Aihe:

Mainonta

Blogit

Google ottaa käyttöön IAB:n standardit – muutos luo tilaa uudelle Teadsin kehittämälle "inRead"-videomainosformaatille

Teadsin näkökulmasta, Googlen päätös omaksua IAB:n video-ohjeistus on enemmän kuin tervetullut muutos. Se heijastaa alan laajempaa muutosta kohti tarkkuutta ja läpinäkyvyyttä, joita Teads on aina pitänyt tärkeänä.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 23.4.2024: TOP 5 vinkkiä tehokkaaseen natiivimainontaan ja sen helppoon tekemiseen, vieraana Sarianna Haakana (Readpeak)

Tule mukaan Aamukahviseuraan oppimaan ja keskustelemaan tehokkaan natiivimainonnan tekemisestä käytännön tasolla. Natiivimainonta mielletään usein brändimarkkinoinnin ylätason keinoksi, mutta yhä enenevässä määrin sitä käytetään taktiseen mainontaan – ja se toimii!
Podcast

MarkkinointiRadio 78: Annika Räihä: Kuinka teologian opiskelijasta tuli markkinoinnin erikoisnainen?

Markkinointialalle löydetään ja päädytään monien mutkien kautta. MarkkinointiRadiossa oman uratarinansa avaa Annika Räihä. Annikalla on pitkä tausta markkinoinnin, median ja mainonnan parissa, mutta hänen päätymisensä alalle ei ollut lainkaan selvää, edes hänelle itselleen.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 15.8.2023: Miksi osoitteetonta suoramainontaa ei tule unohtaa?

MK Aamukahviseurassa aiheena osoitteeton suoramainonta. Vieraina Teemu Kivijärvi (Järvenpään Lähiapteekki) ja Saara Pietilä (Posti).
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: 18.1.2023 MK Teematilaisuus SOME 2023 - Mitä markkinoijan tulee tietää sosiaalisesta mediasta vuonna 2023?

Selvitetään yhdessä, kuinka sosiaalinen media vauhdittaa organisaation kasvua ja millainen sisältö somessa toimii parhaiten vuonna 2023! Tässä MarkkinointiKollektiivin tilaisuudessa kuulet sosiaalisen median tuoreimmista tutkimustuloksista ja trendeistä. Saat oman työsi tueksi monipuolisia käytännön esimerkkejä sosiaalisen median parissa päivittäin työskenteleviltä asiantuntijoilta. Kuulet neuvoja somessa monia markkinoijia pohdituttavaan kysymykseen: missä menee raja organisaation edustamisen ja yksityishenkilönä toimimisen välillä.
Video

MarkkinointiMiks, jakso 3: Miks brändillä on merkitystä?

Kuinka erityisesti brändimarkkinoinnissa tulisi siirtyä funktiokeskeisyydestä tunnereaktioiden herättämiseen? Miten brändiä rakennetaan pitkäjäntäisesti? MarkkinointiMiks-sarjan 3. jaksossa Laura Olin (ZOAN), Mika Hyötyläinen (Neste) ja Johanna Jäkälä (VR) vastaavat MarkkinointiKollektiivin yhteisön jäsenten lähettämiin kysymyksiin brändiin liittyen.