Aihe:

Kipinävuoro

Blogit

Kuinka markkinoinnin mittaamisessa pääsee alkuun? Vinkkini Mittaa tai kuole-koulutuksesta jakoon

Kuinka markkinoinnin mittaamisessa pääsee alkuun? Lue kollektiivilaisen Satun opit aiemmin järjestetystä Mittaa tai kuole-koulutuksesta, jonka MarkkinointiKollektiivi järjesti yhdessä Nesteen ja Gappsin kanssa.
Blogit

Kotimaan matkailu murroksessa

Kotimaan matkailu on kokenut poikkeusvuoden 2020 aikana suurta murrosta. Lue Annikan havainnot ja näkemykset asiasta tästä blogista!
Blogit

Mitä sinun siivilääsi jäi?

Asiakasymmärrykseen ja toimintamallien kehittämiseen on syytä paneutua muuttuneen maailmantilanteen myötä. Lue Outi Hämäläisen pohdinnat tästä!
Blogit

Puhummeko me markkinoinnin ammattilaiset tarpeeksi yrityksen kontekstista ja strategiasta?

Miten yrityksen konteksti ja strategia vaikuttavat markkinoinnin linjauksiin? Hanne Pulliainen pohtii blogissaan aihetta omaan taustaansa peilaten.
Blogit

Kumppanuuksien rooli vastuullisuudessa — miten viedä yhteistyö pelkistä puheista yhteiseksi kilpailueduksi?

Vastuullisuudessa kumppanuuksista on tullut uusi trendi, jolla voi olla parhaimmillaan mitattavaa hyötyä. Miten toteuttaa tämä käytännössä? Lue Heidi Peltosen blogista.
Blogit

Sähköpostimarkkinointi – tavoittaako sillä nuoret?

Sähköpostimarkkinointi on useiden tutkimusten mukaan yksi parhaiten tuottava markkinointikanava sekä B2B ja B2C -segmenteissä. Toimiiko se hyvin nuorille?
Video

Katso tapahtumatallenne: MK Aidot kohtaamiset - Ja niiden merkitys markkinoinnissa

Katso 19.5 järjestetyn webinaarina järjestetyn kuukausitapahtumamme tallenne tässä, ja löydä uusia näkökulmia tapahtumien järjestämiseen poikkeusaikoina.
Blogit

Millaista on aloittaa uudessa työssä etänä?

Korona keväällä on uuden edessä, myös aloittaessaan uudessa työssä. Perehdytys ja tiimiin sujahtaminen tapahtuu täysin etänä - millaista se on?