Aihe:

Kipinävuoro

Blogit

Miksi markkinoinnin arvon kommunikointi on niin hankalaa complex sales -organisaatioissa? 

On mittareita, dashboardeja, KPI:t määritetty ja ROI:takin laskettu. Jokaista kampanjaa mitataan ja seurataan, euroja lasketaan ja dataa kerätään. Mutta miksi silti tuntuu, että organisaatiossa kukaan muu markkinointifunktion lisäksi ei ymmärrä markkinoinnin tuomaa arvoa? 
Blogit

Kiitos soitostasi. Kuulemiin.

Puhelin soi. Tuntematon numero. Viitsisiköhän vastata? ”Hei, toimistosta xy meidän asiakkuusvastaavamme N.N. haluaisi varata kanssasi 30 min etätapaamisajan, jossa keskustelisimme, miten voimme auttaa teitä saavuttamaan liiketoimintanne tavoitteet ja parantaa markkinointinne tehokkuutta”. Huokaus.
Blogit

Miksi kannattaa optimoida mainonnan lisäksi myös työhyvinvointia?

Henkilöstö on jokaisen yrityksen suurin voimavara. Seuraatko ja ennakoitko työhyvinvoinnin kehittymistä ja toimenpiteiden tehokkuutta samalla tavalla kuin esimerkiksi mainontaa? Työhyvinvointia optimoimalla enemmän hyvinvointia, motivaatiota, sitoutumista sekä parempaa tulosta.
Blogit

Markkinoija, näin hyödynnät vastuullisuutta markkinoinnissa

Teot puhuvat ja viestit vaikuttavat vastuullisuusmarkkinoinnissa. Mutta miten hyödyntää vastuullisuutta markkinoinnissa ja varmistaa muutos? Lue Suvi Johanssonin Kipinävuoro-blogi aiheesta!
Blogit

TikTok valmiina haastamaan Netflixin – suoratoistopalveluiden tulevaisuus

TikTokin ylivoima on ollut keskustelunaiheena jo useamman vuoden ajan, mutta kiinnostavin kysymys liittyy tulevaisuuteen: Pystyykö TikTok vahvistamaan markkina-asemaansa ja jopa kilpailemaan Netflixin kanssa? TikTok on jo ohittanut suosiollaan jopa YouTuben, joten tämä ei ole tuulesta temmattua puhetta.
Blogit

Digimarkkinointi ei ole pikajuoksua vaan kaudesta toiseen jatkuvaa maratonharjoittelua

Asiakaskonsultoinnissa yksi yleisimmistä digitaaliseen markkinointiin liittyvistä harhaluuloista on käsitys siitä, että jatkuvaa tulosta on mahdollista tehdä yksittäisellä isolla panostuksella johonkin tiettyyn digimarkkinoinnin osa-alueeseen.
Blogit

Tekoälyn luoman sisällön immateriaalioikeudet Suomessa

Suomen lainsäädännössä ei ole erityistä säännöstöä, joka käsittelee generatiivisen tekoälyn luomien teosten tekijänoikeutta. Tässä tekstissä Kati Kuusisto tarkastelee asianajajakollegoidensa avustuksella, miten nykyistä lainsäädäntöä sovelletaan tekoälyn luomiin teoksiin.
Blogit

Tavoita tasapuolisesti äänellä

Markkinointiviestinnän tekijälle podcastit ovat erityisen kiinnostavia vaikuttavuutensa vuoksi. Hyvällä sisällöllä kuuntelija saadaan viettämään tunteja organisaation viestien parissa. Äänimedialla on vaikuttavuuden lisäksi toinenkin ässä hihassaan: sen avulla voi tehdä yhdenvertaista ja tasa-arvoista viestintää.