Mikä on markkinointikollektiivi?

MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin ja elinvoimaisin markkinoinnin alan asiantuntijoiden yhteisö.
Tavoitamme päivittäin tuhansia alan asiantuntijoita eri kanavissamme. Järjestämme viikoittain erilaisia kohtaamisia alan ammattilaisten kesken, inspiroiden, oivalluttaen ja opettaen. Näiden toimien kautta haetaan uutta inspiraatiota työhön, kehittymismahdollisuuksia, verkostoja ja uusia oppeja ja oivalluksia.

Miksi kumppanuus kannattaa?

1. TUNNETTUUS

Tunnetaanko teidät markkinoinnista?

MarkkinointiKollektiviin kautta mahdollistajalle voidaan rakentaa auktoriteettia teemoissa, joissa heillä on paljon asiantuntemusta.

Pääset kertomaan osaamisestanne juuri oikealle yleisölle - oli se sitten markkinointipäättäjät, potentiaaliset työnhakijat tai mahdolliset kumppanit.

2. TYÖNANTAJA-MIELIKUVA

Tarvitsetteko markkinoinnin osaajia?

MarkkinointiKollektiivin mahdollistaja voi sekä rakentaa työnantajamielikuvaansa alan ammattilaisten silmissä että  sitouttaa omia asiantuntijoitaan omaan yritykseensä, tarjoamalla näille mahdollisuuden olla inspiroitumassa ja opettamassa MarkkinointiKollektiivin tilaisuuksissa.

3. KOULUTUKSET

Haluatteko oppia?

Mahdollistaja voi tarjota omalle organisaatiolleen koulutuksellisia hyötyjä, sillä yhteistyöhön sisältyy sovittu määrä paikkoja MarkkinointiKollektiivin tapahtumissa ja koulutuksissa.

4. LISÄÄ MYYNTIÄ

Asiantuntijuudella voi myydä

MarkkinointiKollektiivin kautta opettamalla, inspiroimalla ja oivalluttamalla mahdollistajat ovat löytäneet uusia asiakkuus- ja kumppanisuhteita.

“Kiitos MarkkinointiKollektiiville - on hienoa olla osa yhteisöä, joka luo ymmärrystä markkinoinnista ja sen omasta roolista yrityksessä. :) Teette mahtavaa työtä ”
”MK tilaisuuksien henki on aina hyvä, ja joka kerta saan apua työhöni.”
KUMPPANUUS YRITYKSILLE

Tavoitat kauttamme markkinointialan ammattilaiset ja voit vaikuttaa alalla käytävään keskusteluun. Tuo organisaatiosi mukaan markkinoinnin ammattilaisten keskustelun ja oppimisen keskiöön!

Tutustu mahdollisuuksiin
REKRYpalvelut YRITYKSILLE

Etsitkö uutta markkinoinnin osaajaa? Haluaisitko sparrata kansamme siitä, millaista osaamista nyt kannattaa hankkia? Haluatko helpottaa omaa rekryprosessia? Katso palvelumme yrityksille!

Tutustu rekrypalveuihin

Ota yhteyttä

Kerro kehitysideasi, anna palautetta, kysy mitä tahansa! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.