Mikä on markkinointikollektiivi?

MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin ja elinvoimaisin markkinoinnin alan asiantuntijoiden yhteisö.
Tavoitamme päivittäin tuhansia alan asiantuntijoita eri kanavissamme. Järjestämme viikoittain erilaisia kohtaamisia alan ammattilaisten kesken inspiroiden, oivalluttaen ja opettaen. MarkkinointiKollektiivin kautta alan ammattilaiset hakevat työhönsä uutta inspiraatiota, kehittymismahdollisuuksia, verkostoja sekä uusia oppeja ja oivalluksia.

Tuo organisaatiosi MarkkinointiKollektiivin kumppaniksi!
Kokosimme oheen miksi kumppanuus kannattaa:

1. TUNNETTUUS

Tunnetaanko organisaatiosi markkinoinnista?

MarkkinointiKollektiviin kautta voidaan rakentaa kumppanille auktoriteettia markkinoinin teemoissa, joissa heillä on paljon asiantuntemusta.

Kumppaninamme orgaisaatiosi pääsee kertomaan osaamisestanne juuri oikealle yleisölle - oli se sitten markkinointipäättäjät, potentiaaliset työnhakijat tai mahdolliset kumppanit.

2. TYÖNANTAJA-MIELIKUVA

Tarvitseeko organisaatiosi markkinoinnin osaajia?

MarkkinointiKollektiivin kumppanina voi sekä rakentaa työnantajamielikuvaansa alan ammattilaisten silmissä että  sitouttaa omia asiantuntijoitaan: tuo organisaatiosi ammattilaiset kauttamme esille opettamaan ja oivalluttamaan MarkkinointiKollektiivin tilaisuuksiin.

3. KOULUTUKSET

Haluaako orgnisaatiosi alan uusimmat opit käyttöönsä?

MarkkinointiKollektiivin kumppani voi tarjota omalle organisaatiolleen koulutuksellisia hyötyjä, sillä yhteistyöhön sisältyy sovittu määrä paikkoja MarkkinointiKollektiivin tapahtumissa ja koulutuksissa.

4. LISÄÄ MYYNTIÄ

Organisaatiosi asiantuntijuudella voidaan kasvattaa liikevaihtoa

MarkkinointiKollektiivin kautta opettamalla, inspiroimalla ja oivalluttamalla useat kumppanimme ovat löytäneet uusia asiakkuus- ja kumppanisuhteita.

“Kiitos MarkkinointiKollektiiville - on hienoa olla osa yhteisöä, joka luo ymmärrystä markkinoinnista ja sen omasta roolista yrityksessä. :) Teette mahtavaa työtä ”
”MK tilaisuuksien henki on aina hyvä, ja joka kerta saan apua työhöni.”
KUMPPANUUS YRITYKSILLE

Tavoitat kauttamme markkinointialan ammattilaiset ja voit vaikuttaa alalla käytävään keskusteluun. Tuo organisaatiosi mukaan markkinoinnin ammattilaisten oppimisen keskiöön!

Tutustu mahdollisuuksiin
REKRYpalvelut YRITYKSILLE

Etsitkö uutta markkinoinnin osaajaa? Haluaisitko sparrata kansamme siitä, millaista osaamista nyt kannattaa hankkia? Haluatko helpottaa omaa rekryprosessia? Katso palvelumme yrityksille!

Tutustu rekrypalveuihin