Mikä on markkinointikollektiivi?

MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin ja elinvoimaisin markkinoinnin alan asiantuntijoiden yhteisö. Tavoitamme päivittäin tuhansia alan asiantuntijoita eri kanavissamme.

MarkkinointiKollektiivin kautta alan ammattilaiset hakevat työhönsä uutta inspiraatiota, kehittymismahdollisuuksia, verkostoja sekä uusia oppeja ja oivalluksia.

Tuo organisaatiosi MarkkinointiKollektiivin kumppaniksi!
Kokosimme oheen miksi kumppanuus kannattaa:

1. TUNNETTUUS

Tunnetaanko organisaatiosi markkinoinnin alalla?

MarkkinointiKollektiviin kautta kumppani pääsee osaksi alan keskusteluja ja kohtaamisia. Kumppanin ydinteemoista voidaan yhdessä rakentaa kumppanille auktoriteettia ja ajatusjohtajuutta MarkkinontiKollektiivin toimissa.

Kumppaninamme organisaatiosi pääsee kertomaan osaamisestanne markkinoinnin alan ammattilaisille.

2. TYÖNANTAJA-MIELIKUVA

Tarvitseeko organisaatiosi markkinoinnin osaajia?

MarkkinointiKollektiivin kumppanina voi sekä rakentaa työnantajamielikuvaa alan ammattilaisten silmissä että  sitouttaa omia asiantuntijoita. Tuo organisaatiosi ammattilaiset kauttamme esille opettamaan ja oivalluttamaan MarkkinointiKollektiivin tilaisuuksiin ja mahdollista heille paikka olla esillä brändäämässä asiantuntemustaan.

3. KOULUTUKSET

Haluaako organisaatiosi alan uusimmat opit käyttöönsä?

MarkkinointiKollektiivin kumppani voi tarjota omalle organisaatiolleen koulutuksellisia hyötyjä, sillä yhteistyöhön sisältyy sovittu määrä paikkoja MarkkinointiKollektiivin tapahtumissa ja koulutuksissa.

4. LISÄÄ MYYNTIÄ

Hanki liidejä

MarkkinointiKollektiivin kautta opettamalla, inspiroimalla ja oivalluttamalla useat kumppanimme ovat löytäneet uusia asiakkuus- ja kumppanisuhteita.

"Olette tehneet webinaarista vierailevalle puhujalle todella helppoa ja stressitöntä."

"Osaatte juoksuttaa tilaisuuden hyvin läpi. Jestas miten paljon osallistujilta tuli kontaktipyyntöjä."

"Kollektiivin toimet tuottavat meille valideja liidejä ja markkinointi-investoinnin kustannus tulee joka toimesta takaisin."
KUMPPANUUS YRITYKSILLE

Tavoitat kauttamme markkinointialan ammattilaiset ja voit vaikuttaa alalla käytävään keskusteluun. Tuo organisaatiosi mukaan markkinoinnin ammattilaisten oppimisen keskiöön!

Tutustu mahdollisuuksiin
REKRYpalvelut YRITYKSILLE

Etsitkö uutta markkinoinnin osaajaa? Haluaisitko sparrata kansamme siitä, millaista osaamista nyt kannattaa hankkia? Haluatko helpottaa omaa rekryprosessia? Katso palvelumme yrityksille!

Tutustu rekrypalveluihin