Aihe:

Trendit

Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 20.2.2024: Uutiskirjeiden design-vinkit vuodelle 2024: näin saat huomion ja teet toimivan uutiskirjeen, vieraana Fanni Mäki (Liana)

Käsi ylös, jos haluat tehdä erottuvampia ja toimivampia uutiskirjeitä! Jos käsi nousi, niin tämä Aamukahviseura on erityisesti sinua varten: Fanni Mäki (Liana) on uutiskirjemarkkinoinnin ammattilainen ja Lianan viestintäpäällikkö, jolla on yli 10 vuoden kokemus uutiskirjeisiin liittyvissä teemoissa. Nyt Fanni kokoaa markkinoijille ja viestijöille vinkkejä uutiskirjeisiin etenkin designin näkökulmasta.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 16.1.2024: Podcastien trenditutkimus 2024 – mitä markkinoijan on hyvä tietää 2024? Vieraana Juhani Pajunen (Suomen Podcastmedia)

Tällä kertaa Aamukahviseurassa keskustellaan podcasteista, kun vieraaksi saapuu Juhani Pajunen Suomen Podcastmedialta. Juhanin kanssa käydään läpi uunituoretta amerikkalaista tutkimusta, jossa on selvitetty 500 arvostetuimman yrityspodcastin menestyksen taustat.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: SOME 2024 – Mitä markkinoijan tulee tietää sosiaalisesta mediasta vuonna 2024?

Tässä MarkkinointiKollektiivin tilaisuudessa kuulet sosiaalisen median tuoreimmista tutkimustuloksista ja suomalaisen sosiaalisen median käytön erityispiirteistä. Saat oman työsi tueksi monipuolisia esimerkkejä ja herätteitä sosiaalisen median parissa päivittäin työskenteleviltä asiantuntijoilta.
Tapahtumat

*Tilaisuus on päättynyt* Myynnin ja markkinoinnin yhteinen suunta 2024 / Helsinki 9.11.2023

Tule katkaisemaan marraskuun harmaus, tapaamaan kollegoita ja inspiroitumaan myynnin ja markkinoinnin ajankohtaisista teemoista! MarkkinointiKollektiivi ja MyyntiKollektiivi yhdessä kutsuvat sinut ikuiseen kesään, lämpimälle valkoiselle hiekalle, Biitsi.fi-tiloissa järjestettävään Myynnin ja markkinoinnin yhteinen suunta 2024 -tilaisuuteen.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 10.10.2023: Miten markkinoija voi hyödyntää ajankohtaisia ilmiöitä?

Aamukahviseura saa vieraakseen Juri Volaman, joka vie viestinnän ja markkinoinnin ammattilaiset Suomen suosituimpien uutisten pariin. Kuulemme, miten markkinoija voi hyödyntää ajankohtaisia ilmiöitä, kun mediassa helähtää ja palstatilaa vievät Käärijän, Wilma Murron, suurten yrityskauppojen tai ilmaveivien kaltaiset aiheet.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 6.6.2023: Miten tavoitteellista tarinankerrontaa tehdään lyhytvideoissa? Vieraana Mika Käyhty ja Julia Toivio (Insait)

MK Aamukahviseurassa Mika Käyhty ja Julia Toivio (Insait) kertovat, miten lyhytvideoiden kautta kerrotaan tarinoita. Mitä erityisesti tulee ottaa huomioon, kun lähtee tekemään tavoitteellista tarinankerrontaa? Mika ja Julia käyvät läpi lyhytvideoformaatin parhaat käytännöt esimerkkien ja käytännönvinkkien kautta.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 24.1.2023: Millainen on toimiva sisältöstrategia? Vieraana Marika Siniaalto, Grapevine

MK Aamukahviseurassa Marika Siniaalto (Grapevine) jakaa kokemuksiaan toimivasta sisältöstrategiasta. Marikan kanssa käymme läpi, mitä hyvässä sisältöstrategiassa pitäisi aina huomioida ja miksi. Kuulemme myös, miten sisältöstrategia tukee luovuutta. Tästä Aamukahviseurasta saat itsellesi konkreettisia neuvoja sisältöstrategian määrittelyyn, valintoihin ja jalkauttamiseen.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 17.1.2023: Miten menestyviä brändejä rakennetaan sisältöjen avulla vuonna 2023? Vieraana Evelin Kask, Vapa Media

Ilmoittaudu heti mukaan seuraavaan MK Aamukahviseuraan! MK Aamukahviseura saa vieraakseen Evelin Kaskin, Vapa Median New Phenomena Directorin. Työssään uusia ilmiöitä ja trendejä tutkiva Evelin valottaa, millaiset sisällöt kirittävät brändejä menestykseen alkavana vuonna. Evelin jakaa aamukahvin äärellä omat tärppinsä tämän hetken kiinnostavimpiin sisältötrendeihin. Saamme myös kuulla, mikä merkitys omilla kanavilla on vaikuttavassa sisältömarkkinoinnissa, ja mitä on hyvä ottaa huomioon sisältömarkkinointia suunnitellessa ja toteuttaessa.