Kumppanipodcast: Viestintätoimisto Aivela

Markkinointiradion vieraaksi saapuu Aino Pajukangas Viestintätoimisto Aivelasta. Ainon kanssa keskustellaan asiantuntijabrändäyksestä ja sen monenlaisista ulottuvuuksista. Aino käy läpi, mitä asiantuntijabrändäyksellä voi saada aikaan, ja mihin omaa brändiään voi käyttää.

Jaksosta selviää, millaisin motivaatiotekijöin asiantuntijabrändiään ovat kehittäneet oman alansa suunnanäyttäjät, ja millaisia aiheita oman brändikuvan ulkopuolelle kannattaa rajata.

Aino jakaa myös parhaat vinkit massasta erottautumiseen ja oman ydinviestin kirkastamiseen. Rohkaisuna kaikille, jotka jännittävät oman osaamisensa esiintuomista ja keskusteluihin osallistumista, jakso tarjoaa tärkeän oivalluksen: mitä useampi osallistuu keskusteluun, sitä moninaisempi on yhteiskunnan ääni.

Kuuntele jakso, ja kerro meille, mitä mieltä olit!

Aino oli myös vieraana Aamukahviseurassa tiistaina 7.11.2023. Aamukahviseurassa kuullaan, miksi markkinoijan kannattaa olla asiantuntijabrändi ja miten työnantaja siitä hyötyy. Lue lisää ja katso tallenne! 


Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa.  Ota meidät seurantaan, niin saat uusimmat jaksot automaattisesti kuuntelulistallesi!

Julkaistu 
31.10.2023
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.