Tämä jakso luo katsauksen markkinoinnin muutokseen. Kun tietää mistä tullaan ja missä ollaan nyt, on helpompi navigoida eteenpäin.

Jussi Liimatainen (Vipu) on nähnyt kuinka ensimmäiset suomalaiset verkkopalvelut syntyivät. Hän on myös kokenut, kuinka markkinointi on pikkuhiljaa lunastanut paikkansa liiketoiminnan ytimessä. Amerikkalaisen markkinoinnin koulutuksen saaneena Jussin silmissä Suomessa on kuitenkin edelleen kasvuhaasteita kansainvälistymisessä, kasvuhalun löytämisessä, ja näitä tukevassa markkinoinnissa. Emmekö ole vieläkään päässeet täysin eroon markkinoinnin tarkoituksen väärinymmärtämisestä? Markkinointia taitaa edelleen vaivata jonkunlainen uskottavuusongelma?

Jussin kanssa pohditaan jaksossa myös muutosjohtamisen haasteita: mistä löytyy tarvittavat elementit onnistuneeseen transformaatioon, ja mikä vastuu muutoksen keskellä on yksilöllä? Jussi haastaa myös asintuntijaorganisaatiot katsomaan peiliin: aikaa tulee löytyä myös oman tontin kuntoon laittamiseen. “Se on huono selitys, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä!”

Kuuntele jakso tästä: 

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Löydymme nyt myös Suplasta! Ota meidät seurantaan, niin saat uusimmat jaksot automaattisesti kuuntelulistallesi!

Julkaistu 
9.12.2021
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.