Aihe:

Kumppaniblogi

Blogit

Evästekeskustelu käy kuumana, mutta markkinoijat eivät reagoi. Mistä kiikastaa?

"On vuosi 2023 ja Googlen ilmoituksesta poistaa evästeet digimarkkinoinnista ja Chrome-selaimestaan on kulunut kolme vuotta. Mitä tässä ajassa ollaan saatu aikaan ja ovatko suomalaiset markkinoijat uusien kohdennuskeinojen mestareita? " kysyvät Adformin Ville Virkkunen ja Patrick Laukkonen MK Kumppaniblogissa.
Blogit

Inflaatio karkaa – pysyykö palkkasi perässä?

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n tuore palkkatutkimus osoitti melkoisen palkkaeron myynti- ja markkinointipainotteisten tehtävien välillä, kirjoittaa Samuli Myllyharju (Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA) ja avaa tutkimuksen tuloksia.
Blogit

Nyt mennään konepellin alle – vain palautepohjainen markkinoinnin ohjaus tuo menestystä 2023

"Tuskin kukaan enää kyseenalaistaa tekoälyn tai koneoppimisen tarjoamia mahdollisuuksia myös digitaalisessa markkinoinnissa", kirjoittaa Juha Viherväs (Fonecta) MK Kumppaniblogissa ja avaa, miten mainonnan pelisäännöt ovat jo muuttuneet.
Blogit

Miten brändien tulee kehittyä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa?

"Tehokkaimmillaan kohtaamispisteet ovat silloin, kun yritys pääsee sitouttamaan kohtaamispisteissä asiakkaan tunnetasolla", kirjoittaa Siiri Akrenius (Markkinointitoimisto WDS) ja kertoo, mitä ainakin brändien tulisi muistaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.
Blogit

Markkinoija, näillä neljällä mittarilla perustelet johdolle investointejasi brändimainontaan

"Kansainväliset tutkimukset osoittavat mainonnan olevan investointi, jolla luodaan kestävää kasvua. Me markkinoijat emme kuitenkaan aina pysty perustelemaan tarvittavia investointeja niin sanottuun kulmahuoneeseen saakka, mikä voi aiheuttaa kuilua markkinoinnin ja liiketoiminnan johdon välillä", kirjoittaa Nina Eriksson (MTV) ja listaa brändimainonnan tehokkuuden mittarit.
Blogit

Minä brändin rakentajana – olenko hidaste vai veturi?

"Onko markkinoinnin substanssiosaamisesi ajanmukaista? Kumpaan kastiin kuulut – oletko menestyksen hidaste vai veturi?" kirjoittaa Anne Otava-Mikkonen (Rastor-instituutti) ja jakaa täsmävinkit oman osaamiskartan rakentamiseen.
Blogit

Verkkokaupan asiakaskokemuksen anatomia

"Asiakaskokemus on tärkein yksittäinen nimittäjä menestyvien verkkokauppojen ja digitaalisen myynnin takana", kirjoittaa Samuli Hokkanen (Crasman) MK Kumppaniblogissa ja avaa, mistä tekijöistä verkkokaupan asiakaskokemus rakentuu.
Blogit

Panosta asiakkaan historiadatan sijaan hänen nykyhetkeensä - olet asiakkaallesi aidosti tärkeä

Jokainen kohtaaminen on uusi tilaisuus auttaa asiakasta, korjata aiempia virheitä ja täydentää ymmärrystä asiakkaasta kokonaisuutena, kirjoittaa Matti Pylväs (Edita Prima) MK Kumppaniblogissa ja kertoo, miten henkilökohtaista asiakaskokemusta voidaan skaalata ilman valtavaa määrää resursseja.