Aihe:

Kipinävuoro

Blogit

Tekoälyn luoman sisällön immateriaalioikeudet Suomessa

Suomen lainsäädännössä ei ole erityistä säännöstöä, joka käsittelee generatiivisen tekoälyn luomien teosten tekijänoikeutta. Tässä tekstissä Kati Kuusisto tarkastelee asianajajakollegoidensa avustuksella, miten nykyistä lainsäädäntöä sovelletaan tekoälyn luomiin teoksiin.
Blogit

Tavoita tasapuolisesti äänellä

Markkinointiviestinnän tekijälle podcastit ovat erityisen kiinnostavia vaikuttavuutensa vuoksi. Hyvällä sisällöllä kuuntelija saadaan viettämään tunteja organisaation viestien parissa. Äänimedialla on vaikuttavuuden lisäksi toinenkin ässä hihassaan: sen avulla voi tehdä yhdenvertaista ja tasa-arvoista viestintää.
Blogit

Rohkea markkinointi vaatii psykologista turvallisuutta

Rohkeampi markkinointi ei ole hassu kainalopieru ja irtoisku, jolle nauretaan kahvihuoneessa. Rohkeampi markkinointi on vaativa laji ja tarvitsee taakseen koko organisaation tuen. Tarvitaan rohkeaa ja turvallista yrityskulttuuria. Liian usein elämme harhassa, että markkinointi on vain markkinoinnin juttu. 
Blogit

Oma tekstisi MarkkinointiKollektiivin Kipinävuoro-blogiin

Julkaisemme mielellämme ajatuksesi ja mietteesi MarkkinointiKollektiivin Kipinävuoro -blogissa. Kyseessä on MarkkinointiKollektiivin yhteisön jäsenten yhteinen ajatustenjakoalusta: haluamme nostaa esille erilaisia näkemyksiä ja havaintoja markkinoinnista. Annetaan tiedon liikkua ja jaetaan inspiraatiota toinen toisillemme!
Blogit

Inspiraatiota brändäykseen ei tarvitse etsiä kaukaa – riittää, että keskität huomiosi Suomen luontoon

"Ainutlaatuinen Suomen luonto on asia, jolla voimme nostaa kotimaisten yritysten brändit uudelle ja erottuvammalle tasolle", kirjoittaa Marja-Maija Valtonen MK Kipinävuorossaan ja jakaa ideoita siihen, miten luonto nostetaan osaksi brändiä.
Blogit

Ilmaista markkinointia!

"On olemassa sitkeä tiedostomaton ennakkoluulo, että markkinointia voi tehdä myös ilmaiseksi", kirjoittaa Jari Lindholm MK Kipinävuorossaan ja kertoo, miksi tämä on liiketoiminnan kehittämisen kannalta vaarallinen asia.
Blogit

Cha cha cha – on vihreää kultaa brändikentällä

"Käärijä on ylivoimaisesti parasta mitä suomen brändikentällä on nähty vuosiin", kirjoittaa Inca Paatela MK Kipinävuorossaan ja kertoo, mitä brändit voisivat oppia Käärijän artistikuvasta.
Blogit

Vapauta tekoälyn voima sisällöntuotannossa

"ChatGPT:n julkaisusta ei ole kulunut vielä edes puolta vuotta, ja jo nyt tekoäly tukee digimarkkinoijien ja sisällöntuottajien työtä ennen näkemättömällä tavalla", kirjoittaa Suvi Wulff MK Kipinävuorossa, ja antaa vinkit, miten hyödyntää tekoälyä omaan sisällöntuotantoon.