Aihe:

Kansainvälisyys

Blogit

Suomalainen sanoo suoraan, eikö niin?

Suomalaisena tavoissani on edelleen hyvin paljon sitä "suoraan asiaan" -suomalaisuutta, josta olemme niin tunnettuja. Joskus tämä on hyödyksi, joskus ei. Tämä on kuitenkin esimerkki siitä, kuinka sen voi käyttää omaksi eduksi uran rakentamiseen ja isompien ura-unelmien täyttymykseen.
Podcast

MarkkinointiRadio 57: Jemmi Laaninen: "Meillä ei ole varaa olla paikallaan"

MarkkinointiRadion vieraana on Jemmi Laaninen Leadoo Marketing Technologiesilta. Jaksossa keskustellaan siitä, millaista on työskennellä martehcin parisssa!
Tapahtumat

MK Tapahtuma 17.2.2021: Miten tavoitat nuorisokohderyhmän pelaamisen keinoin? - katso tallenne!

Katso tallenne tapahtumasta, jossa otetaan selvää kuinka markkinoinnilla voidaan kääntää yhden maailman suurimman viihteen muodon, pelaamisen, valtavat seuraajamäärät kasvun ajuriksi. Pelaamisen maailmassa liikkuu mittavat määrät rahaa ja pelaamiseen käytetään paljon aikaa, korostuneesti etenkin nuorisokohdeyhmässä. Tavataan aiheen parissa 17.2. klo 9-11!
Blogit

Kotimaan matkailu murroksessa

Kotimaan matkailu on kokenut poikkeusvuoden 2020 aikana suurta murrosta. Lue Annikan havainnot ja näkemykset asiasta tästä blogista!
Podcast

MarkkinointiRadio 39: Mikko Koskinen: “Et koskaan löydä omaa tyyliäsi, jos luotat vain dataan!”

Mikko Koskinen jakaa oppinsa brändin maailmanvalloitukseen. Jaksossa jutellaan mm. siitä, mitä askeleita Kyrö on kansainvälistymisessään ottanut, kuuntele jakso täältä!
Blogit

Terveisiä Kiinasta - brändit koronakriisin keskellä

Kiinassa koronakriisiä ja markkinointia seurannut MarkkinointiKollektiivilainen summaa huomioitaan kaikkien avuksi.