Aihe:

Rekrytointi

Blogit

Markkinointialalla 70 % harkitsee työpaikan vaihtoa – varomalla näitä kahta asiaa varmistat sujuvan siirtymisen uuteen rooliisi markkinointimaailmassa

MarkkinointiKollektiivin raportti kertoo, että markkinoijia kuormittaa nykyisen työpaikan arjessa eritoten huono johtaminen ja pitkään jatkunut stressi. Itselleen sopimattomiin tai huonoihin oloihin ei kannata jäädä märehtimään – (työ)elämä on liian lyhyt sisältäpäin mädäntävälle arjelle. Kuinka varmistaa sujuva siirtyminen roolista toiseen markkinointialan sisällä? Tähän MarkkinointiKollektiivin Marica Thorén vinkkaa kaksi asiaa siirtymiä sujuvoittamaan.
Blogit

Palautetaan tolkku markkinoinnin alan rekryihin

“Yksisarvista etsitään!” Onnea etsintään ja tähtipölyä matkalle! Kun katselen markkinoinnin avoimia työpaikkoja, nousee pulssi jo pelkästä lukemisesta. Monessa ilmoituksessa yksittäiseen työpaikkailmoitukseen saadaan osaamisvaatimuksiin uskomattoman tehokkaasti ympättyä lähes koko markkinoinnin genre. MarkkinointiKollektiivin blogin kynän varteen tarttuu Sanna-Kaisa Koivisto.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 7.3.2023: Tukitoiminnosta kasvun tekijäksi – millainen markkinointi vauhdittaa myyntiä ja rekrytointia? Vieraana Sanna Virtanen (Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy)

MK Aamukahviseuran vieraana 7.3.2023 Sanna Virtanen (Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy), joka kertoo, millainen markkinointi vauhdittaa myyntiä ja rekrytointia. Kuulemme vinkkejä siihen, mihin toimivan ja tuloksellisen markkinoinnin toimintamallien rakentamisessa kannattaa kiinnittää huomio, ja mitkä ovat markkinoinnin onnistumisen edellytykset.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK tilaisuus: Markkinoija, arvota osaamisesi oikein

Haluatko tietää, mitä markkinoinnin alalla tienataan ja miten neuvottelet itsellesi oikean palkan suhteessa työtehtäviisi? Millainen on alamme palkkasuositus, ja mitkä kaikki tekijät vaikuttavat palkan muodostumiseen?
Podcast

MarkkinointiRadio 57: Jemmi Laaninen: "Meillä ei ole varaa olla paikallaan"

MarkkinointiRadion vieraana on Jemmi Laaninen Leadoo Marketing Technologiesilta. Jaksossa keskustellaan siitä, millaista on työskennellä martehcin parisssa!
Podcast

MarkkinointiRadio 54: Annika Ruola: Oman osaamisen sanoittaminen on markkinointia

Tässä MarkkinointiRadion jaksossa vieraaksemme saapuu Monsterin markkinointijohtaja, työpaikanvaihtobusineksen konkari ja futuristi, Annika Ruola.
Blogit

Kuka vastaa työmarkkina-arvosi säilymisestä?

Kumppaniblogi: Rastor-instituutti‍: Yllättävän moni ajattelee edelleen, että oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja uudistaminen ovat työnantajan vastuulla. Kenen vastuulla osaamisen kehittäminen oikeastaan on?