Aihe:

Tekoäly

Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 12.3.2024: Kesytä tekoälystä työkaveri: opi kehotemuotoilun salat, vieraina Salla Syrman ja Ville Kormilainen (Kaiku)

Kehotemuotoilu on menetelmä, jolla tekoälyä ohjataan viestinnässä (vrt. prompt engineering). Se tarjoaa välineitä vuorovaikutuksen optimointiin tekoälyn kanssa. Se on keskeinen tekijä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten onnistumisessa tekoälyn hyödyntämisessä.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 6.2.2024: Enemmän konversioita verkkosivuilta tekoälyn avulla, vieraana Fredrik Rönnlund (Leadoo Marketing Technologies)

Konkretiaa tekoälykeskusteluun! Sitä saadaan Aamukahviseuraan Fredrik Rönnlundilta (Leadoo Marketing Technologies), joka tulee kertomaan tekoälyavusteisen liidienhankinnan kokemuksista. Mitä Leadoon oma tiimi aiheesta on oppinut, millaisia havaintoja on tehty asiakkaiden kanssa?
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 21.11.2023: AI sisällöntuotannossa: do’s and don'ts

Tekoälyn mahdollisuudet on tunnistettu, mutta monelta markkinoinnin ammattilaiselta sekä organisaatiolta uupuu vielä konkretia ja systemaattisuus sen käytössä, erityisesti sisällöntuotantoa ajatellen. Kuinka tekoäly otetaan helposti käyttöön ja mitä sen kanssa arjessa tulisi huomioida? Tästä Aamukahviseuraan saapuu sparraamaan Tuomas Laitinen (Dashboa).
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 14.11.2023: Kohti tekoälyunelmaa – miten perinteisten työskentelytapojen täytyy muuttua, jotta tekoälyllä kyetään vahvistamaan asiakaskokemusta?

Tällä kertaa Aamukahviseurassa keskustellaan tekoälystä, kun vieraaksi saapuu Matti Pylväs (Edita Prima). Matti kertoo, minkä täytyy perinteisissä työskentelytavoissa muuttua, jotta markkinoija pystyy todella tarttumaan tekoälyn tarjoamaan kilpailuetuun. Miten tekoälyä voi ylipäätään hyödyntää osana asiakaskokemuksen kehittämistä?
Blogit

Tekoälyn luoman sisällön immateriaalioikeudet Suomessa

Suomen lainsäädännössä ei ole erityistä säännöstöä, joka käsittelee generatiivisen tekoälyn luomien teosten tekijänoikeutta. Tässä tekstissä Kati Kuusisto tarkastelee asianajajakollegoidensa avustuksella, miten nykyistä lainsäädäntöä sovelletaan tekoälyn luomiin teoksiin.