Aihe:

Aamukahviseura

Tapahtumat

ILMOITTAUDU MUKAAN: MK Aamukahviseura 3.10.2023: Kuinka ohjelmallisen mainonnan aiheuttamaa hiilijalanjälkeä voi pienentää?

Aamukahviseura saa lautaselleen markkinointialan uusimman kuuman perunan – ohjelmallisen mainonnan aiheuttaman hiilijalanjäljen pienentämisen. Oletko tullut ajatelleeksi mainontaa suunnitellessasi, että siitäkin jää hiilijalanjälki? Ohjelmallisen mainonnan päästöt syntyvät pääasiassa mainosten luomisesta, mainosten jakelun tehottomuudesta, mainosten näyttämisen datansiirrosta sekä verkkotunnusten hallinnoinnista.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE:  MK Aamukahviseura 26.9.2023: Liikennettä, konversioita vai laatua – miten markkinoinnin investointeja verkossa tulisi kohdentaa?

MK Aamukahviseurassa vieraamme Fredrik Rönnlund (Leadoo Marketing Technologies) tarttuu monen markkinoijan pöydällä olevaan ongelmaan, kokonaiskuvan puuttumiseen. Keskustelu tarjoaa apuja muun muassa pirstaleina eri alustoilla olevan tiedon jalostamiseen ja omien verkkosivukävijöiden parempaan tunnistamiseen ja palveluun.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 19.9.2023: Verkkosivuston sisällön optimointi – kenellä siihen on aikaa?

Aamukahviseura saa vieraakseen Jussi Kuparisen ja Julius Haukkasalon, jotka johdattelevat markkinoijat verkkosivujen personoinnin maailmaan. Tutkimukset osoittavat, että personointi ja A/B-testaus parantavat markkinoinnin tulosta merkittävästi, mutta vastaavasti myös lisäävät työkuormaa. 
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 12.9.2023: Hakukoneoptimoinnin ytimessä – SEO markkinoinnin kulmakivenä

“Ilman hakukoneoptimointia muut markkinointitoimenpiteet menevät helposti hukkaan. Haluamme jakaa yhteisön muiden jäsenten käyttöön sen tiedon, mikä meille on tiiminä kertynyt”, kertoo Irene Dimakides Venuulta. Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää, millä eri tavoilla näkyvyyttä voi saavuttaa ja miten Googlen muutokset vaikuttavat hakukoneoptimointiin?
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 5.9.2023: Analytiikalla ja asiakasymmärryksellä parempi ote markkinasta

“Suomessa vain kourallinen yrityksiä on tehnyt markkinoinnista menestyksekkään prosessin”, toteaa Olli Saarinen, ja viittaa analytiikan ja asiakasymmärryksen hyödyntämiseen markkinoinnissa. ‍Mikä yhdistää markkinoinnin menestyksekkäitä prosesseja - ja mitä jokainen markkinoija voi näistä ottaa opiksi omaan työnsä? Millaisia välineitä organisaatioilla ja markkinoijilla tulisi olla, kun markkinoinnin tuloksia halutaan parantaa? 
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 29.8.2023: Millaista on moderni ja datalähtöinen PR?

Aamukahviseura saa vieraakseen Noora Rahusen, joka johdattelee viestinnän ja markkinoinnin ammattilaiset tämän päivän PR:n maailmaan.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 22.8.2023: Sukupolvi Z – millainen se on oikeasti?

Aamukahviseurassa tietoa markkinoijalle sukupolvi-Z:sta. Kun puhutaan sukupolvi Z:sta, puhutaan 740 000 suomalaisesta tulevaisuuden päättäjästä, joiden kulutuskäyttäytymistä ja arvo- sekä asennemaailmaa käydään läpi tutkimustulosten kautta. Mitä markkinoijan on hyvä tietää tästä nuoresta ikäryhmästä? Millainen on heidän asenne- ja arvomaailmansa? Millaisia segmenttejä ryhmän sisältä löytyy? 
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 15.8.2023: Miksi osoitteetonta suoramainontaa ei tule unohtaa?

MK Aamukahviseurassa aiheena osoitteeton suoramainonta. Vieraina Teemu Kivijärvi (Järvenpään Lähiapteekki) ja Saara Pietilä (Posti).