Aihe:

Vastuullisuus

Blogit

Kuka näyttäisi mallia luovassa B2B-markkinoinnissa?

"Tutkimukset osoittavat, että emotionaaliset ja luovat markkinointikeinot vaikuttavat myös yritysostajiin, mutta käytännön esimerkkejä saisi näkyä enemmän", kirjoittaa Claudia Saarukka MK Kipinävuorossa.
Blogit

Kulutusjuhlat ovat päättymässä vuosituhannen pahimpaan krapulaan, ja markkinoinnilla on nyt oivallinen tilaisuus tarttua ohjaksiin

"Loputtomat kulutusjuhlat etenkin vauraissa maissa ovat ajaneet ihmiskunnan tilanteeseen, jossa bileille on seuraavien vuosien ja vuosikymmenten aikana tulossa stoppi tavalla tai toisella.", kirjoittaa Mari Rihti MK Kipinävuorossa.
Blogit

Varmistu aidosta vastuullisuudesta: Kysy nämä kolme kysymystä hiilineutraalia tuotetta tai toimintaa markkinoivalta yhtiöltä

"Mistä oikeasti puhutaan silloin kun puhutaan hiilineutraaliudesta? ", kysyy Mirka Lammi (PunaMusta Media) MK Kumppaniblogissa.
Blogit

Kiitos, kun mainontasi ylläpitää stereotypioita

"Maailma muuttuu, mutta naiset ne vain imuroivat mainoskuvissa. Markkinoija, kuinka paljon kiinnität huomiota siihen, mitä brändisi kuvamaailma todella viestii?" kysyy MarkkinointiKollektiivin tuotannon Marica MK blogissa.
Blogit

Havaintoja vastuullisuudesta kuluttajien näkökulmasta

Kuluttajat tuntevat kasvavaa epäluottamusta yritysten vastuullisuusviestintää kohtaan, kirjoittaa Nina Kupula (Sanoma) MK Kumppaniblogissa.
Blogit

Onko sinun brändisi 2020-luvun Panu-tyttö?

"Kun maailma kirjaimellisesti palaa, ei ole lainkaan yhdentekevää, millaisten tuotteiden ja palveluiden myyntiä markkinointiviestinnän keinoin edistetään tai yllyttävätkö mainokset esimerkiksi vastuuttomaan kuluttamiseen", kirjoittaa Mari Rihti MK Kipinävuorossa.
Blogit

Päivän oivallus: vastuullisuus on sisäisen markkinoinnin taidonnäyte

"Vastuullisuus on sisäisen markkinoinnin taidonnäyte", kirjoittaa Tea Siikonen (MTV) MK Kumppaniblogissa ja kertoo, miksi sisäiseen markkinointiin panostaminen kannattaa.