Aihe:

Rekrytointi

Blogit

Palkkakuilu on todistettu todeksi alallamme - jälleen kerran

MMA:n palkkatutkimuksen tulokset herättävät minussa huolen sekä markkinoinnin arvostuksesta suhteessa myyntiin että erityisesti sukupuolten välisestä suuresta palkkakuilusta, kirjoittaa MK:n Sanna-Kaisa Koivisto.
Rekry

Avoin työpaikka: Digital Marketing Specialist Sector Alarmille

Kumppanimme Sector Alarm etsii tiimiinsä Digital Marketing Specialistia. Oletko positiivinen ja energinen digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, ja haluaisit työskennellä turvallisempien kotien puolesta? Lue eteenpäin, ja jos innostut, niin älä epäröi hakea paikkkaa!
Podcast

MarkkinointiRadio 50: Sanna-Kaisa Koivisto: Opit jakoon MarkkinointiKollektiivin omasta rekrytointiprosessista

Vieraana MarkkinointiKollektiivin ura- ja rekrypalveluista vastaava Sanna-Kaisa Koivisto. Kerromme omat oppimme rekrytoinnistamme, ja jaamme samalla ja vinkit muillekin rekrytointien kehittämiseen!
Tapahtumat

MK Tapahtuma 24.3.2021: Oman osaamisen hinnoittelu ja myyminen

Maaliskuussa puhutaan markkinoinnin alan palkoista! MarkkinointiKollektiivi ja DigiMaMa haluavat tässä tilaisuudessa kannustaa alalla toimivia avoimuuteen ja oman osaamisen oikeaan arvottamiseen.
Rekry

*Haku tauolla* MK REKRY: PROJECT MANAGER / GROWTH MARKETER THE F COMPANYLLE

B2B-asiakkailleen tuloksellista markkinointia tarjoava The F Company hakee kauttamme riveihinsä uutta Project Manager / Growth Marketeria.
Podcast

MarkkinointiRadio 33: Sanna Koivuranta & Työnantajamielikuvan rakentaminen

Tässä MarkkinointiRadion jaksossa luvassa asiaa rekrytointiviestinnästä. Podcastissa haastetaan nykytoimintamalleja, kuuntele lisää tästä!