Aihe:

Strategia

Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 21.5.2024: Millaisia yli 55-vuotiaat oikeasti ovat? Tutkittua tietoa arvo- ja asennemaailmasta, vieraana Sylva Vahtera (Iro Research)

Millaista elämää yli 55-vuotiaat elävät ja millaisia he ovat kuluttajina? Tämän meille kertoo Sylva Vahtera (Iro Research), joka esittelee Aamukahviseurassa uunituoreen tutkimuksen ikäryhmästä 55+.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 7.5.2024: Kuinka nostat markkinoinnin arvostusta oman organisaatiosi sisällä? Vieraana Sanni Karvonen (Knowit)

Tällä kertaa Aamukahviseurassa painavaa puhetta markkinoinnin arvostuksen puolesta: Sanni Karvonen (Knowit) on arjessaan kohdannut markkinoinnin arvostuksen haasteita yrityksen koosta tai alasta riippumatta – kuten varmasti moni muukin. Mitä voimme asialle tehdä?
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 16.4.2024: Onnistu dataohjautuvassa markkinoinnissa: konkreettisia vinkkejä menestyksen tielle, vieraana Daniela Alén (Meltwater)

Data ei ole enää vain muotisana – se on kilpailuetusi. Tässä MK Aamukahviseurassa syvennymme datalähtöisen markkinoinnin strategioihin, kun vieraaksemme saapuu Daniela Alén (Meltwater).
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: B2B-markkinointi nyt – tavoitteellisen kasvun kulmakivet

Haluatko kehittää B2B-liiketoimintaasi myynnin ja markkinoinnin yhteispelillä ja strategisella kasvumarkkinoinnilla? Selvitetään yhdessä, miten joskus kompleksinenkin B2B-toimintaympäristö aukeaa yhteisellä näkemyksellä ja suunnalla.
Blogit

Uskalla vaikuttaa – vaikuttavuuden skaalan haltuunotto ei tarvitse megabudjetteja

Älä tee mainontaa ja markkinointia muille markkinoijille vaan niille sun asiakkaille, sun kohderyhmälle – sillä ei ole väliä, voittaako materiaalilla palkintoja, jos se kolahtaa oikeaan kohderyhmään!
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 4-vuotisjuhlalähetys 19.3.2024: Markkinoinnin vaikuttavuuden top 10 tekijää, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää, vieraana Jukka Ihalainen (Dagmar)

Tässä Aamukahviseurassa keskustellaan markkinoinnin tehokkuudesta strategisesta näkökulmasta. Mihin asioihin meidän tulee keskittyä, jos haluamme tehdä tehokasta ja vaikuttavaa markkinointia? Maailmalla on viime vuosina tutkittu valtavasti markkinoinnin tehokkuutta, mutta vain harva yritys Suomessa hyödyntää kaikkia vaikuttavuuden tekijöitä.
Tapahtumat

*Tilaisuus päättynyt*: VAIKUTTAVAA MARKKINOINTIA – Voimaa ja työkaluja markkinoinnin ammattilaisille 20.3.2024 / Helsinki

Tässä MarkkinointiKollektiivin tilaisuudessa haetaan voimaa ja vauhtia vaikuttavaan markkinointiin, kun yhdessä tilaisuuden puhujien kanssa haastamme sinut edistämään markkinoinnin arvostusta ja osoittamaan sen vaikutuksia. Keskustelemme siitä, miten voimme hajottaa vaikuttavuuden pienempiin, helpommin hallittaviin osiin ja keskittyä markkinoijan työssämme olennaiseen.
Blogit

Törkeillä tavoitteilla johdettua markkinointiviestintää

Rajojen rikkominen ja rohkeiden asioiden tekeminen… Ahh, tuo jokaisen markkinoijan märkä unelma! Ja myös se organisaation sisäinen pelkotila, johon moni säväyttävä idea kaatuu.