisuusmarkkinointi vain isojen yritysten pöydällä? Kuinka pienemmät yritykset pääsevät kiinni vastuulliseen liiketoimintaan? Voisiko markkinoinnin alaa hivuttaa vastuullisempaan suuntaan sisältäpäin?
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 3.10.2023: Kuinka ohjelmallisen mainonnan aiheuttamaa hiilijalanjälkeä voi pienentää?

Aamukahviseura saa lautaselleen markkinointialan uusimman kuuman perunan – ohjelmallisen mainonnan aiheuttaman hiilijalanjäljen pienentämisen. Oletko tullut ajatelleeksi mainontaa suunnitellessasi, että siitäkin jää hiilijalanjälki? Ohjelmallisen mainonnan päästöt syntyvät pääasiassa mainosten luomisesta, mainosten jakelun tehottomuudesta, mainosten näyttämisen datansiirrosta sekä verkkotunnusten hallinnoinnista.
Blogit

Onko B2B-brändi aina vihreämpi aidan toisella puolen?

Suomalaiset B2B-yritykset kunnioittavat lakien lisäksi työntekijöitään, asiakkaitaan ja ympäristöään, ja myös toimivat sen mukaisesti. Niiden tarjoamat ratkaisut ovat usein niitä kaikkein kestävimpiä.‍ Miksi se ei näy ja kuulu? Miksei vastuullisuus ole erottuva kilpailutekijä ja keskeinen osa useamman suomalaisen B2B-brändin arvolupausta ja viestintää maailmalla? Mikä voisi olla arvokkaampaa kuin olla tunnettu ja arvostettu niin tärkeästä asiasta?
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 16.5.2023: Mitä markkinoijan on tärkeää tietää vastuullisuusväittämien käytöstä? Vieraana Timo Nurmi (Posti)

MK Aamukahviseurassa vieraana Timo Nurmi (Posti), joka kokoaa yhteen asiat, jotka jokaisen markkinoijan tulee juuri nyt tietää vastuullisuusväittämiin liittyen. Mihin jokaisen organisaation tulisi varautua toiminnassaan vastuullisuusregulaation kasvaessa?
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 4.4.2023: Miten organisaation raporteista tehdään kiinnostavia podcastin avulla? Vieraana Juhani Pajunen (Suomen Podcastmedia)

MK Aamukahviseurassa vieraana Juhani Pajunen (Suomen Podcastmedia), joka kertoo, kuinka podcast toimii tehokkaana keinona avata laajoja ja monimutkaisia teemoja organisaation sidosryhmille. Aamukahviseurassa Juhani vinkkaa, mitä vastuullisuuspodcastin teossa tulee huomioida ja kuinka organisaatioiden vastuullisuustoimista voidaan kertoa podcastin muodossa uudella tavalla.
Blogit

Kuka näyttäisi mallia luovassa B2B-markkinoinnissa?

"Tutkimukset osoittavat, että emotionaaliset ja luovat markkinointikeinot vaikuttavat myös yritysostajiin, mutta käytännön esimerkkejä saisi näkyä enemmän", kirjoittaa Claudia Saarukka MK Kipinävuorossa.
Blogit

Kulutusjuhlat ovat päättymässä vuosituhannen pahimpaan krapulaan, ja markkinoinnilla on nyt oivallinen tilaisuus tarttua ohjaksiin

"Loputtomat kulutusjuhlat etenkin vauraissa maissa ovat ajaneet ihmiskunnan tilanteeseen, jossa bileille on seuraavien vuosien ja vuosikymmenten aikana tulossa stoppi tavalla tai toisella.", kirjoittaa Mari Rihti MK Kipinävuorossa.