Aihe:

Jaksaminen ja hyvinvointi

Blogit

Burnout tulee, oletko valmis ­– markkinointiala terapeutin silmin

Mitä muut ajattelevat mitä markkinoinnissa tehdään: luodaan mitä hienompia mainoskampanjoita upeissa puitteissa ja kippistellään kuplivaa harva se viikko eri kekkereillä, ihanaa! Ehkä toisinaan tätäkin, mutta markkinointialalla työskentely on usein reunalla elämistä - saat toki tehdä näyttäviä projekteja, mutta toisaalta venyttää jaksamisen ja sietämisen rajoja monesti työuupumukseen asti.
Blogit

Se mitä toinen sanoo markkinointialasta, ei ole toiselle totuus

MarkkinointiKollektiivi teki syksyllä 2023 ansiokasta työtä kerätessään tietoa lähes kuudensadan kollegamme hyvinvoinnista alalla. Ah! Ajattelin. Tätä olen odottanut. Sain itse olla mukana julkistamassa tuloksia ja puheenvuorollani rohkaisemassa markkinointiväkeä pitämään huolta positiostaan, työnsä edellytyksistä ja tuesta oman työn kehittämiseen – tai lähtemään. 
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 26.3.2024: Neuroepätyypillisyys työelämässä – tietoa ja tukea markkinointialalla toimivalle neuromoninaiselle, vieraana Riikka Seppälä (Toivon tiellä)

Tämä Aamukahviseura tarjoaa apua sekä neurokirjolaiselle itselleen että hänen esihenkilöilleen ja kollegoilleen. Neurokirjon huomiointi työpaikoilla lisää kaikkien työhyvinvointia.
Blogit

Markkinointialan suuren hyvinvointikyselyn tulokset – miten markkinoijilla menee? Lataa raportti itsellesi

MarkkinointiKollektiivi selvitti syksyllä 2023 mitä markkinoinnin alan ammattilaisille kuuluu. Voit nyt ladata koko kyselyn itsellesi. Raportin lataus on veloituksetonta.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 27.2.2024: Markkinoijan minivalmennus: työkalu arjen hallintaan ja itsensä johtamiseen, vieraana Anne Rantala (KetäAkatemia)

Tässä Aamukahviseurassa tarjoillaan harvinaista herkkua: käytännön minivalmennus omien ajatuspolkujen ja niistä johtuvien toimintatapojen ymmärtämiseen. Yli 10 vuotta markkinoijana toiminut ja sittemmin ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi uraa vaihtanut Anne Rantala (KetäAkatemia) antaa meille ohjatun harjoituksen kautta avaimia oman työn hallinnointiin ja itsensä johtamiseen.
Blogit

Miksi kannattaa optimoida mainonnan lisäksi myös työhyvinvointia?

Henkilöstö on jokaisen yrityksen suurin voimavara. Seuraatko ja ennakoitko työhyvinvoinnin kehittymistä ja toimenpiteiden tehokkuutta samalla tavalla kuin esimerkiksi mainontaa? Työhyvinvointia optimoimalla enemmän hyvinvointia, motivaatiota, sitoutumista sekä parempaa tulosta.
Podcast

MarkkinointiRadio 77: Mitä markkinoijille kuuluu?

Tässä MarkkinointiRadion jaksossa käydään läpi Markkinointialan suuren hyvinvointikyselyn tuloksia.
Blogit

Rajat kiinni!

"Vuosia olen harjoitellut terapeutin, kollegoiden, ystävien ja muiden tukihenkilöiden kanssa vetämään rajoja, pitämään niistä kiinni ja sanomaan ei. Miten tuo pieni kaksikirjaiminen pirulainen voikin olla suomen kielen vaikeimpia ja leimaavimpia sanoja." MarkkinointiKollektiivin blogissa tuntojaan avaa Emmi Paunonen.