Aihe:

Kipinävuoro

Blogit

Inspiraatiota brändäykseen ei tarvitse etsiä kaukaa – riittää, että keskität huomiosi Suomen luontoon

"Ainutlaatuinen Suomen luonto on asia, jolla voimme nostaa kotimaisten yritysten brändit uudelle ja erottuvammalle tasolle", kirjoittaa Marja-Maija Valtonen MK Kipinävuorossaan ja jakaa ideoita siihen, miten luonto nostetaan osaksi brändiä.
Blogit

Ilmaista markkinointia!

"On olemassa sitkeä tiedostomaton ennakkoluulo, että markkinointia voi tehdä myös ilmaiseksi", kirjoittaa Jari Lindholm MK Kipinävuorossaan ja kertoo, miksi tämä on liiketoiminnan kehittämisen kannalta vaarallinen asia.
Blogit

Cha cha cha – on vihreää kultaa brändikentällä

"Käärijä on ylivoimaisesti parasta mitä suomen brändikentällä on nähty vuosiin", kirjoittaa Inca Paatela MK Kipinävuorossaan ja kertoo, mitä brändit voisivat oppia Käärijän artistikuvasta.
Blogit

Vapauta tekoälyn voima sisällöntuotannossa

"ChatGPT:n julkaisusta ei ole kulunut vielä edes puolta vuotta, ja jo nyt tekoäly tukee digimarkkinoijien ja sisällöntuottajien työtä ennen näkemättömällä tavalla", kirjoittaa Suvi Wulff MK Kipinävuorossa, ja antaa vinkit, miten hyödyntää tekoälyä omaan sisällöntuotantoon.
Blogit

Loppuuko tiimalasista aina hiekka kesken? Säästä aikaa läpinäkyvyyden avulla

Markkinointitiimin aika kuluu usein kaikenlaiseen sälään ja selvittämiseen, kirjoittaa Hanna Reunanen MK Kipinävuorossa ja kertoo miksi läpinäkyvyyden tulisi olla ajansäästön keskiössä.
Blogit

Ahkeruus palkitaan - Productivity Awards

Lähes jokainen miettii joskus oman työnsä vaikutuksia, ja työn tuottavuus on yksi tärkeä mittari, kirjoittaa Henriikka Raussi MK Kipinävuorossa viedessään meidät mielikuvitusmatkalle Tuottavuusgaalaan, jossa palkitaan yhteiskunnan tukipilarit.
Blogit

Ei prosesseja prosessin vuoksi, vaan suunnitelmallisesti tuloksellisuutta seuraten

"Hyvin tehty prosessi palvelee niin pienen kuin suurenkin yrittäjän toimintaa", kirjoittaa Anni Ollikainen MK Kipinävuorossa, mutta muistuttaa samalla, että hyvin tehtyjenkin prosessien olemassa oloa ja järkevyyttä kannattaa kyseenalaistaa tasaisin väliajoin.
Blogit

Näin tuplaat myyntisi verkossa

Käsilläsi saattaa olla nopeita voittoja jos markkinointi on keskittynyt pelkästään uusien kävijöiden ja tunnettuuden kasvattamiseen, kirjoittaa Ida-Maria Tyyskä MK Kipinävuorossa ja avaa verkkokaupan myynnin kaavaa.