Aihe:

Sisältömarkkinointi

Podcast

MarkkinointiRadio 68: Osaavatko markkinoinnin asiantuntijat tiedottaa, Iina Kansonen ja Toni Rajamäki?

Tässä jaksossa kuulet MarkkinointiUutisten päätoimittaja Iina Kansosen ja uutistoimittaja Toni Rajamäen neuvot paremman PR:n tekemiseen.
Blogit

Vinkkejä sisällöntuotantoon

Penina Peltonen pohtii MK Kipinävuoro-blogissaan tyhjän paperin pelkoa ja antaa vinkkejä sisällöntuotantoon.
Blogit

Hyvä sisältö ei ole hyvää kaikille

"Laadukaskin journalismi voi olla täyttä sutta, jos se ei tule luetuksi", kirjoittaa Marika Viherlaiho MK Kipinävuoro-blogissa.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK event: Natiivimainonta NYT

KATSO TALLENNE: Mikä on natiivimainonnan rooli digimarkkinoinnin strategiassa, ja miten natiivimainonta otetaan osaksi digimarkkinoinnin kokonaisuutta? Tässä MarkkinointiKollektiivin ja Readpeakin tilaisuudessa on tarjolla havainnollistavien case-esimerkkien kautta parhaat vinkit natiivimainonnan suunnitteluun ja toteutukseen
Blogit

Voinko olla viestinnän ammattilainen?

Penina Peltonen pohtii MK Kipinävuoro-blogissaan markkinoinnin ja viestinnän titteleitä, ja oman osaamisen arvostamista.
Blogit

Sisältöstrategia palvelee asiakkaiden tarpeita

"Säännöllisen viestinnän avulla luodaan luottamukseen perustuva asiakassuhde, mutta sanojen vastineeksi on oltava myös tekoja ja näyttöjä siitä, että yritys on asiakkaan luottamuksen arvoinen", pohtii Marika Viherlaiho sisältöstrategiaa käsittelevässä MK Kipinävuoro-blogissaan.
Podcast

MarkkinointiRadio 56: Max Söderholm: Murretaan myytit markkinoinnin pelillistämisen ympäriltä!

MarkkinointiRadio saa vieraakseen Max Söderholmin Leadfamlylta. Jaksossa Maxin eteen tuodaan murrettavaksi myyttejä, joita pelillistämiseen markkinoinnissa liittyy.