Aihe:

Sisältömarkkinointi

Blogit

Hyvä sisältö ei ole hyvää kaikille

"Laadukaskin journalismi voi olla täyttä sutta, jos se ei tule luetuksi", kirjoittaa Marika Viherlaiho MK Kipinävuoro-blogissa.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK event: Natiivimainonta NYT

KATSO TALLENNE: Mikä on natiivimainonnan rooli digimarkkinoinnin strategiassa, ja miten natiivimainonta otetaan osaksi digimarkkinoinnin kokonaisuutta? Tässä MarkkinointiKollektiivin ja Readpeakin tilaisuudessa on tarjolla havainnollistavien case-esimerkkien kautta parhaat vinkit natiivimainonnan suunnitteluun ja toteutukseen
Blogit

Voinko olla viestinnän ammattilainen?

Penina Peltonen pohtii MK Kipinävuoro-blogissaan markkinoinnin ja viestinnän titteleitä, ja oman osaamisen arvostamista.
Blogit

Sisältöstrategia palvelee asiakkaiden tarpeita

"Säännöllisen viestinnän avulla luodaan luottamukseen perustuva asiakassuhde, mutta sanojen vastineeksi on oltava myös tekoja ja näyttöjä siitä, että yritys on asiakkaan luottamuksen arvoinen", pohtii Marika Viherlaiho sisältöstrategiaa käsittelevässä MK Kipinävuoro-blogissaan.
Podcast

MarkkinointiRadio 56: Max Söderholm: Murretaan myytit markkinoinnin pelillistämisen ympäriltä!

MarkkinointiRadio saa vieraakseen Max Söderholmin Leadfamlylta. Jaksossa Maxin eteen tuodaan murrettavaksi myyttejä, joita pelillistämiseen markkinoinnissa liittyy.
Koulutukset

*Haku on päättynyt*MK Koulutus: TIEDOTA JA NÄY!

Hae mukaan MarkkinointiKollektiivin koulutukseen: TIEDOTA JA NÄY! Miten saat ansaittua näkyvyyttä mediassa?
Koulutukset

*Haku päättynyt* INBOUND-MYYNTIKANAVAN RAKENTAMINEN JA KEHITTÄMINEN

Digitaalisen myyntikanavan rakentaminen on yksi tärkeimpiä markkinointitaitoja alati digitalisoituvassa maailmassa. Nyt järjestämme koulutuksen, jossa pääset mukaan kehittämään ja samalla oppimaan miten rakennetaan ja kehitetään digitaalista inbound-kanavaa. Koulutus on erinomainen yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä, jota pääset soveltamaan heti omassa työssäsi.
Video

Natiivimainonta-alusta Readpeakin vinkit markkinoijille

Natiivimainonnan alusta Readpeak on tuottanut yhdessä MarkkinointiKollektiivin kanssa markkinoinnin asiantuntijoille neljän videon kokonaisuuden, jossa käsitellään natiivimainontaa eri näkökulmista keskustelun merkeissä. Ota opit talteen!