Aihe:

Jaksaminen ja hyvinvointi

Blogit

*Kysely on suljettu*: Markkinointialan suuri hyvinvointikysely

MarkkinointiKollektiivi haluaa tietää mitä sinulle, markkinoinnin alan ammattilainen, kuuluu. Markkinointialan suuren hyvinvointikyselyn avulla koostamme kokonaiskuvaa siitä, miten markkinoinnin alan ammattilaisilla menee työelämässä ja millaisena markkinointiala koetaan.
Blogit

35 vinkkiä työhyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen

Työhyvinvointi, jaksaminen ja palautuminen ovat jatkuvasti muuttuvan työelämän pyörteissä yhä merkittävämmässä roolissa niin yksilön kuin yhteisön hyvinvoinnin kannalta. Keräsimme yhteen teematilaisuutemme osallistujien jakamia vinkkejä hyvinvoinnin ja jaksamisen parantamiseen, joiden ensimmäinen osa on tässä.
Blogit

Näin parannat työhyvinvointia ja jaksamista – 27 vinkkiä jokaisen arkeen

Olipa kyse yksittäisestä ihmisestä tai yhteisöstä, jaksaminen, palautuminen ja työhyvinvointi ovat entistä keskeisemmässä roolissa nopeasti muuttuvassa työelämässä. Keräsimme yhteen teematilaisuutemme osallistujien jakamia vinkkejä hyvinvoinnin ja jaksamisen parantamiseen, joiden toinen osa on tässä.
Tapahtumat

*Tilaisuus on päättynyt* Millainen on kasvumarkkinoijan tulevaisuus? / Tampere 28.9.2023

Tässä MarkkinointiKollektiivin livetilaisuudessa puhutaan sekä organisaation kasvusta markkinoinnin avulla että markkinoinnin ammattilaisena kasvamisesta. Tutustutaan tutkimustuloksiin markkinoijien ajatuksista kasvumarkkinoinnin hyödyntämisestä ja kuullaan esimerkkitarina markkinoinnin ammattilaisena uusien haasteiden kanssa kehittymisestä.
Tapahtumat

*Tilaisuus on päättynyt* Millainen on markkinoinnin tulevaisuus? / Helsinki 13.9.2023

MarkkinointiKollektiivin livetilaisuudessa kurkistetaan markkinoijan ja markkinoinnin tulevaisuuteen kasvumarkkinoinnin, kilpailukyvyn ja tasa-arvon näkökulmista. Selvitetään yhdessä, miten työskentelytapojen uudistaminen ja kasvumarkkinoinnin tuomat mahdollisuudet näkyvät markkinoijan työpöydällä. Entä pysyykö alan palkkakehitys mukana työnkuvan jatkuvassa murroksessa?
Uutiset

MarkkinointiKollektiivi lähtee mukaan perustamaan yhteisöä myös myynnin ammattilaisille

Markkinoinnin ammattilaisten yhteisö MarkkinointiKollektiivi laajentuu perustamalla myyjille suunnatun ammattilaisten yhteisön MyyntiKollektiivin.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK MARKKINOIJAN M0KAT - kuinka oppia mokista niiden piilottelun sijaan

Kuinka oppia mokista niiden piilottelun sijaan? Mokat esiin ja parempaa, opettavaa ja kaikkia auttavaa puhetta markkinoijien mokista koko markkinoinnin alan yhteiseksi hyödyksi. Tule mukaan mokien jakamisen talkoisiin!
Blogit

Markkinoijan m0kat - näin me olemme mokailleet

Kuinka markkinoinnin alan ammattilaiset kokevat mokien jakamisen toteutuvan alalla? Lue MK Markkinoijan m0kat -kyselyn tuloksista ja ota haltuusi tuhti kooste markkinoijien m0katarinoista: "Yhdessä edellisessä työpaikassa lähetin 500 000 asiakasrekisterille viestin, jossa puhuttiin "persepäivästä" (p.o. perhepäivä)."