Aihe:

Aamukahviseura

Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 28.5.2024: Markkinoija, tarkista palkkasi – millaista palkkaa markkinointialalla maksetaan? Vieraana Tuula Sirén (Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA)

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on tutkinut jo useamman vuoden ajan myynnin ja markkinoinnin alan palkkoja. Tutkimusdatojen vertailusta käy ilmi, että markkinoinnin alan palkat ovat kehittyneet edellisvuodesta, ja kehitykseen on vaikuttanut etenkin henkilökohtainen sopiminen.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 21.5.2024: Millaisia yli 55-vuotiaat oikeasti ovat? Tutkittua tietoa arvo- ja asennemaailmasta, vieraana Sylva Vahtera (Iro Research)

Millaista elämää yli 55-vuotiaat elävät ja millaisia he ovat kuluttajina? Tämän meille kertoo Sylva Vahtera (Iro Research), joka esittelee Aamukahviseurassa uunituoreen tutkimuksen ikäryhmästä 55+.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 14.5.2024: 5 knoppia asiakkaan ostopolusta markkinoijille, vieraana Päivikki Kyykkä (Exove) ja Saana Borgström (PunaMusta Media)

Tiesitkö, että B2B-asiakkaista 80 % käy yrityksen verkkosivulla ennen ensimmäistäkään yhteydenottoa? Tai että lähes puolet ostajista suosii täysin myyjätöntä ostoa? Jos verkkosivustot ja -palvelut ovat olennainen osa organisaatiosi markkinointistrategiaa ja haluat varmistua, että näitä kehitetään oikeaan suuntaan, tule mukaan Aamukahviseuraan.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 7.5.2024: Kuinka nostat markkinoinnin arvostusta oman organisaatiosi sisällä? Vieraana Sanni Karvonen (Knowit)

Tällä kertaa Aamukahviseurassa painavaa puhetta markkinoinnin arvostuksen puolesta: Sanni Karvonen (Knowit) on arjessaan kohdannut markkinoinnin arvostuksen haasteita yrityksen koosta tai alasta riippumatta – kuten varmasti moni muukin. Mitä voimme asialle tehdä?
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 23.4.2024: TOP 5 vinkkiä tehokkaaseen natiivimainontaan ja sen helppoon tekemiseen, vieraana Sarianna Haakana (Readpeak)

Tule mukaan Aamukahviseuraan oppimaan ja keskustelemaan tehokkaan natiivimainonnan tekemisestä käytännön tasolla. Natiivimainonta mielletään usein brändimarkkinoinnin ylätason keinoksi, mutta yhä enenevässä määrin sitä käytetään taktiseen mainontaan – ja se toimii!
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 16.4.2024: Onnistu dataohjautuvassa markkinoinnissa: konkreettisia vinkkejä menestyksen tielle, vieraana Daniela Alén (Meltwater)

Data ei ole enää vain muotisana – se on kilpailuetusi. Tässä MK Aamukahviseurassa syvennymme datalähtöisen markkinoinnin strategioihin, kun vieraaksemme saapuu Daniela Alén (Meltwater).
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura palkkaspesiaali 9.4.2024: Markkinoinnin ammattilaisen arvo, vieraina Juri Aaltonen (Erto) ja Kati Huovinmaa (ammattimentori)

KUTSU Digmarit ry:n palkkasuosituksen läpikäyntiin. Mitä markkinoinnin alalla tienataan? Kuinka neuvottelen oikean palkan suhteessa työtehtäviini, ja mistä muista elementeistä kuin palkasta ammattilaisuuden arvo koostuu?
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 2.4.2024: Myrskyvaroitus: älä anna liiketoimintasi huuhtoutua haku(kone)käyttäytymisen muutoksen mukana, vieraana Juho Kuusijärvi (Arvo Partners)

Liiketoimintasi löydettävyys määrittää menestyksesi. Hakukonekäyttäytyminen ja kohderyhmäsi hakukoneiden käyttö on murroksessa – oletko varautunut muutokseen?