Aihe:

Palkkaus

Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura palkkaspesiaali 9.4.2024: Markkinoinnin ammattilaisen arvo, vieraina Juri Aaltonen (Erto) ja Kati Huovinmaa (ammattimentori)

KUTSU Digmarit ry:n palkkasuosituksen läpikäyntiin. Mitä markkinoinnin alalla tienataan? Kuinka neuvottelen oikean palkan suhteessa työtehtäviini, ja mistä muista elementeistä kuin palkasta ammattilaisuuden arvo koostuu?
Blogit

Markkinointialalla 70 % harkitsee työpaikan vaihtoa – varomalla näitä kahta asiaa varmistat sujuvan siirtymisen uuteen rooliisi markkinointimaailmassa

MarkkinointiKollektiivin raportti kertoo, että markkinoijia kuormittaa nykyisen työpaikan arjessa eritoten huono johtaminen ja pitkään jatkunut stressi. Itselleen sopimattomiin tai huonoihin oloihin ei kannata jäädä märehtimään – (työ)elämä on liian lyhyt sisältäpäin mädäntävälle arjelle. Kuinka varmistaa sujuva siirtyminen roolista toiseen markkinointialan sisällä? Tähän MarkkinointiKollektiivin Marica Thorén vinkkaa kaksi asiaa siirtymiä sujuvoittamaan.
Blogit

Inflaatio karkaa – pysyykö palkkasi perässä?

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n tuore palkkatutkimus osoitti melkoisen palkkaeron myynti- ja markkinointipainotteisten tehtävien välillä, kirjoittaa Samuli Myllyharju (Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA) ja avaa tutkimuksen tuloksia.
Podcast

MarkkinointiRadio 71: Korvaako markkinoinnille kulttuuriseteli bonuksen, Samuli Myllyharju ja Marko Hovinmäki?

MarkkinointiRadion tässä jaksossa MarkkinointiKollektiivin Sanna-Kaisa Koiviston vieraina ovat Marko Hovinmäki ja Samuli Myllyharju (MMA).
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK & Digmarit Aamukahviseura palkkaspesiaali 11.4.2023: Miten neuvottelen itselleni toimivimman työsopimuksen?

Katso tallenteelta MarkkinointiKollektiivin ja Digmareiden Aamukahviseura palkkaspesiaali! Tunnin aikana puhutaan niin palkoista kuin myös laajemmin markkinoinnin alan työelämästä ja sen moninaisista ehdoista.
Tapahtumat

*Tilaisuus on päättynyt*: MK Markkinoinnin tulevaisuus - tekoälyä ja palkkatasa-arvoa / Jyväskylässä 26.4.2023

Ilmoittaudu mukaan MarkkinointiKollektiivin tilaisuuteen, jossa kurkistetaan markkinoinnin tulevaisuuteen teknologian ja tasa-arvon näkökulmista. Selvitetään yhdessä, miten uudet teknologiat, metaversumi ja tekoäly näkyvät markkinoijan työpöydällä.
Podcast

MarkkinointiRadio 66: Sinikka Strömmer: Kysyimme palkasta ja työehdoista puolestasi

MarkkinointiRadion tässä jaksossa markkinoijien kysymyksiin vastaa DigiMaMan lähettämänä Sinikka Strömmer, joka toimii toimihenkilöliitto ERTO:lla lakimiehenä.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK tilaisuus: Markkinoija, arvota osaamisesi oikein

Haluatko tietää, mitä markkinoinnin alalla tienataan ja miten neuvottelet itsellesi oikean palkan suhteessa työtehtäviisi? Millainen on alamme palkkasuositus, ja mitkä kaikki tekijät vaikuttavat palkan muodostumiseen?