Mikä on markkinointikollektiivi?

MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin ja elinvoimaisin markkinoinnin alan asiantuntijoiden yhteisö. Tavoitamme päivittäin tuhansia alan asiantuntijoita eri kanavissamme. Työskentelemme tiiviisti kumppaneidemme kanssa jakaaksemme markkinoinnin alan ammattilaisille oppeja ja uutta virtaa arkeen!

Olemme myös luomassa uutta yhteisöä myynnin ammattilaisille.

Tuo organisaatiosi MarkkinointiKollektiivin kumppaniksi!
Kokosimme oheen miksi kumppanuus kannattaa:

1. Myynti

Kuumia liidejä uusista asiakkaista ja yhteistyökumppaneista

MarkkinointiKollektiviin kautta kumppani pääsee osaksi markkinoinnin alan keskusteluja ja kohtaamisia. Näistä kumppaneillemme on syntynyt tuloksia tuovia uusasiakasliidejä.

"MarkkinointiKollektiivin toimet tuottavat meille valideja liidejä ja markkinointi-investoinnin kustannus tulee joka toimesta takaisin." - Kumppanimme palaute

2. TYÖNANTAJA-MIELIKUVA

Tarvitseeko organisaatiosi uusia markkinoinnin ammattilaisia?

MarkkinointiKollektiivin kautta kumppani rakentaa työnantajamielikuvaa alan ammattilaisten silmissä. Yhteistyön kautta voidaan myös sitouttaa omia asiantuntijoita - tuo organisaatiosi ammattilaiset kauttamme esille opettamaan ja oivalluttamaan MarkkinointiKollektiivin tilaisuuksiin ja mahdollista heille paikka olla esillä brändäämässä asiantuntemustaan.

"Osaatte juoksuttaa tilaisuuden hyvin läpi. Jestas miten paljon osallistujista tuli kontaktipyyntöjä ja sparrauspyyntöjä." - Kumppanimme palaute

3. Tunnettuus

Tunnetaanko organisaationne ja hyvät ajatuksenne markkinoinnin alalla?

MarkkinointiKollektiivin kautta kumppani rakentaa luontevasti tunnettuuttaan markkinoinnin teemoissa. Valitaan yhdessä teemat, joihin yhteistyössä keskitytään ja lähdetään rakentamaan tunnettuutta ja ajatusjohtajuutta teemoissa.

"Saamme toimista kanssanne aina hyvin uutiskirjetilaajia, joka on tavoitteemme." - Kumppanimme palaute

case 10.fi

“Toinen MarkkinointiKollektiivin Aamukahviseura ostettiin ensimmäisen tilaisuuden hyvien tulosten ja kokemusten johdosta”

“Halusimme oikaista vanhentuneita käsityksiä urheilumarkkinoinnista, ja meille on tärkeää rakentaa tunnettuutta ja pystyä samalla avaamaan mistä tarjoamassamme on kysymys.  Tavoitimme MarkkinointiKollektiivin Aamukahviseuran avulla hyvin halutun kohderyhmän ja saimme heiltä 30 minuuttia arvokasta aikaa. Mediavalintaamme vaikutti MarkkinointiKollektiivin asiantunteva rooli Suomessa sekä heidän laadukkaat tilaisuutensa. MarkkinointiKollektiivin tuotanto tietää miten kiinnostava Aamukahviseura järjestetään ja miten yleisön odotukset lunastetaan. Siihen oli helppo luottaa.”

Tiina Tikkinen / Head of Development
10 Sports Marketing Hub oli kumppanina kahdessa MarkkinointiKollektiivin tuottamassa MK Aamukahviseuralähetyksessä vuonna 2022.

KUMPPANUUS YRITYKSILLE

MarkkinointiKollektiivin kautta tavoitat markkinointialan ammattilaiset ja voit vaikuttaa alalla käytävään keskusteluun. Tuo organisaatiosi mukaan markkinoinnin ammattilaisten oppimisen keskiöön!

Tutustu mahdollisuuksiin
REKRYpalvelut YRITYKSILLE

Etsitkö uutta markkinoinnin ammattilaista tiimiisi? Haluaisitko sparrata kansamme siitä, millaista osaamista nyt kannattaa hankkia? Haluatko helpottaa omaa rekryprosessia? Katso palvelumme yrityksille!

Tutustu rekrypalveluihin