Aihe:

Markkinointiteknologia

Tapahtumat

KATSO TALLENNE:  MK Aamukahviseura 26.9.2023: Liikennettä, konversioita vai laatua – miten markkinoinnin investointeja verkossa tulisi kohdentaa?

MK Aamukahviseurassa vieraamme Fredrik Rönnlund (Leadoo Marketing Technologies) tarttuu monen markkinoijan pöydällä olevaan ongelmaan, kokonaiskuvan puuttumiseen. Keskustelu tarjoaa apuja muun muassa pirstaleina eri alustoilla olevan tiedon jalostamiseen ja omien verkkosivukävijöiden parempaan tunnistamiseen ja palveluun.
Blogit

Evästekeskustelu käy kuumana, mutta markkinoijat eivät reagoi. Mistä kiikastaa?

"On vuosi 2023 ja Googlen ilmoituksesta poistaa evästeet digimarkkinoinnista ja Chrome-selaimestaan on kulunut kolme vuotta. Mitä tässä ajassa ollaan saatu aikaan ja ovatko suomalaiset markkinoijat uusien kohdennuskeinojen mestareita? " kysyvät Adformin Ville Virkkunen ja Patrick Laukkonen MK Kumppaniblogissa.
Uutiset

Finnish Martech Landscape 2023

Finnish Martech Landscape 2023 on nyt julkaistu! MarkkinointiKollektiivi julkaisee jo kolmatta kertaa koosteen Suomen martech-landscapesta. Kooste on tehty työkaluksi jokaiselle markkinoinnin ammattilaiselle.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 2.5.2023: Vertaistukea markkinoinnin automaatioon: markkinoinnin automaatio -kyselyn tulokset, vieraana Mika Tiainen (Liana)

MK Aamukahviseurassa vieraana Mika Tiainen(Liana), joka tuo mukaan dataa kansainvälisestä kyselystä, jolla on selvitetty jo kolmatta kertaa markkinoijien ja viestinnän ammattilaisten kokemuksia markkinoinnin automaatiosta. Kysely selvitti myös tietoa siitä, kuinka yritykset investoivat automaatioon vuonna 2023.
Blogit

Nyt mennään konepellin alle – vain palautepohjainen markkinoinnin ohjaus tuo menestystä 2023

"Tuskin kukaan enää kyseenalaistaa tekoälyn tai koneoppimisen tarjoamia mahdollisuuksia myös digitaalisessa markkinoinnissa", kirjoittaa Juha Viherväs (Fonecta) MK Kumppaniblogissa ja avaa, miten mainonnan pelisäännöt ovat jo muuttuneet.
Uutiset

Ilmoita yritys Finnish Martech Landscape 2023 -koosteeseen!

Ilmoita nyt yritys mukaan suomalaiset markkinointiteknologiayritykset vuonna 2023 -koosteeseen!
Blogit

Lisätty todellisuus eli AR on markkinoinnin uusi Unicorn

"AR markkinointi on yksisarvinen, johon jokaisen yrityksen tulisi jo nyt iskeä paukkuja", kirjoittaa Inca Paatela MK Kipinävuorossaan ja avaa lukijalle, miten lisättyä todellisuutta voidaan käyttää markkinoinnin tehostamisessa.